ΖΟΥΖΟΥ!!!!!
Νεοφερμένος
Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα.
11-09-09
19:04
Λοιπόν, επειδή μπερδεύτηκα λίγο... Θέλω να ρωτήσω στον ΑΝΤ1 προβάλλεται ο 4ος ή 5ος κύκλος...Ο καινούριος πότε αρχίζει;
τωρα ειχνει τον 4ο σε επαναληψη κ μετα θα ξεκινησουν τα νεα επεισοδια του 5ου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
microbio
Νεοφερμένος
Η Βασιλική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει απο Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 45 μηνύματα.
12-09-09
01:01
Είναι σίγουρο ότι θα βάλει 5ο κύκλο? Το Prison Break δεν το έχει φέρει ακόμα παρόλο που το διαφήμιζε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna_md
Δραστήριο μέλος
Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα.
12-09-09
12:37
Είναι σίγουρο ότι θα βάλει 5ο κύκλο? Το Prison Break δεν το έχει φέρει ακόμα παρόλο που το διαφήμιζε...
Οταν τελειωσει ο 4ος κυκλος θα το βαλουν σιγουρα. Αυτο που λες για το Prison Break δε το'χω δει....
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,133 μηνύματα.
12-09-09
13:16
Αλήθεια εσείς ποιά υποστηρίζετε: την Ίζι ή την Κάλι (Τόρρες);
Εγώ πιο πολύ την Κάλι, γιατί είναι αυτή που παντρεύτηκε ο Ο'Μάλεϊ, η Ίζι τους χώρισε...
Εγώ πιο πολύ την Κάλι, γιατί είναι αυτή που παντρεύτηκε ο Ο'Μάλεϊ, η Ίζι τους χώρισε...
anna_md
Δραστήριο μέλος
Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα.
12-09-09
13:20
Λες για το χθεσινο επεισοδιο...
Και εγω την Καλι υποστηριζω:iagree:...Επειδη αυτη ειναι παντρεμενη με τον Ο'Μαλει αλλα και επειδη αυτη ειναι απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες
Ίλυα
Νεοφερμένος
Η Ίλυα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 42 μηνύματα.
12-09-09
18:12
Εγώ την Ίζυ..Δεν ξέρω αλλά την προτιμώ περισσότερο απ' την Κάλι.
Εξάλλου φταίει και ο Τζόρτζ που πήρε την βιαστική απόφαση να παντρευτεί την Κάλι..
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει απο Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1,327 μηνύματα.
12-09-09
20:12
Εγώ την Ίζυ..Δεν ξέρω αλλά την προτιμώ περισσότερο απ' την Κάλι.
Εξάλλου φταίει και ο Τζόρτζ που πήρε την βιαστική απόφαση να παντρευτεί την Κάλι..
Συμφωνώ.
Άσε που η Κάλι είναι και αχώνευτη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...