steliospap
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Danaiz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κάποια παιδιά πήραν ήδη συγγράμματα.
Σε γλωσσολογία και σε πεζογραφία δεν μας έχουν προτείνει σύγγραμμα.
Ωστόσο,στη λίστα έχει μόνο ένα για το κάθε μάθημα. Τα δηλώνω ή όχι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ελεναα
Δραστήριο μέλος
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Δεν είναι σπάνια πρακτική αυτή. Όταν υπάρχει μόνο μία επιλογή ανά μάθημα, εννοείται τη δηλώνεις κανονικά.Ωστόσο,στη λίστα έχει μόνο ένα για το κάθε μάθημα. Τα δηλώνω ή όχι;
Danaiz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλά πείτε ρε παιδιά...μπορώ να δηλώσω για αυτά που ξέρω τώρα και αργότερα για τα υπόλοιπα ή τα δηλώνω όλα μαζί;
Δεν είναι σπάνια πρακτική αυτή. Όταν υπάρχει μόνο μία επιλογή ανά μάθημα, εννοείται τη δηλώνεις κανονικά.
Ευχαριστώ...έχω όμως και άλλες απορίες.
Μου βγάζει μετά ποια είναι διαθέσιμα και ποια όχι...δηλώνω κανονικά και αυτά που ΔΕΝ είναι διαθέσιμα;
Επίσης στην Οδύσσεια π.χ έχει δύο επιλογές και στην καθεμία απ'αυτές έχει από 2 βιβλία.
Επέλεξα την μία..οκ. Πήγα στην επόμενη σελίδα και μου βγάζει μόνο το ένα βιβλίο. Δεν χωράνε και τα δύο ή είναι άλλος ο λόγος;
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Μου βγάζει μετά ποια είναι διαθέσιμα και ποια όχι...δηλώνω κανονικά και αυτά που ΔΕΝ είναι διαθέσιμα;
Επίσης στην Οδύσσεια π.χ έχει δύο επιλογές και στην καθεμία απ'αυτές έχει από 2 βιβλία.
Επέλεξα την μία..οκ. Πήγα στην επόμενη σελίδα και μου βγάζει μόνο το ένα βιβλίο. Δεν χωράνε και τα δύο ή είναι άλλος ο λόγος;
Κανονικά τα δηλώνεις. Τα μη διαθέσιμα σημαίνει ότι προσωρινά το σημείο διανομής δεν έχει αντίτυπα προς διάθεση.
Περίεργο φαίνεται. Λογικά θα διανέμονται το αρχαίο κείμενο και βιβλίο ερμηνευτικών σχολίων. Αν δεν εμπίπτουν σε αυτό τον κανόνα, τότε υπάρχει πρόβλημα και δικαιούστε μόνο το ένα. Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
steliospap
Νεοφερμένος
ελεναα
Δραστήριο μέλος
αφου τα δηλωσες ολα πατα τελικη υποβολη δηλωσης.σε συτα που λεει αντιτυπα 0 ειναι γιατι αυτη τη στιγμη δεν ειναι διαθεσιμα.Παιδιά εγώ μπήκα στο σύστημα και τα δήλωσα όλα. Μόνο για τα 3 βιβλία της λογοτεχνίας λέει αντίτυπα 0. Να πατήσω τελική υποβολη δηλωσης ή χρειάζετεια κάτι ακόμα;
Danaiz
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγώ θα δηλώσω π.χ Αγγλικά.
Το proficiency να το πάω στη γραμματεία,αφού δηλώσω το μάθημα,έτσι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
έγινε υποχρεωτικό τελικά ε;Τώρα που θα δηλώσουμε τη ξένη γλώσσα...
εγώ θα δηλώσω π.χ Αγγλικά.
Το proficiency να το πάω στη γραμματεία,αφού δηλώσω το μάθημα,έτσι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Danaiz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έτσι να κάνω τελικά;
ναι έτσι κάνε!!Ναι.
Έτσι να κάνω τελικά;
εγώ θα πάρω γαλλικά!!
Danaiz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμένα μου φαίνονται υπεραρκετά τα άλλα..οπότε. ;P
απλά έχω κόλλημα με τα γαλλικά και βαριέμαι τα αγγλικάΑ,διψάς για μάθηση εσύ.
Εμένα μου φαίνονται υπεραρκετά τα άλλα..οπότε. ;P
επίσης άκουσα ότι η απαλλαγή ισχύει μόνο για το α και β εξ.
βέβαια δεν είμαι και σίγουρη...
Danaiz
Εκκολαπτόμενο μέλος
anna humata
Νεοφερμένος
για τους πρωτοετείς έχει γίνει αυτόματα... μόνο γλώσσα δηλώνεις!!πως κανω δηλωση μαθηματων ρε παιδια?ας μου απαντησει καποιος....
Danaiz
Εκκολαπτόμενο μέλος
steliospap
Νεοφερμένος
ελεναα
Δραστήριο μέλος
πρεπει να εχεισ εκτυπωτη...δεν σου βγαζει το καταλληλο εικονιδιο για να κανεισ την εκτυπωση;Μπορεί να μου πει κανείς πώς εκτυπώνουμε τη δήλωση μαθημάτων; Που λέει εκτύπωση;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.