aiginhths
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fata Morgana
Δραστήριο μέλος
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Η φίλια κάποια στιγμή πάει προς το ερωτικό. Ξεκινάει καλά, εξελίσσεται στραβά. Και μη μου πείτε πως αν δείτε κάποιον ερωτικά, μετά μπορείτε να τον δείτε με μεγάλη σας ευκολία φιλικά. Εθελοτυφλείτε και το ξέρετε... Τέλοσπάντων, άποψή μου άποψή σας και δεν πρόκειται να την αλλάξει ο ένας στον άλλον. Ίσως όταν και αν βιώσετε ανάλογες περιπτώσεις να αναθεωρήσετε κάπως τις απόψεις σας. Η δική μου εμπειρία ήταν κάθε άλλο παρά ενθαρρυντική ως προς το να πιστέψω ότι υπάρχει αληθινή φιλία μεταξύ ανδρός και γυνής...
μην προσπαθεις να ορισεις τα συναισθηματα μας βασει της δικιας σου αδυναμιας.
aiginhths
Νεοφερμένος
μην προσπαθεις να ορισεις τα συναισθηματα μας βασει της δικιας σου αδυναμιας.
ναι!γιατι αυτη που γουσταρα τωρα ειναι η καλυτερη μου φιλη.δεν αισθανομαι τιποτα παραπανω απο καλη φιλια...τιποτα.οπως και εκεινη.
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
aiginhths
Νεοφερμένος
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
Irodis
Δραστήριο μέλος
Sadie Moody
Νεοφερμένος
Δεν μπορει να υπαρχει εκτος και αν ενας απο τους δυο ειναι χοντρη ή χοντρος και αλλες τετοιες περιπτωσεις ωστε για να μην αγαπηθουνε!!!!!
Πολύ ανώριμη απάντηση. Το βρίσκεις απίθανο δηλαδή ένα/μία εύσωμο/η αγόρι/κοπέλα να αρέσει σε κάποιον; Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που εάν περιποιούνται την εμφάνισή τους και δεν κάνουν βλακείες με τον εαυτό τους μπορούν να είναι αρκετά γοητευτικοί. Και, μεταξύ μας, είναι πολύ σύνηθες αντικειμενικά άσχημες/εύσωμες/κά κοπέλες να καπαρώνουν όλους τους αντικειμενικά όμορφους...(και εκεί είναι που εμείς οι "νορμάλ" κοπέλες βαράμε το κεφάλι μας στον τοίχο )
Irodis
Δραστήριο μέλος
SODAW
Πολύ δραστήριο μέλος
εε δεν ξέρεις τι γίνεται οπότε μην κρίνεις!!:nono::nono:Το ειπα γιατι και εγω βαραω το κεφαλι μου οταν βλεπω μια πενεμορφη κοπελα να τα εχει με εναν μην πω τωρα!!!!!!!!!
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Πολύ ανώριμη απάντηση. Το βρίσκεις απίθανο δηλαδή ένα/μία εύσωμο/η αγόρι/κοπέλα να αρέσει σε κάποιον; Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που εάν περιποιούνται την εμφάνισή τους και δεν κάνουν βλακείες με τον εαυτό τους μπορούν να είναι αρκετά γοητευτικοί. Και, μεταξύ μας, είναι πολύ σύνηθες αντικειμενικά άσχημες/εύσωμες/κά κοπέλες να καπαρώνουν όλους τους αντικειμενικά όμορφους...(και εκεί είναι που εμείς οι "νορμάλ" κοπέλες βαράμε το κεφάλι μας στον τοίχο )
there is no such thing. εκτος αν εννοεις βασει τα προτυπα ομορφιας
Sadie Moody
Νεοφερμένος
there is no such thing. εκτος αν εννοεις βασει τα προτυπα ομορφιας
Πες το έτσι. Αλλά νομίζω ότι αν κάποιος είναι χοντρός, δεν μπορείς να μην πεις ότι είναι αντικειμενικά εύσωμος..η ομορφιά ναι, είναι τελείως υποκειμενική.
Irodis
Δραστήριο μέλος
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Θες να πεις οτι μπορει να ειναι μονο φιλοι?????/
εχω φιλες, τις οποιες τις ειχα δει ερωτικα για μια στιγμη, αλλα πλεον θεωρω οτι ειναι απλα φιλια
SODAW
Πολύ δραστήριο μέλος
όχι απλώς δεν ξέρεις τι αισθήματα μπορεί να τρέφει ο ένας για τον άλλον!!!Θες να πεις οτι μπορει να ειναι μονο φιλοι?????/
~kynthia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν μπορει να υπαρχει εκτος και αν ενας απο τους δυο ειναι χοντρη ή χοντρος και αλλες τετοιες περιπτωσεις ωστε για να μην αγαπηθουνε!!!!!
ARGH.
Τι λέτε μωρέ.
Λες κι αν είναι ο άλλος μοντέλο αρκεί για ν' αγαπηθείτε.
Irodis
Δραστήριο μέλος
ZIGFRID
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.