Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακριβώς έτσι..Κι αν ακόμα δεν είναι τόσο συχνές,όταν προκύψουν,κρατάνε για πολύ καιρό(αν όχι για πάντα),σε αντίθεση με "φιλίες" μεταξύ ατόμων ίδιου φύλου...Σαφώς και μπορεί να υπάρξει, και μάλιστα πολύ δυνατή!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Rebel1
Πολύ δραστήριο μέλος
vickie13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Χθες λοιπον παρα λιγο να με κλεψουν βασικα να μου παρουν το κινητο.Πριν 3 μερες την ειχαν κλεψει,Ε λοιπον το δημοσιευω στο φασεβοοκ και μου στελνει τι και πως εγινε και το ενα και το αλλο.Μετα απ ο4 λεπτα βλεπω εχει γραψει στον τοιχο του ξαδερφου της δηλαδη μετα που μπηκε και ειδε ολα αυτα και βλεπω να εχει γραψει το ψεμα συννεφο και να απανταει εκεινος και να λεει μετα εκεινη οτι δεν παιζεται το ατομο ελεος.Απο τοτε εχω περιεργια.Ρωτησα τον ξαδερφο της και μου λεει πως αυτο το εγραψε για μια φιλη της που νομιζουν οτι τις λεει ψεματα.Αλλα με παρακαλεσε να μην της το πω λεω οκ.Μονο που τον πιστεψα και πολυ.Ρωτησα φιλους μου μερικοι ειπαν οτι μαλλον για εμενα 8α ηταν αλλοι λενε οτι δεν προκειται να το λεει για εμενα συμφωνα παντα με αυτα που τους περιεγραψα χωρις να ξερουν την πραγματικοτητα.Ετσι θελω να μου πειτε οσοι μπορειτε τι πιστευετε? Ευχαριστω πολυ (η γραμματικη μου ειναι αστα να πανε απλως βιαζομουνα να το γραψω )
Libertus
Συντονιστής
ολοκληρο θρεντ ανοιξα χαχα. να απαντησω εδω.ολι αυτο μου λενε μονο που οταν τις μιλας για κατι κακο η οταν ζητας εξηγησεις εχει το ελαττωμα να τα παιρνει στο κρανιο.Το κανει με ολους ομως αλλα ειναι καλο κοριτσι.Ποτε δεν εγινε κατι κακο.Δηλαδη π.χ την ρατησε ο αλλος κολλητος μου που ειναι κολλητος και μαζι της να πανε βολτα γιατι τις το λεει συνεχεια και λεει αυτη σταματα να εισαι σπαστικος..δεν ειναι κακια απλως ετσι ειναι ο χαρακτηρας και το ελλατωμα της.Καλα αυριο 8α την ρωτησω αν και ξερω οτι θα με βρισει γιατι ολη την εκνευριζουμε και την πειραζουμε...Να δουμεεΤο καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τη ρωτήσεις.
Libertus
Συντονιστής
Ωραια θα ακολουθησω αυτο που μου ειπες και σε ευχαριστω πολυ.Οντως ωρες ωρες της λεω να ηρεμησει γιατι θα παθει τιποτα χαχαχα!!Απλως καμια φορα δεν μου αφηνει χωρο να μιλησω και θελω να την πνιξω χαχαχα!!Αυριο εννοειτε και θα την ρωτησω...Όσο νευρικός κι αν είναι ένας άνθρωπος , είναι λογικό να θυμώνει έτσι με τους κολλητούς του?Στην τελική , αν το σκέφτεσαι για να ρωτήσεις την κολλητή σου , ποιον θα ρωτήσεις άνετα?Εγώ επιμένω να τη ρωτήσεις.Ρώτα εσύ αυτό που θέλεις κι άφησε τη να δεις πως θα αντιδράσει.Τουλάχιστον θα έχεις τη συνείδηση σου ήσυχη.Το να κάθεσαι να κάνεις εικασίες δεν είναι προτιμότερο
JoeyGolfi
Νεοφερμένος
Ντέπυ49158
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Για να υπαρχει φιλια δεν πρεπει να υπαρχει ερωτικη ελξη. Και θεωρω πως αναμεσα σε εμφανισιμα (κυριως) ατομα αν ειναι ολη μερα μαζι καποια στιγμη θα υπαρξει.
Δεν είναι απαραίτητο. Υπάρχουν περιπτώσεις 2 άτομα να είναι πολύ καλοί φίλοι, και να υπάρχει ερωτική επαφή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύ δύσκολο έως αδύνατο να συμβεί αυτό,γιατί προϋποθέτει να μπορέσουν και οι δύο να έχουν μεν την ερωτική επαφή που καλύπτει την έλξη που αισθάνονται,χωρίς ωστόσο στην πορεία να προκύψουν συναισθήματα πέραν των φιλικών.Δε νομίζω πως γίνεται στην πράξη.Δεν είναι απαραίτητο. Υπάρχουν περιπτώσεις 2 άτομα να είναι πολύ καλοί φίλοι, και να υπάρχει ερωτική επαφή.
DrHouse
Διάσημο μέλος
Δεν είναι απαραίτητο. Υπάρχουν περιπτώσεις 2 άτομα να είναι πολύ καλοί φίλοι, και να υπάρχει ερωτική επαφή.
Ας πουμε να παιζει και κανα one night stand που και που
Guest 292010
Επισκέπτης
Εκτός κι αν ο άλλος δεν είναι του γούστου σου.
Βέβαια και να μην είναι μπορεί με το πες πες να σε ρίξει.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Υπάρχει φιλία μέχρι ένας απ'τους δυο να πει ''ξέρεις...νομίζω νιώθω κάτι παραπάνω για σένα''
Εκτός κι αν ο άλλος δεν είναι του γούστου σου.
Βέβαια και να μην είναι μπορεί με το πες πες να σε ρίξει.
Ε ναι, αλλά σπάνια να συμβεί αυτό που λες. Αν είναι φίλοι καλοί και απο την αρχή το ξεκαθαρίσουν οτι δε θέλουν σχέση, αλλά φιλία και σεξ, τότε όλα κομπλέ !
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.