^EctiMel^
Νεοφερμένος
Αρα ναι, πιστευω πως μπορεί να υπάρξει αληθινή φιλία ανάμεσα στα 2 φύλα :iagree:
-----------------------------------------
Προσωπικά πιστεύω οτι δεν είναι ανάγκη να υπάρχει πάντα κάποια ερωτική έλξη μεταξύ 2 κολλητών αντιθέτου φύλου... Απλά είμαι 100% σίγουρος πως καποια στίγμη και οι δυο 8α σκεφτούν πως θα ήταν αν με το άτομο που είναι κολλητοί, είχαν μια σχέση... Για να πω και για εμενα, πριν αρχίσω να κάνω παρέα με τις 2 κολλητες μου, μου αρέσανε ειδικά η μία απο αυτές... Όμως όταν αρχίσαμε και βγαίναμε, καναμε παρεα κλπ... μου βγήκε πιο έντονο το φιλικό συναίσ8ημα μέχρι που αυτο κυριάρχησε... Για παράδειγμα κάπως έτυχε τελοσπαντων και με την κοπελα που μου άρεσε πολυ, τη μια κολλητη μου, φιληθηκαμε χωρις ομως να μου βγαλει ερωτικο συναισθημα γι αυτη...
Αρα ναι, πιστευω πως μπορεί να υπάρξει αληθινή φιλία ανάμεσα στα 2 φύλα :iagree:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
w1n5t0n
Δραστήριο μέλος
Αρα καλυστα μπορει να υπαρξει φιλια αρκοι και οι δυο να ειναι σιγουροι τι θελουν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manosp
Νεοφερμένος
Doretta_b
Νεοφερμένος
Παιδία εγώ πιστεύω πως καθαρή φιλία ανάμεσα στα δύο φύλα δεν υπάρχει γιατι πάντα ο ένας από τους δύο κρύβει αισθήματα για τον άλλον
Παντα?
manosp
Νεοφερμένος
Αν όχι πάντα τις περισσότερες φορές!Παντα?
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν όχι πάντα τις περισσότερες φορές!
Και αυτες οι λιγες αντιθετες περιπτωσεις ειναι οι εξαιρεσεις που επαληθευουν τον κανονα.
rea_94
Εκκολαπτόμενο μέλος
Zaraki
Δραστήριο μέλος
Doretta_b
Νεοφερμένος
manosp
Νεοφερμένος
οκ εσυ μπορει να μην νιωθεις τιποτα για αυτους!εκεινοι ομως για εσενα πως εισαι σιγουρη οτι δεν νιωθουν τιποτα?Εγω κατεληξα στο συμπερασμα οτι καποιες σχεσεις απο την αρχη οσο και να θελεις να τις κρατησεις σε φιλικο επιπεδο εξελισσονται διαφορετικα, ενω καποιες αλλες απο την αρχη καποια διαφορετικη τροπη τους φανταζει αποκρουστικη.Εγω εχω φιλους που συζηταω μαζι τους για το αντιθετο φιλο και κλαιω και στον ωμο τους αμα τυχει τπτ...
Doretta_b
Νεοφερμένος
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εδώ δεν μπορούν να υπάρξουν φιλίες μεταξύ ατόμων του ιδιού φύλου, ψάχνετε στο διαφορετικό; Το παν είναι να ξέρεις πού πρέπει να σταματήσεις κάποιες καταστάσεις.
Σας φιλώ,
Τένια Μακρή.
nPb
Επιφανές μέλος
Δε γινεται ολοι οι φιλοι που εχω να νιωθουν και κατι παραπανω για εμενα!!!!
πώς το ξέρεις;
Έλεος!! Ας μην εθελοτυφλούμε άλλο! Ας μην κρυβόμαστε άλλο πίσω από το δάκτυλό μας. Όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει, αλλά μας αρέσει να υποκρινόμαστε την άγνοια...ή να παίζουμε το "βαράτε με και ας κλαίω"...
Doretta_b
Νεοφερμένος
πώς το ξέρεις;
Έλεος!! Ας μην εθελοτυφλούμε άλλο! Ας μην κρυβόμαστε άλλο πίσω από το δάκτυλό μας. Όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει, αλλά μας αρέσει να υποκρινόμαστε την άγνοια...ή να παίζουμε το "βαράτε με και ας κλαίω"...
Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι ποτε δεν εχεις δει καποια ως φιλη σου...?
nPb
Επιφανές μέλος
Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι ποτε δεν εχεις δει καποια ως φιλη σου...?
Έχω δει...άλλα όχι για πάντα! Στην ζωή τίποτα δεν μένει αμετάβλητο και στατικό...Η ζωή είναι ένα δυναμικό σύστημα με καθημερινές διαταραχές
Τις περισσότερες φορές, οι φίλες μου, έχουν τύχει να με δουν και με άλλο μάτι...ύστερα από πολύ χρόνο :eyesup: (όπως και εγώ αυτές). Δεν μου αρέσει να πηγαίνω κόντρα στο αυθόρμητο και φυσιολογικό....όπως "πρέπει". Έχω σιχαθεί να ζω για τα "πρέπει".
Doretta_b
Νεοφερμένος
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Δηλαδη αυτο ειναι το φυσιολογικο?
το φυσιολογικό είναι υποκειμενικό...
ποιος μας ορίζει τι είναι φυσιολογικό σε αυτήν την μοναδική ζωή μας; έλεος με τα όρια στα συναισθήματα...
καταντήσαμε μια κοινωνία, από μοναχικούς ανθρώπους τυπολάτρες, χωρίς αισθήματα και με μπόλικο "πρέπει"....
τι ορίζουμε ως φυσιολογικό;
φυσιολογικό είναι να πηγαίνουμε κόντρα σε κάτι μη αναμενόμενο και αυθόρμητο από την μια ή τις δυο πλευρές;
Zaraki
Δραστήριο μέλος
Doretta_b
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.