ZETAXA
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Silence_
Διάσημο μέλος
περναμε*
ορθογραφικι λαθος συγγνωμη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Konstans29185
Εκκολαπτόμενο μέλος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
..είναι εκ φύσεως η «αγνή» φιλία αδύνατη ανάμεσα στα δυο φύλα. Εδώ πολλοί στα σόγια ερωτεύονται τρίτες και ν-οστές ξαδέρφες ή ξαδέρφες ερωτεύονται τρίτους και ν-οστούς ξαδέρφους (όπου ν μεγαλύτερο ή ίσον του 3). Ο ερωτισμός υποβόσκει πάντα στις ανθρώπινες σχέσεις, με αφετηρία την εφηβική ηλικία πάντα λόγω των βιολογικών αλλαγών (μπομπούκιασμα). Τώρα γιατί κάποιες κοπελίτσες εδώ στο φόρουμ, βλέπουν τελείως «φιλικά» άτομα του αντίθετου φίλου, πιστεύω ότι είναι θέμα ηλικίας. Τέτοια άκουγα και εγώ όταν πήγαινα λύκειο και ήμουν σαν ηλίθιος έφηβος. Τώρα, εκείνες οι «αθώες» φιλεναδίτσες, ως φοιτήτριες μας το παίζουν μοιραία άγρια θηλυκά (για άλλα κόλπα). Αν οι κοπελιές εδώ, ωριμάσουν λίγο και αρχίσουν οι κάψες και οι θερμοπίδακες...τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Μην βάζουμε φρένο στο φυσιολογικό. Κακό είναι να βλέπει ένα αγόρι ερωτικά μια κοπέλα; Έλεος με τις απόψεις κατηχητικού. Με κάτι τέτοιες π_π_ριές φτάσαμε στην ασεξουαλικότητα των νέων και στους ερωτικά κομπλεξαρισμένους (σιγανοπαπαδιές). Δεν καταλαβαίνω τι το άσχημο έχει ο ερωτισμός. Τι πιο ωραίο από ένα αγνό εφηβικο ρουφιχτό γλωσσόφιλο και μια τρυφερή αγκαλίτσα έτσι ξαφνικά; Αν μιλάμε για παιδικές ηλικίες εκεί υπάρχει άλλη λογική.
Σε μεγαλο μερος εχεις δικιο.Δεν ειπε ομως κανεις οτι ειναι κακο ενα αγορι να βλεπει ερωτικα ενα κοριτσι ή το αναποδο.Απλα,αν (για τον λογο που συνηθως οι σχεσεις των δυο αντιθετων φυλων ειναι ,τις περισσοτερες φορες,ερωτικες)θα μπορουσε να υπαρξει και αληθινη φιλια.Αλλα αποψεις κατηχητικου;
Ariana
Εκκολαπτόμενο μέλος
..είναι εκ φύσεως η «αγνή» φιλία αδύνατη ανάμεσα στα δυο φύλα. Εδώ πολλοί στα σόγια ερωτεύονται τρίτες και ν-οστές ξαδέρφες ή ξαδέρφες ερωτεύονται τρίτους και ν-οστούς ξαδέρφους (όπου ν μεγαλύτερο ή ίσον του 3). Ο ερωτισμός υποβόσκει πάντα στις ανθρώπινες σχέσεις, με αφετηρία την εφηβική ηλικία πάντα λόγω των βιολογικών αλλαγών (μπομπούκιασμα). Τώρα γιατί κάποιες κοπελίτσες εδώ στο φόρουμ, βλέπουν τελείως «φιλικά» άτομα του αντίθετου φίλου, πιστεύω ότι είναι θέμα ηλικίας. Τέτοια άκουγα και εγώ όταν πήγαινα λύκειο και ήμουν σαν ηλίθιος έφηβος. Τώρα, εκείνες οι «αθώες» φιλεναδίτσες, ως φοιτήτριες μας το παίζουν μοιραία άγρια θηλυκά (για άλλα κόλπα). Αν οι κοπελιές εδώ, ωριμάσουν λίγο και αρχίσουν οι κάψες και οι θερμοπίδακες...τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Μην βάζουμε φρένο στο φυσιολογικό. Κακό είναι να βλέπει ένα αγόρι ερωτικά μια κοπέλα; Έλεος με τις απόψεις κατηχητικού. Με κάτι τέτοιες π_π_ριές φτάσαμε στην ασεξουαλικότητα των νέων και στους ερωτικά κομπλεξαρισμένους (σιγανοπαπαδιές). Δεν καταλαβαίνω τι το άσχημο έχει ο ερωτισμός. Τι πιο ωραίο από ένα αγνό εφηβικο ρουφιχτό γλωσσόφιλο και μια τρυφερή αγκαλίτσα έτσι ξαφνικά; Αν μιλάμε για παιδικές ηλικίες εκεί υπάρχει άλλη λογική.
Συμφωνώ μαζί σου.
Ωστόσο μερικές φορές τα συναισθήματα κρύβονται, οπότε θεωρείται ότι υφίσταται "φιλία"
crine
Εκκολαπτόμενο μέλος
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
(!)εγω παντα πιστευα οτι μπορει να υπαρξει φιλια μεταξυ των δυο φυλων... Απ τη μερα ομωσ που συνηδητοποιησα οτι το αγορι μου που ηταν κολλητοσ τησ δικιασ μ κολλητησ, τησ την επεσε η μαλλον για να το θεσω καλυτερα ηταν ερωτευμενοσ μαζι τησ κ συνεχιζε να ειναι μαζι μου, αλλαξα τελειωσ αποψη για το συγκεκριμενο θεμα.... χωρισ αυτο να σημαινει οτι γινεται παντα ετσι..... υπαρχουν και εξαιρεσεισ φυσικα.......
Μόλις το έμαθες ποιά ήταν η αντίδραση σου? Με έχει φάει η περιέργεια τώρα.
crine
Εκκολαπτόμενο μέλος
(!)
Μόλις το έμαθες ποιά ήταν η αντίδραση σου? Με έχει φάει η περιέργεια τώρα.
παντα πιστευα μεσα μου οτι την ηθελε αλλα παντα με εβγαζαν κ οι δυο τρελοι καθε φορα που τουσ το ελεγα.... δν ειχε το θαρροσ κανενασ απ τουσ δυο να μου το πει..... εγω ομωσ μεσα μου πονουσα πολυ..... κ οταν τελικα χωρισαμε γυρισε κ μου το ειπε η κολλητη μ μετα απο 4 μηνεσ..... ενιωθα οτι τον μισουσα κ οχι γιατι τησ την ειχε πεσει αλλα επειδη τησ εστελνε μυνηματα κ τησ ελεγε οτι την αγαπαει ενω ηταν μαζι μου......
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Εμένα αν μου το έκανε αυτό θα τον κρεμούσα στην πλατεία για παραδειγματισμό!παντα πιστευα μεσα μου οτι την ηθελε αλλα παντα με εβγαζαν κ οι δυο τρελοι καθε φορα που τουσ το ελεγα.... δν ειχε το θαρροσ κανενασ απ τουσ δυο να μου το πει..... εγω ομωσ μεσα μου πονουσα πολυ..... κ οταν τελικα χωρισαμε γυρισε κ μου το ειπε η κολλητη μ μετα απο 4 μηνεσ..... ενιωθα οτι τον μισουσα κ οχι γιατι τησ την ειχε πεσει αλλα επειδη τησ εστελνε μυνηματα κ τησ ελεγε οτι την αγαπαει ενω ηταν μαζι μου......
Τι να πώ πάντως,πολύ άσχημη κατάσταση.
crine
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμένα αν μου το έκανε αυτό θα τον κρεμούσα στην πλατεία για παραδειγμάτισμο!
Τι να πώ πάντως,πολύ άσχημη κατάσταση.
εμενα μου λεσ...... ενασ θεοσ ξερει πωσ ενιωθα εκεινη τη περιοδο......
Ariana
Εκκολαπτόμενο μέλος
παντα πιστευα μεσα μου οτι την ηθελε αλλα παντα με εβγαζαν κ οι δυο τρελοι καθε φορα που τουσ το ελεγα.... δν ειχε το θαρροσ κανενασ απ τουσ δυο να μου το πει..... εγω ομωσ μεσα μου πονουσα πολυ..... κ οταν τελικα χωρισαμε γυρισε κ μου το ειπε η κολλητη μ μετα απο 4 μηνεσ..... ενιωθα οτι τον μισουσα κ οχι γιατι τησ την ειχε πεσει αλλα επειδη τησ εστελνε μυνηματα κ τησ ελεγε οτι την αγαπαει ενω ηταν μαζι μου......
Και ακόμη την λες "κολλητή"; Κατ'εμέ και το αγόρι σου φέρθηκε λάθος αλλά και η φίλη σου, διότι έπρεπε να σου το έχει πει αυτό με τα μηνύματα.
Μη στεναχωριέσαι πάντως, προφανώς ο συγκεκριμένος δεν άξιζε τίποτα
giannislftw
Νεοφερμένος
ThrilosG7-94
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπορεί να υπάρξει φιλία όμως όταν τα αισθήματα και των δύο βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. Δεν μπορεί κάποιος που σε βλέπει ερωτικά να σε δει κατευθείαν φιλικά. Χρειάζεται χρόνος.Λοιπόν η όλη αλήθεια αγόρια και κορίτσια είναι μία και μοναδική... ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ δεν μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα στα δύο φύλα είτε το πιστεύετε είτε όχι... Δεν μπορεί ένα αγόρι να τα ζητάει από μία γκόμενα και να του λέει αυτή να μείνουμε φίλοι και όταν τη γκόμενα την παρατήσει κάποιος άλλος να κλαίγεται στους ώμους του αγοριού που την κάποτε τη γούσταρε ή ακόμη τη γουστάρει... Από μόνο του αυτό φαντάζει γελίο!!!! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ!
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Μπορεί να υπάρξει φιλία όμως όταν τα αισθήματα και των δύο βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. Δεν μπορεί κάποιος που σε βλέπει ερωτικά να σε δει κατευθείαν φιλικά. Χρειάζεται χρόνος.
Ναι, αλλά πολλές φορές, μπορεί να μην υπάρχει η πρόθεση για μια σχέση ερωτική , αλλά μέσα από τη φιλία και τη ρουτίνα και την καθημερινότητα μπορούν να αναπτυχθούν τέτοια συναισθήματα. Και οι δύο σχέσεις χρειάζονται το θαυμασμό, ο οποίος εύκολα ξυπνά τον ερωτισμό.
Και εγώ πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει φιλία, αλλά όχι τόσο στενή. Δεν πιστεύω ότι μπορούν δύο άτομα διαφορετικού φύλου να είναι κολλητοί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Constadinos
Νεοφερμένος
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν νομίζω ...σίγουρα σε κάποια φάση αυτής της φιλίας ένας από τους δύο θα αισθανθεί ερωτική έλξη για τον άλλον...όμως αν ξεπεραστεί αυτή η έλξη τότε ΙΣΩΣ να προχωρήσει και σε μια δυνατή φιλία ...αν και πολύ αμφιβάλλω...φιλία σαν αυτή μεταξύ κοριτσιού και κοριτσιού , είτε αγοριού με αγόρι δεν υπάρχει..αλλά ας μην είμαι και απόλυτη...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.