anna_md
Δραστήριο μέλος
Κοίτα στην αρχή έκανα ασυναίσθητα σύγκριση με το γκρέης,κι επειδή δεν τους ξέρω τους χαρακτήρες δε το πολυσυμπαθούσα.Δλδ είδα 2 επεισόδεια και το παράτησα. Και μετά από κανα μήνα λεω ας το δω, οπότε μπήκα σιγά σιγά στο νοήμα, γνώρισα και τους χαρακτήρες και μπορώ να πω ότι δεν μ απογοήτευσε! Βασικά έιναι αρκετά παράλληλο με το το Γκρεης κι έχει αναφορές σ αυτό, ένα επεισόδειο μάλιστα στον 2ο κύκλο είναι γυρισμένο στο νοσοκομείο του Σιάτλ,και είναι η ίδια μέρα που χε γυρίσει η Άντισον στο γκρεις! Ουσιαστικά δλδ βλέπεις τί αλλο έγινε εκείνη τη μέρα.
Γενικά είναι καλή σειρά και με ωραία μουσική!:no1:
Γουί λοβ Άντισον
θυμαμαι αυτο το επεισοδειο που λες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
Ας ήμουνα ο Karev και θα σ' έλεγα εγώ...Αφού ο άνθρωπος ήταν ερωτευμένος με άλλη,γιατί να πήγαινε με την Άντισον αφού δεν την αγαπούσε πραγματικά!!!Καλά έκανε και δεν πήγε μαζί της.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΟΥΖΟΥ!!!!!
Νεοφερμένος
εχω ψιλοκαταλαβει τι γινεται στον 4 με βιντεακια απο το youtube.....
αλλα δε καταλαβαινω καθολου τον 5......πεθαινει ο τζορτζ??????
οποιος ξερει κατι παραπανω ας μου πει........ευχαριστω
Υ.Γ οποιος ξερει καποιο site που μπορω να βρω και να κατεβεσω τον 5 κυκλο ας πει.....ψαχνω κ δε μπορω να βρω κατι
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Eleni Oooo
Νεοφερμένος
τεεεελεεειααα σειρα!!!!!πεθαινω...........περιμενω πως και πως να αρχισει ξανα...........στην τηλεοραση εχει δειξει μονο μεχρι τον 3 κυκλο....
εχω ψιλοκαταλαβει τι γινεται στον 4 με βιντεακια απο το youtube.....
αλλα δε καταλαβαινω καθολου τον 5......πεθαινει ο τζορτζ??????
οποιος ξερει κατι παραπανω ας μου πει........ευχαριστω
Υ.Γ οποιος ξερει καποιο site που μπορω να βρω και να κατεβεσω τον 5 κυκλο ας πει.....ψαχνω κ δε μπορω να βρω κατι
Το είδα σημερα... Πεθαίνει και μαλιστα με φρικτό τροπο... Εριξα ΠΟΛΥ κλαμα... Ξερω οτι ακουγεται ηλιθιο but...
https://www.warezakias.info/index.php?showtopic=130869[ame="https://www.youtube.com/watch?v=gv1WLb3ksRM"][/ame]
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
Παιδιά έλεος δηλαδή καταστρέφετε παιδιά που δεν έχουν δει ακόμη τον τελευταίο κύκλο.Μην λέτε τι γίνετε στο τέλος..ή αν θέλετε χρησιμοποιήστε τα spoiler tags.
["spoiler]εδώ το μήνυμα σας["/spoiler"] χωρίς τα "
confusius
Δραστήριο μέλος
Παιδιά έλεος δηλαδή καταστρέφετε παιδιά που δεν έχουν δει ακόμη τον τελευταίο κύκλο.Μην λέτε τι γίνετε στο τέλος..ή αν θέλετε χρησιμοποιήστε τα spoiler tags.
Nαι κι εγώ συμφωνώ,καλύτερα μήν κάνετε σπόιλερς γιατί χάνεις τη μισή μαγεία,για να μην πω όλη :what:, κρίμα είναι!
ΖΟΥΖΟΥ!!!!!
Νεοφερμένος
ειναι που δε μπορω να καταλαβω τι γινεται κ ειπα να ρωτησω.....
ευχαριστω για τισ διευθυνσεισ!
θα τις ψαξω αυριο το πρωι!
οποιος γνωριζει κ καποια αλλη ας στειλει!
:thanks:
boubou
Εκκολαπτόμενο μέλος
κ δεν ξερω κ που να βρω τη συνεχεια....
κ αυτο το αντ1 γιατι το εκοψε?
ΖΟΥΖΟΥ!!!!!
Νεοφερμένος
https://www.greysanatomyinsider.com Έχει περίληψη για κάθε επεισόδιο
αυτη η διευθηνση και το www.twittergrey'sanatomy.com ειναι πολυ καλες!!!
δεν δειχνει τα επεισοδια μα σου δινει πολυ ενδιαφεροντα νεα!!
Υ.Γ ξερει κανεις καποιο site οπου μπορουμε να ΔΟΥΜΕ τα επεισοδια???
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος
Ορίστε: https://www.watchshowsonline.tv/Grey's-Anatomy/All-Seasons.htm .Υ.Γ ξερει κανεις καποιο site οπου μπορουμε να ΔΟΥΜΕ τα επεισοδια???
flo0ra
Εκκολαπτόμενο μέλος
αλλη μια διευθυνση για online streaming ειναι
https://www.cucirca.com/2007/06/16/watch-greys-anatomy-online/
αγαπημενοι η κριστινα και ο οουεν.Τη μερεντιθ δεν μπορω καθολου.Ας της πει καποιος πως ολος ο κοσμος δεν περιστρεφεται γυρω της
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Α!Ο 5ος κύκλος σταματάει σε σπαστικό σημείο
-----------------------------------------
Καλά πως είδες τί γίνεται?Δεν δείχνει..Το είδα σημερα... Πεθαίνει και μαλιστα με φρικτό τροπο... Εριξα ΠΟΛΥ κλαμα... Ξερω οτι ακουγεται ηλιθιο but...
johnboy16
Νεοφερμένος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κ εγώ το παρακολουθώ επίσης!!είναι πολύ ωραίο!!!:no1::no1::no1:παιδια αν θελετε επισκεφθείτε το blog μου : www.greysanatomygr.blogspot.com ειναι μονο για τους φαν του Grey's
Ίλυα
Νεοφερμένος
stefanosK
Δραστήριο μέλος
Βικτωρία39112
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.