nPb
Επιφανές μέλος
Εγώ γνωρίζω κάποια παιδιά που είναι πολύ αξιόλογα άτομα..τώρα σίγουρα όλοι κρύβουμε έναν κακό εαυτό που αργά ή γρήγορα θα φανεί..άμα ο άλλος σε φτάνει επανηλλημένα στα όριά σου τι θα κάνεις?!?!!???
Σαφώς και κάποιοι-ες είναι αξιόλογα άτομα. Απλά κάπου στο τέλος, τα πράγματα αρκετές φορές στραβώνουν και με τους αξιόλογους.
(η άτιμη εγωϊστική φύση του ανθρώπου)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
intefina
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer
Διάσημο μέλος
nikos kaladas
Εκκολαπτόμενο μέλος
intefina
Δραστήριο μέλος
Οι καλές και σταθερές σχέσεις ξεκινάνε από καλές φιλίες αρκετές φορές..και για να τον προσεγγίσεις τον άλλον πρέπει να τον γνωρίσεις κιόλας έστω και λίγο οπότε ξεκινάει μια φιλία εκεί πέρα..δε διαφωνώ μ' αυτά που λες..αλλά υπάρχουν και εξαιρέσειςΟι αντρες και οι γυναικες δεν ειναι φιλοι. Μπορει να το παιζει ο ενας απο τους δυο. Με την παρεα σου ειστε φιλοι, δεν υπαρχει αλλο ειδος σχεσης που μπορει να βγει στην επιφανεια. Με την γυναικα εισαι φιλος μεχρι να κοιμηθεις μαζι της. Και πολλα κοριτσια που εχετε straight αγορια φιλους, να ξερετε οτι μπορει απλα να σας γουσταρουν και για αυτο να σας κανουν παρεα.
προς τα παρόν τα straight αγόρια που μπορώ να αποκαλέσω φίλους είναι δεσμευμένα και δε νομίζω πως βλέπουν εμένα αλλιώς και ούτε κι εγώ φυσικά..οι παντρεμένοι άνθρωποι με τόσα άτομα διαφορετικού φύλου που γνωρίζουν από τον περίγυρό τους δεν μπορούν να έχουν φιλικές σχέσεις???..τώρα το πάω αλλού βέβαια, αλλά κι αυτό συμβαίνει..
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Οι καλές και σταθερές σχέσεις ξεκινάνε από καλές φιλίες αρκετές φορές..και για να τον προσεγγίσεις τον άλλον πρέπει να τον γνωρίσεις κιόλας έστω και λίγο οπότε ξεκινάει μια φιλία εκεί πέρα..δε διαφωνώ μ' αυτά που λες..αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις
προς τα παρόν τα straight αγόρια που μπορώ να αποκαλέσω φίλους είναι δεσμευμένα και δε νομίζω πως βλέπουν εμένα αλλιώς και ούτε κι εγώ φυσικά..οι παντρεμένοι άνθρωποι με τόσα άτομα διαφορετικού φύλου που γνωρίζουν από τον περίγυρό τους δεν μπορούν να έχουν φιλικές σχέσεις???..τώρα το πάω αλλού βέβαια, αλλά κι αυτό συμβαίνει..
Προσωπικα θεωρω λαθος την φιλικη προσεγγιση απο την πλευρα του αντρα γιατι ελλοχευει παντα ο κινδυνος να φας στη μουρη ενα "σε βλεπω σαν φιλο". Και δεν υπαρχει χειροτερο απο το να προσποιεισαι σε μια σχεση. Απο κει και περα, πιστευω πως δυο ατομα διαφορετικου φυλου μπορει να ειναι γνωστοι, να κανουν παρεα αλλα για μενα η λεξη φιλος παει περα απο αυτο. Το να λες τα νεα σου με μια κοπελα συμβαινει, το να ειστε φιλοι με σχεση αντιστοιχη με τους αντρες φιλους σου θεωρω οτι δεν γινεται. Ειπες τη μαγικη λεξη: δεν νομιζω πως με βλεπουν αλλιως. Δεν ξερεις αν οντως δεν σε βλεπουν αλλιως. Δεν λεω να στην πεσουν, αλλα στο 90% των αγοριων που κανουν παρεα με κοριτσια που ειναι στοιχειωδως εμφανισιμα, εχει περασει απο το μυαλο τους η ιδεα οτι μπορει να κοιμηθουν μαζι.
intefina
Δραστήριο μέλος
Το ίδιο μπορεί να συμβεί και στη φιλική προσέγγιση από την πλευρά της γυναίκας..Προσωπικα θεωρω λαθος την φιλικη προσεγγιση απο την πλευρα του αντρα γιατι ελλοχευει παντα ο κινδυνος να φας στη μουρη ενα "σε βλεπω σαν φιλο".
Γίνεται αλλά είναι πιο σπάνιο..αρκεί να έχει ξεκαθαριστεί το είδος της σχέσης μεταξύ τους.Απο κει και περα, πιστευω πως δυο ατομα διαφορετικου φυλου μπορει να ειναι γνωστοι, να κανουν παρεα αλλα για μενα η λεξη φιλος παει περα απο αυτο. Το να λες τα νεα σου με μια κοπελα συμβαινει, το να ειστε φιλοι με σχεση αντιστοιχη με τους αντρες φιλους σου θεωρω οτι δεν γινεται.
Είπα δε νομίζω γιατί δεν τους έχω ρωτήσει κιόλας.. και στο κάτω κάτω είναι στη φύση και στο μυαλό και των δύο φίλων να ξενοκοιτάνε και να σκέφτονται διάφορα χωρίς να σημαίνει ότι θα συμβείΕιπες τη μαγικη λεξη: δεν νομιζω πως με βλεπουν αλλιως. Δεν ξερεις αν οντως δεν σε βλεπουν αλλιως. Δεν λεω να στην πεσουν, αλλα στο 90% των αγοριων που κανουν παρεα με κοριτσια που ειναι στοιχειωδως εμφανισιμα, εχει περασει απο το μυαλο τους η ιδεα οτι μπορει να κοιμηθουν μαζι.
Deco
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θελω να καταληξω,πως ακομα και αν ξεκινησεις ''φιλικα'' με ενα ατομο του αντιθετου φυλλου,αν το γνωρισεις καλυτερα και εντυπωσιαστεις απο τις αποψεις του,γενικοτερα το χαρακτηρα του,θα παει το μυαλο σου και στο ποσο ωραια θα ηταν να ησασταν μαζι.Ελπιζω να εγινα κατανοητος
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Το ίδιο μπορεί να συμβεί και στη φιλική προσέγγιση από την πλευρά της γυναίκας..
Υπαρχει αντρας που να εριξε Χ με το ''σε βλεπω σαν φιλη''
ivilinia_new
Νεοφερμένος
Υπαρχει αντρας που να εριξε Χ με το ''σε βλεπω σαν φιλη''
Υπαρχει, υπαρχει....
Mythik52
Νεοφερμένος
PeterTheGreat
Πολύ δραστήριο μέλος
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος
PeterTheGreat
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν υπαρχει φιλια οχι.Απο προσωπικες εμπειριες το εχω συμπερανει αυτο.Παρεα ναι αλλα φιλια μονο ατομα του ιδιου φυλου.
Οι προσωπικές εμπειρίες δεν αποτελούν τεκμήρια. Ίσως οι εμπειρίες αυτές να οφείλονται στην δική σου προσέγγιση προς το θέμα. Αλλιώς, θα μπορούσα να παραθέσω τις δικές μου εμπειρίες ως απόδειξη του αντιθέτου, και δεν μπορούμε και οι δύο να έχουμε δίκιο.
Το να πεις 'δεν πιστεύω ότι υπάρχει φιλία μεταξύ των δύο φύλων' είναι διαφορετικό από το να θέσεις την άποψή σου ως γεγονός. Το πρώτο είναι απλά η άποψή σου, και αν και κατά την δική μου ταπεινή άποψη είναι λανθασμένη, έχεις δικαίωμα να πιστεύεις ότι θέλεις. Αλλά δεν μπορείς σε μία συζήτηση να υποστηρίζεις μία θέση χωρίς επαρκή τεκμηρίωση.
Θα ήθελα ειλικρινά να ακούσω (διαβάσω) έστω και ένα επιχείρημα που να υποστηρίζει την θέση αυτή που δεν βασίζεται σε αυταπόδεικτες προτάσεις ή άλλα λογικά σφάλματα. Κατά την γνώμη μου το βασικό σφάλμα στο θέμα αυτό είναι ότι τα άτομα διαφορετικού φύλου αντιμετωπίζονται ως 'ξένα' το ένα με το άλλο και όχι ως διαφορετικοί άνθρωποι, των οποίων οι διαφορές είναι βιολογικές και μόνο. Το θέμα θα μπορούσε να έχει τον τίτλο 'Φιλία ανάμεσα σε άτομα διαφορετικού χρώματος' ή 'Φιλία μεταξύ ψηλών και κοντών', αλλά δεν βλέπω να υπάρχει κάποια τέτοια συζήτηση.
DarthFederer
Διάσημο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Είπα δε νομίζω γιατί δεν τους έχω ρωτήσει κιόλας.. και στο κάτω κάτω είναι στη φύση και στο μυαλό και των δύο φίλων να ξενοκοιτάνε και να σκέφτονται διάφορα χωρίς να σημαίνει ότι θα συμβεί
Δηλαδή το δέχεσαι να σε φαντασιώνονται αλλιώς αλλά μαζί σου να είναι απλά τυπικά, φίλοι; Ποτέ δεν κατάλαβα αυτές τις λανθάνουσες τάχα μου συμπεριφορές. Βέβαια, δεν υπάρχει πιο υποκριτικό και ψεύτικο από τη φράση-χαστούκι: «σε βλέπω σα φίλο». Υπεισέρχεται η απάντηση: «Από το στρατό;». Λίγοι άνθρωποι νομίζω μπορούν να κρατήσουν κάποια πλαίσια φιλία με το αντίθετο φύλο και αυτό συμβαίνει με την πάροδο πολλών ετών και εφόσον είτε υπάρχει επαγγελματική σχέση χωρίς τα λεγόμενα «κολλητιλίκια» (που καταλήγουν σε ξεκατίνιασμα στο τέλος, άλλα μου είπες, άλλα σου είπα, από δυο χωριά χωριάτες).
intefina
Δραστήριο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.