Danaiz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ελεναα
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Για την ποίηση να σου πω!! Κανένα πρόβλημα ίσα ίσα θα τα διαβάσω κιόλαςπαρακληση σε ολους του φοιτητες του τμηματος φιλολογιας ιωαννινων:επειδη ανηκω στην κατηγορια των αθλητων και περιμενω τα αποτελεσματα(λογικα θα βγουν αυτη την εβδομαδα) δεν μπορεσα να ερθω στα ιωαννινα αυτη την εβδομαδα και δεν ξερω τι εγινε σημερα.μηπως μπορειτε να με ενημερωσετε για την λατινικη πεζογραφια με την κυρια παπαδημητριου,την ρητορεια του ραιου και την ποιηση.σας παρακαλω!!!!!!
για τα άλλα δύο δεν είμαστε μαζί!!
θα σου στείλω με πμ τις σημειώσεις!! οκ;
steliospap
Νεοφερμένος
Για την ποίηση να σου πω!! Κανένα πρόβλημα ίσα ίσα θα τα διαβάσω κιόλας
Μαρία μπορείς να τις στείλεις και σε εμένα;
ελεναα
Δραστήριο μέλος
πμ?(σορρυ αλλα ειμαι λιγο ασχετη).οποτε μπορεις στειλε τις.σε ευχαριστω τα μαλα!!!!Για την ποίηση να σου πω!! Κανένα πρόβλημα ίσα ίσα θα τα διαβάσω κιόλας
Danaiz
Εκκολαπτόμενο μέλος
ελεναα
Δραστήριο μέλος
Danaiz
Εκκολαπτόμενο μέλος
*Ξεκινάμε να δηλώνουμε συγγράμματα ή όχι ακόμα; Εμείς δεν τα κάναμε και όλα τα μαθήματα και δεν μας είιπαν.
ελεναα
Δραστήριο μέλος
πραγματικα δεν εχω ιδεα.μεχρι χθες νομιζα οτι οι φοιτητες του πανεπιστημιου ιωαννινων δεν θα δηλωναν στο α εξαμηνο γιατι -δεν ξερω αν το ειχες ακουσει-αλλα καποια πανεπιστημια(και των ιωαννιννων) δεν ειχαν δωσει καποια στοιχεια στο υπουργειο.σημερα ομως διαβασα πως τελικα το πανεπιστημιο ιωαννινων βγηκε απο τη ΄΄μαυρη΄΄ λιστα.σε παρακαλω αν σας πουν οτιδηποτε πες και σε μενα αν μπορεις.*Ξεκινάμε να δηλώνουμε συγγράμματα ή όχι ακόμα; Εμείς δεν τα κάναμε και όλα τα μαθήματα και δεν μας είιπαν.
Danaiz
Εκκολαπτόμενο μέλος
επιπλέον,μπορείτε να μου πείτε,αν έγινε λόγος στη γλωσσολογία(Μαστροπούλου, Τετάρτη 9-12)και στη Λατινική Πεζογραφία (Παπαδημητρίου Πέμπτη 9-12)για το ποια συγγράματα θα δηλώσουμε;
Παιδιά...SOS! Που θα μπούμε για να δηλώσουμε μαθήματα;
Βασικά οι δηλώσεις για εμάς άρχισαν; Γιατί άλλα λέει το site και άλλα η Ζωγράφου...
HELP!
ελεναα
Δραστήριο μέλος
steliospap
Νεοφερμένος
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Στον Εύδοξο είναι στάνταρ οι ημερομηνίες. Οι δηλώσεις ξεκίνησαν 24/ 10 και λήγουν αρχές Δεκέμβρη. Εκείνο που πρέπει να προσέξεις είναι αν οφείλεις να δηλώσεις εκ νέου τα βιβλία και στη γραμματεία, είτε χειροκίνητα είτε ηλεκτρονικά. Λογικά σχετική ανακοίνωση από μέρους τους θα το διευκρινίζει.μηπως ξερεις ποιο ειναι το χρονικο περιθωριο για να δηλωσουμε τα συγγραματα;
steliospap
Νεοφερμένος
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΥΔΟΞΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ - ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ.
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ
ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Άλλα λέει η ζωγράφου... δλδ σαν τι άλλα λέει;; (ρωτάω γιατί σταμάτησα να πηγαίνω σ' αυτήν )Κι εγώ είμαι μπερδεμένη...
επιπλέον,μπορείτε να μου πείτε,αν έγινε λόγος στη γλωσσολογία(Μαστροπούλου, Τετάρτη 9-12)και στη Λατινική Πεζογραφία (Παπαδημητρίου Πέμπτη 9-12)για το ποια συγγράματα θα δηλώσουμε;
Παιδιά...SOS! Που θα μπούμε για να δηλώσουμε μαθήματα;
Βασικά οι δηλώσεις για εμάς άρχισαν; Γιατί άλλα λέει το site και άλλα η Ζωγράφου...
HELP!
Danaiz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ερώτηση: Ο πατέρας μου χρειάζεται τη βεβαίωση σπουδών μου για κάτι στην δουλειά του...εγώ προς το παρόν ΔΕΝ τη βρίσκω...αν δε τη βρω,μπορώ να ζητήσω μια καινούρια από τη γραμματεία;
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Φυσικά.Ερώτηση: Ο πατέρας μου χρειάζεται τη βεβαίωση σπουδών μου για κάτι στην δουλειά του...εγώ προς το παρόν ΔΕΝ τη βρίσκω...αν δε τη βρω,μπορώ να ζητήσω μια καινούρια από τη γραμματεία;
Danaiz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε ευχαριστώ...αν και τελικά τη βρήκα τη βεβαίωσή μου
Παιδιά,μπήκα στον Εύδοξο..
Από ένα σύγραμμα δε θα πάρουμε ρε παιδιά;
Σε μερικά μαθήματα,γιατί σε μία επιλογή,έχει παραπάνω από ένα βιβλίο;
ελεναα
Δραστήριο μέλος
ενα συγγραμμα για καθε μαθημα!σε μερικα μαθηματα εχουμε παραπανω απο μια επιλογες-διαλεγουμε καποιο απο αυτα-δεν ξερω αν εχει προτεινει καποιος καθηγητης βιβλιοΣε ευχαριστώ...αν και τελικά τη βρήκα τη βεβαίωσή μου
Παιδιά,μπήκα στον Εύδοξο..
Από ένα σύγραμμα δε θα πάρουμε ρε παιδιά;
να ρωτησω:μηπως ξερεις κανεις αν η διαγραφη απο ενα τμημα γινεται ηλεκτρονικα;
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Ένα παίρνουμε. Απλώς κείμενα, άτλαντες κλπ δεν υπολογίζονται και δίνονται έξτρα.Από ένα σύγραμμα δε θα πάρουμε ρε παιδιά;
Όχι.να ρωτησω:μηπως ξερεις κανεις αν η διαγραφη απο ενα τμημα γινεται ηλεκτρονικα;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.