Daisy
Δραστήριο μέλος
και πολλά κοριτσάκια δυστυχώς δν πάνε πίσω....(άμα κρίνω από κάποιες φίλες μ)Συμφωνώ με όσα λέτε! Έχετε απόλυτο δίκιο!! Το μόνο που θα ήθελα να προσθέσω είναι το εξής: Ότι θα υπάρχει ένα.. πως να το πω... "ερωτικό παιχνίδι" αλλά σε φιλικό επιπεδο. Δεν είμαι και σίγουρη όμως. Επίσης αν και οι 2 είναι όμορφοι εξωτερικά, τότε το βρίσκω λίγο δύσκολο να υπάρξει αληθινή φιλία. Τουλάχιστον απο τη μεριά του αγοριού.. Γιατί νομίζω πως μερικά αγόρια στην εφηβική ηλικία σκέφτονται μόνο πως θα πολλαπλασιάσουν τις κατακτήσεις τους, για να υπερυφανεύονται μετα στους φίλους τους.. Εγώ προσωπικά έχω ελάχιστους φίλους, επειδή πάω σε θηλέων, αλλά έχω πολλες φίλες!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
moussee
Νεοφερμένος
αν καταφερουν και τ προσπερασουν γτ θεωρουν τ φιλια τς πιο σημαντικη τοτε ναι θ αποκτησουν μια πραγματκη φιλια...και μαλιστα πολυ πιο δυνατη απο αυτη μεταξυ του ιδιου φυλου.....
Iridoni
Νεοφερμένος
DN8
Νεοφερμένος
SpyRos____
Νεοφερμένος
υπαρχει μεταξυ των δυο φυλων.
φιλια ναι...
flo0ra
Εκκολαπτόμενο μέλος
παντως οι φιλιες που ξεκινουν οταν τα παιδια ειναι μικρα ειναι πραγματικες πιο πολυ μαλλον γιατι δημιουργειται αδελφικη σχεση ομως και οχι φιλικη
edit: με αυτη του DN8 ηθελα να πω εννοειται XD
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε συμφωνώ... Εγώ προσωπικά έχω απόλυτη φιλία με 2 κορίτσια. Τους τα λέω όλα και μου τα λένε όλα... Βέβαια, δεν μπορώ να ξέρω και πώς ορίζεις εσύ την απόλυτη φιλία... Δεν μας το κάνεις πιο λιανά?απολυτη φιλια δεν
υπαρχει μεταξυ των δυο φυλων.
φιλια ναι...
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Xμμ..και εγώ πιστεύω κάτα κάποιο τρόπο στη φιλία..Πίστευω ότι αν δύο άνθρωποι μπορούν και συνυπάρχουν φιλικά χωρίς να νιώθει ο ένας έλξη για τον άλλο δεν θα υπάρχει πρόβλημα..
δεν βλεπω το προβλημα να νιωσουν ελξη
aero
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οταν γνωριζω ενα ατομο δηλαδη (και σκεφτομαι για φιλια μαζι του), δεν με νοιαζει αν ειναι αγορι η κοπελα. (βεβαια ενταξει, σιγουρα υπαρχουν αυξημενες πιθανοτητες να δεις τον/η αλλον/η διαφορετικα, αλλα οσον αφορα την φιλια πιστευω οτι αυτο που παιζει ρολο ειναι ο χαρακτηρας του αλλου και οχι το φυλο του)
elena___*
Νεοφερμένος
statistikos
Δραστήριο μέλος
SpyRos____
Νεοφερμένος
Δε συμφωνώ... Εγώ προσωπικά έχω απόλυτη φιλία με 2 κορίτσια. Τους τα λέω όλα και μου τα λένε όλα... Βέβαια, δεν μπορώ να ξέρω και πώς ορίζεις εσύ την απόλυτη φιλία... Δεν μας το κάνεις πιο λιανά?
εισαι σιγουρος οτι οι φιλες σου δεν σε εχουν δει διαφορετικα??
κοιτα οταν ενα αγορι κανει παρεα με ενα κοριτσι ειναι πολυ ευκολο καποιος να αιστανθει διαφορετικα, να αιστανθει δηλαδη κατι παραπανω για τον αλλον.. αν κατι τετοιο συμβει δεν μπορει να υπαρξει απολυτη φιλια..
ποτε δεν μπορεις να ξερεις..μπορει στη μια να αρεσες για μια μερα κ τελος
μετα...κ μπορει μια μερα να στο πει...μπορει να μην το μαθεις ποτε..μπορει το οτιδηποτε!
ενω αν κανουν παρεα αγορι με αγορι ή κοριτσι με κοριτσι ειναι σαφως δυσκολοτερο να αιστανθει κατι παραπανω καποιος..εκτος αν ειναι gay ή λεσβια αντιστοιχα
φυσικα πιστευω οτι αντρας με γυναικα μπουρουν να ειναι φιλοι.
αλλα δεν πιστευω οτι μπορουν να δημιουργησουν την απολυτη φιλια
αντρα με αντρα κ γυναικα με γυναικα.....
Zod
Δραστήριο μέλος
ZIGFRID
Εκκολαπτόμενο μέλος
SODAW
Πολύ δραστήριο μέλος
άκου είναι ειδική περίπτωση εγώ έχω φιλούς και ούτε εγώ ούτε εκείνοι έχουν νιώσει 9 χρόνια που γνωριζόμαστε τπτ παραπάνω από φιλία!!Εγώ πάντως πιστεύω ότι να επιτευχθεί μια τέτοια φιλία είναι δύσκολο έως αδύνατο. Είχα κάποτε μια φίλη πολύ καλή... Μου έλεγε τα προσωπικά της και εγώ τα δικά μου. Όταν ήμουν με το κορίτσι μου της λέγαμε να έρθει,για να τις γνωρίσουμε κανέναν ! Τέτοια φάση... Το αποτέλεσμα: Ένα βράδυ που είχα τα γενέθλια μου με φίλησε στο στόμα και η κοπέλα μου τα πήρε και από τότε δεν της ξαναμίλησα. Πώς σας φαίνεται ;;;;;;;;;
ZIGFRID
Εκκολαπτόμενο μέλος
seize the day
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι πολύ απλό. Η γυναίκα εκ φύσεως δεν μπορεί ποτέ να είναι φίλη με γυναίκα. Υπάρχουν κόντρες, ζήλιες που ακόμα κι αν κρύβονται κάποια στιγμή εμφανίζονται. Που να δείτε τι γίνεται στον εργασιακό χώρο. Ανάμεσα στον άνδρα και τη γυναίκα από την άλλη, ο ένας βλέπει φιλικά τον άλλο αν δεν του αρέσει. Αναγκαστικά όταν βλέπεις ένα άτομο του άλλου φύλου πρώτα το κοιτάς με άλλο μάτι...Αν δεν σου κάνει πάει στο φιλικό. Και το ερώτημα είναι, ακόμα και αν είσαι σίγουρος για σένα, βάζεις το χέρι σου στην φωτιά για τον άλλο;Πώς λες με βεβαιότητα ότι βλεπόμαστε μόνο φιλικά με τον/την ....; Είσαι μέσα στην ψυχή του και το μυαλό του; Τέλος, θα συμφωνήσω με την φίλη προηγουμένως, ότι οι άνδρες δεν ψάχνουν αφορμή για να τσακωθούν με φίλους/φίλες για το παραμικρό σε αντίθεση με πολλές γυναίκες.
Δε χρειάζεται να τα απολυτοποιούμε όλα.Εντάξει,ίσως οι γυναίκες είναι πιο ανταγωνιστικές...Παρόλα αυτά,αυτό δε συνεπάγεται ότι δεν είναι σε θέση να αναπτύξουν μια ουσιαστική σχέση με άτομα του ίδιου ή διαφορετικού φύλου.Επιπλέον δε σημαίνει ότι όταν γνωρίζεις κάποιο άτομο του άλλου φύλου,το βλέπεις αναγκαστικά με...άλλο μάτι.Γενικά,θεωρώ ότι είναι καθαρά θέμα προκατάληψης η άποψη ότι δεν υπάρχει φιλία ανάμεσα σε γυναίκα και άνδρα.
Zod
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.