farmakotriftis
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90
Διάσημο μέλος
Α, και οποιος εχει κατι νεοτερο σχετικα μ αυτο που λενε για την απελευθερωση των κλειστων επαγγελματων (οπως οι φαρμακοποιοι) ας το παραθεσει εδω! Επισης ας μου εξηγησει καποιος τι ακριβως ειναι το κλειστο επαγγελμα γιατι δεν εχω καταλαβει ακριβως... :p
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
farmakotriftis
Νεοφερμένος
Απο κει και περα περιμενουμε κανεναν με εμπειρια στην σχολη να μας δωσει μια πιο συγκεκριμενη εικονα!!
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Λοιπον κοιτα εντυπωσεις απο τη σχολη και πες τις εδω γιατι καλως εχοντων των πραγματων απο του χρονου θα ειμαστε συμφοιτητες! Φετος δεν τα καταφερα...
Α, και οποιος εχει κατι νεοτερο σχετικα μ αυτο που λενε για την απελευθερωση των κλειστων επαγγελματων (οπως οι φαρμακοποιοι) ας το παραθεσει εδω! Επισης ας μου εξηγησει καποιος τι ακριβως ειναι το κλειστο επαγγελμα γιατι δεν εχω καταλαβει ακριβως... :p
[offtopic]Εσύ δεν ήθελες Βιολογία;:emm:[offtopic/]
chris_90
Διάσημο μέλος
ΚΑΙ βιολογια ως δευτερη επιλογη...[offtopic]Εσύ δεν ήθελες Βιολογία;:emm:[offtopic/]
kapoios
Νεοφερμένος
Πραγματι δεν σε ελεγχει σχεδον κανεις(ετσι ειναι παντου αλλωστε).Απο καθηγητες μην περιμενεις και πολλα τωρα στο 1ο εξαμηνο γιατι θα απογοητευτεις.Ειδικα στην Ανοργανη Ι.
Επισης τα μαθηματα της Φυσιολογιας που γινονται στην ιατρικη εχε το νου γιατι ξεκινανε νωριτερα απο τα αλλα και εγω δεν το ηξερα,οποτε εχασα τις παραδοσεις ενος μηνος.
Αυτα απο μενα.Αν θες καμια αλλη πληροφορια ρωτα.:no1:
farmakotriftis
Νεοφερμένος
miv
Επιφανές μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Εγω ακουσα οτι αν καταργηθει το κλειστο επαγγελμα του φαρμακοποιου, θα μπορει ο οποιοσδηποτε να ανοιγει φαρμακειο και ας μην ειναι πτυχιουχος φαρμακευτικης! Κατα ποσο ισχυει αυτο;
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι θεμιτό αυτό... Δηλαδή, να μην πάμε να ζητήσουμε δραμαμίνη και να μας δώσουν ψυχοφάρμακα...
farmakotriftis
Νεοφερμένος
Οχι ρε μεγαλε ουτε εγω πιστευω κατι τετοιο!!Οταν θα ανοιξει το επαγγελμα απλα ο καθε πτυχιουχος φαρμακευτικης θα παιρνει αδεια φαρμακειου!Τι ειναι το φαρμακειο μπακαλικο?? :nono: Παντως αν γινει κατι τετοιο θα αυξηθει πολυ ο ανταγωνισμος!! Φαντασου να ανοιγουνε καθε χρονο 300 φαρμακεια περιπου σε ολη την ελλαδα!!σε 4 χρονια δεν θα ξερεις απο που να πας να παρεις ασπιρηνες!!!Βαλε ποσα φαρμακεια βλεπεις κανοντας μια βολτα στην αθηνα!!ποιος θα μας θρεψει ολους??Φαντασου δλδ να παιρνει αδεια ο καθε πικραμενος (χωρις πτυχιο εννοω!)...Εγω ακουσα οτι αν καταργηθει το κλειστο επαγγελμα του φαρμακοποιου, θα μπορει ο οποιοσδηποτε να ανοιγει φαρμακειο και ας μην ειναι πτυχιουχος φαρμακευτικης! Κατα ποσο ισχυει αυτο;
chris_90
Διάσημο μέλος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
-----------------------------------------
Hmm... Δεν είναι μόνο το φαρμακείο... Μπορείς να δουλέψεις και για φαρμακευτική εταιρεία...
Τα χοντρά λεφτά είναι στην επιχείρηση βασικά. Σε φαρμακευτική εταιρεία θέλει πολλή δουλειά ώστε να μην είσαι ένας απλός μισθωτός.
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Θα καταργηθούν όλα τα κλειστά επαγγέλματα λίαν συντόμως. Αυτό που λες δεν το ξέρω, αλλά δε μου φαίνεται παράλογο κάποιος επιχειρηματίας ν'ανοίγει ένα φαρμακείο και απλώς να προσλαμβάνει μισθωτούς φαρμακοποιούς να εργάζονται. Είναι προφανές ότι ο επιχειρηματίας από μόνος του δε μπορεί ν'ανταγωνιστεί φαρμακεία ειδικευμένων, οπότε κάτι τέτοιο θα έπαιζε. Ακόμη κι αν περιοριζόταν στην εμπορία-διακίνηση, δεν είναι εύκολο, όντας άσχετος, να εμπορεύεσαι φάρμακα. Άλλωστε ούτε ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος επισκευής Η/Υ είναι κατ'ανάγκη τεχνικός Η/Υ. Βάζει τα κεφάλαια και προσλαμβάνει.
Σωστός...
Τα χοντρά λεφτά είναι στην επιχείρηση βασικά. Σε φαρμακευτική εταιρεία θέλει πολλή δουλειά ώστε να μην είσαι ένας απλός μισθωτός.
Στην επιχείρηση όμως πρέπει να έχεις και επιχειρηματικό πνεύμα. Εγώ ποτέ δε θα μπορούσα να διοικώ επιχείρηση, το θεωρώ βαρετό.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι ειναι το φαρμακειο μπακαλικο?? :nono:
Ναι. Δεν χρειάζεται ΚΑΜΙΑ περαιτέρω γνώση για να λειτουργήσει κάποιος ένα φαρμακείο απ' αυτές του μπακάλη.
miv
Επιφανές μέλος
Σωστός...
Στην επιχείρηση όμως πρέπει να έχεις και επιχειρηματικό πνεύμα. Εγώ ποτέ δε θα μπορούσα να διοικώ επιχείρηση, το θεωρώ βαρετό.
Γούστα είναι αυτά. Εμένα, αντίθετα, είναι ένας από τους στόχους μου.
chris_90
Διάσημο μέλος
Σαν να ακουω τον πατερα μου! :p :p Και δεν ειναι η πρωτη φορα που μου συμβαινει αυτο με σενα! Σε πολλα θεματα ταυτιζονται οι αποψεις σας (και κυριως ο τροπος που τα λετε)! :pΔεν χρειάζεται ΚΑΜΙΑ περαιτέρω γνώση για να λειτουργήσει κάποιος ένα φαρμακείο απ' αυτές του μπακάλη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.