Φιλολογία Ιωαννίνων

justvibingmeow

Νεοφερμένος

Η justvibingmeow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Υπάρχει κανένας που έχει τελειώσει ή σπουδάζει τώρα στο τμήμα φιλολογίας Ιωαννίνων? Θέλω να μάθω για μαθήματα/καθηγητές και τη σχολή γενικότερα τώρα που πέρασα.
 

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4,522 μηνύματα.

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4,522 μηνύματα.
Καλά, μην είμαι και άδικη, δε μίλησα ακριβώς αντικειμενικά. Δεν ήθελα να σε τρομάξω κιόλας.
Λοιπόν, στη φιλολογία δεν είμαι, οπότε για αυτό το κομμάτι δεν έχω να σου πω κάτι, αλλά μπορώ να σου μιλήσω γενικά για την πόλη και το πανεπιστήμιο.

Γενικά σαν πόλη, καλή είναι. Είναι αρκετά μεγάλη ώστε να έχεις επιλογές για να βγεις μια βόλτα ή να κάτσεις σε ένα μαγαζί πχ, ενώ και από αγορά δεν πάει πίσω. Και βέβαια μην ξεχνάμε την λίμνη.
Στα άσχημα είναι ότι έχει πολλή υγρασία, βροχές και κυρίως κρύο τον χειμώνα. Καλά vibes για να διαβάζεις ένα βιβλίο σπίτι, συμφωνώ, αλλά αν χρειάζεται να πας οπουδήποτε, συμπεριλαμβανομένου και του πανεπιστημίου, ε δε λέει και πολύ.

Τώρα για το πανεπιστήμιο, εντάξει. Τυπικό κτίριο ελληνικού πανεπιστημίου με τα γκράφιτι και τις παρατάξεις (προσοχή, μακριά απ' αυτές). Επίσης στο δικό μας κτίριο δεν υπάρχει επαρκής θέρμανση, τώρα στο δικό σας δεν γνωρίζω τι παίζει. Α, και τέλος υπάρχει το καλό πως μπορείς να τρως στη λέσχη που έχει γενικά καλό φαγητό.

Γενικά δε χρειάζεται να σε αγχώνει κάτι πάντως. Μια χαρά θα είσαι.
Καλή αρχή εύχομαι!
 

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης & Διερμηνείας Ιονίου και μας γράφει απο Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2,023 μηνύματα.
Καλή αρχή κορίτσι. Δεν ξέρω αν θα βρεις εδώ φοιτητή/τρία φιλολογίας Ιωαννίνων. Θα σου πρότεινα να ψάξεις την σελίδα του πανεπιστημίου στο Instagram ή στο Facebook και να βρεις κάποιον φοιτητή ή απόφοιτο από εκεί.

Εγώ έτσι είχα μάθει πληροφορίες για την σχολή μου και έκανα και κάποιες ερωτήσεις
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top