dimitrou23
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JasonB
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kondar
Νεοφερμένος
dimitrou23 γιατι να ειμαστε ψαρωμενοι??????????χαλαρααααααααααααααααα
dimitrou23
Νεοφερμένος
Guest 292010
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avenger92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akiroskirios
Δραστήριο μέλος
SonataArctica
Νεοφερμένος
avenger92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συμφοιτητριαααα!!Γιούχουουουουουου! Εδώωωωωωω! Χαχα! Γραφτήκατε εσείς?
Εγω προσωπικα δεν εχω γραφτει ακομα..
SonataArctica
Νεοφερμένος
Συμφοιτητριαααα!!
Εγω προσωπικα δεν εχω γραφτει ακομα..
Έλα ρε, συμφοιτήτρια!!! (Πω πω, πολύ περίεργα μου ακούγεται...lol)
Ναι, ούτε έγω ακόμα, δεν ήρθε η σειρά μου!
avenger92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ποτε θα πας?Έλα ρε, συμφοιτήτρια!!! (Πω πω, πολύ περίεργα μου ακούγεται...lol)
Ναι, ούτε έγω ακόμα, δεν ήρθε η σειρά μου!
Εγω Δευτερα.
SonataArctica
Νεοφερμένος
avenger92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωραια!Εγώ είμαι Παρασκευή.
Ηταν το "ονειρο" σου η Φαρμακευτικη?
SonataArctica
Νεοφερμένος
Ωραια!
Ηταν το "ονειρο" σου η Φαρμακευτικη?
Ναιαιαιαι...εδώ και 4 χρόνια! Όλοι πίεζαν για ιατρική ή χαροκόπειο, αλλά δεν μου άρεσε τίποτα απ'τα 2 όσο η φαρμακευτική!
Εσένα?
avenger92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Φαρμακευτικη ηταν η μια απο τις 2(και μοναδικες) σχολες που μου αρεσαν παρα πολυ(και εξισου).Επισης μ'αρεσει η ερευνα.Επομενως η Φαρμακευτικη ειναι οτι πιο ιδανικο για μενα,πιστευω.Ναιαιαιαι...εδώ και 4 χρόνια! Όλοι πίεζαν για ιατρική ή χαροκόπειο, αλλά δεν μου άρεσε τίποτα απ'τα 2 όσο η φαρμακευτική!
Εσένα?
SonataArctica
Νεοφερμένος
Εν πάσει περιπτώσει, σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να πραγματοποιήσεις και τους επόμενους στόχους σου! Και καλή μας σταδιοδρομία!
avenger92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα ιδια σου ευχομαι και γω! Να 'σαι καλα συμφοιτητρια!!Ναι, και εμένα η έρευνα με ενδιαφέρει περισσότερο! Παρ'όλα αυτά, και φαρμακείο θα ήθελα να ανοίξω, αλλά θα δούμε πώς θα μας έρθουν τα πραγματα!
Εν πάσει περιπτώσει, σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να πραγματοποιήσεις και τους επόμενους στόχους σου! Και καλή μας σταδιοδρομία!
Guest 292010
Επισκέπτης
Κατερίνα ***
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Have a nice day
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.