Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθήνα
https://ischool.e-steki.gr/σύγκριση-σχολών/φιλολογία-αθήνα-θεσσαλονίκη-ιωάννινα-κομοτηνή-64355/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
makis07
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω θα σου προτεινα θεσσαλονικη αλλα αν εχεις σπιτι στην αθηνα να πας εκει....ετκος αν εχεις τα οικονομικα για θεσσαλονικη.....
Δεν έχω σε καμία από τις δύο πόλεις σπίτι, γιατί κατάγομαι από νησί. Για ποιό λόγο θα μου πρότεινες Θεσσαλονίκης, έχεις ακούσει κάτι ή είναι προσωπική σου γνώμη?
tzenaki93
Νεοφερμένος
Χωρίς να ξέρω κάτι για την φιλολογία Αθήνας επειδή και εγώ φιλολογία θέλω και είμαι από Θεσσαλονίκη έκανα μια έρευνα για την Φιλολογία Θεσσαλονίκης!Ρώτησα καθηγητές μου που σπούδασαν εκεί και έχουν να μου πουν τα καλύτερα!Τα μαθήματα στη φιλολογία Αθήνας και Θεσσαλονίκης είναι σχεδόν τα ίδια αν όχι ακριβώς τα ίδια(γιατί έτσι μου φαίνονται εμένα)απλά έχω ακούσει(από τους καθηγητές μου πάντα)ότι έχει πολύ καλούς καθηγητές η Θεσσαλονίκη!Αλλωστε γενικά είναι πολύ καλό πανεπιστήμιο το ΑριστοτέλειοΔεν ξέρω αν σε βοήθησα ή αν σε μπέρδεψα περισσότερο
Ευχαριστώ. Αλλά είμαι όντως μπερδεμένη, γιατί δε βρίσκεται κάποιος που να είναι ενημερωμένος και να μπορεί να μιλήσει ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ για τις δύο σχολές. Μου έχουν δώσει κάποιες βοηθητικές πληροφορίες αλλά είναι λογικό ο καθένας να ξέρει καλύτερα για το δικό του πανεπιστήμιο.
makis07
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν έχω σε καμία από τις δύο πόλεις σπίτι, γιατί κατάγομαι από νησί. Για ποιό λόγο θα μου πρότεινες Θεσσαλονίκης, έχεις ακούσει κάτι ή είναι προσωπική σου γνώμη?
προτεινω θεσσαλονικη κυριως γιατι εχω ακουσει παρα πολυ καλα λογια για το αριστοτελειο πανεπιστημιο,επειδη θεωρω οτι για εναν της επαρχιας γενικοτερα ειναι καλυτερα να ζησει θεσσαλονικη παρα αθηνα και επειδη θα παω κι εγω εκει!
nPb
Επιφανές μέλος
Έλεος σε αυτό το φόρουμ. Ό,τι βλακώδη άποψη ακούτε από άσχετους, την μεταφέρετε.Και όχι τίποτε άλλο, αλλά κολλάτε σε ισχυρογνωμοσύνες προσωπικής άγνοιας...
roza m.
Νεοφερμένος
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cydonian Knight
Εκκολαπτόμενο μέλος
και εγώ γενικά αγχώνομαι για τη φιλολογία!@! πως είναι γενικά σαν σχολή;;; τόσο δύσκολη όσο λένε; εγώ ενδιαφέρομαι για φιλολογία απθ βέβαια. ως φοιτήτρια σίγουρα θα ξέρεις πολλά πράγματα
Είναι πολύ ενδιαφέρουσα σαν σχολή. Στο ΕΚΠΑ που είμαι εγώ, είμαι σε γενικές γραμμές πολύ ευχαριστημένη. Αν εξαιρέσεις βέβαια τα θέματα οργάνωσης της σχολής και τα γεμάτα από κόσμο αμφιθέατρα που καθιστούν την παρακολούθηση λίγο δύσκολη, είναι πολύ καλά από άποψη διδακτικού προσωπικού. (Υπάρχουν φυσικά και εξαιρέσεις)
Οσο για τη δυσκολία, θα σου πω απλά, πως θέλει ενασχόληση. Αν όχι καθημερινή (πχ από μία ωρίτσα), τα Σαββατοκύριακα οπωσδήποτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.