Iliaso
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nfk
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
Έχω να πω πως το φινάλε του 5ου κύκλου ήταν το καλύτερο φινάλε της σειράς...
Iliaso
Περιβόητο μέλος
confusius
Δραστήριο μέλος
Και εγώ βλέπω φανατικά grey's anatomy.Ο αγαπημένος μου είναι ο Sloan και η αγαπημένη μου η Μπέιλι..
Νααααααααι ήταααααν!!!
Είχα πάθει τέτοιο τραπάκουλο που απ την ανάγκη που να μοιραστώ με κάποιον το σοκ,καθόμουν κι εξηγούσα 5 κύκλους απ την αρχή για να φτάσω στο τελευταίο επεισόδιο [πίου-πίου είμαι,μη το ψάχνουμε ]
yiannis123
Νεοφερμένος
μπορείτε να μου πείτε περιληπτικά την υπόθεση του έργου και αν είναι ας πούμε κωμωδία ή θρίλερ η κάτι τέτοιο;;
ευχαριστώ εκ των προτέρων:thanks:
Nightwish 4 ever
Νεοφερμένος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από [URL="https://ischool.e-steki.gr/member.php?u=36335":yiannis123[/URL]]ακούω πολλά για αυτήν την σειρά, όμως στην Κύπρο κανένα κανάλι μέχρι τώρα δεν άρχισε την προβολή της
μπορείτε να μου πείτε περιληπτικά την υπόθεση του έργου και αν είναι ας πούμε κωμωδία ή θρίλερ η κάτι τέτοιο;;
ευχαριστώ εκ των προτέρων:thanks:
λοιπών πρόκειται για μία αμερικάνικη σειρά που διαδραματίζεται σε ένα νοσοκομείο, οπου οι γιατροί τα φτιάχνουν με τις ειδηκευόμενες και μετά τα χαλάνε για να τα ξαναφτιάξουν με άλλες ειδηκευόμενες και πάει λέγοντας.
το greys anatomy είναι μιά σειρά φτιαγμένη απο γυναίκες, για γυναίκες.
νά και ένα δείγμα
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=RS5KvBdP_NQ[/ame]
και εδώ guest strar στο greys anatomy o dr house (μακράν πολύ καλήτερη σειρά)
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=5JImyMGNQSs&feature=related[/ame]
Ίλυα
Νεοφερμένος
Οι αγαπημένοι μου πάντως είναι η Ίζι και ο Τζώρτζ αλλά και η Μπέιλι!
Κρίμα πάντως που τελικά μάλλον ο Τζώρτζ θα πεθάνει...
anna_md
Δραστήριο μέλος
Εμένα μ άρεσε πολύ η Αντισον, και μετά ανακάλυψα ότι έχουν κάνει σειρά με κεντρικό ήρωα την Αντισον . Την είδα και αυτή και όλο το Γκρέις! Καλά το τελευταίο επεισόδειο του Γρέις, έκανα καμιά βδομάδα να το ξεπεράσω!
Υ.Γ: Κι η Μπέιλι τα σπαεει
Και εγω το ιδιο
αληθεια, σου αρεσε το private practice? θελω να το δω κ εγω...
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγώ βλέπω φανατικά grey's anatomy.Ο αγαπημένος μου είναι ο Sloan και η αγαπημένη μου η Μπέιλι..
Συμφωνώ!!!!!
millerovia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aυτή με κόλλησε
Χαχαχα...Ναι,το χω αυτόΕμένα οι αγαπημένοι μου είναι ο Burce και ο Karev!!!Από γυναίκες μου αρέσει η Antison!!!:no1:Kαι εμένα!!!
cardoso
Νεοφερμένος
confusius
Δραστήριο μέλος
Και εγω το ιδιο
αληθεια, σου αρεσε το private practice? θελω να το δω κ εγω...
Κοίτα στην αρχή έκανα ασυναίσθητα σύγκριση με το γκρέης,κι επειδή δεν τους ξέρω τους χαρακτήρες δε το πολυσυμπαθούσα.Δλδ είδα 2 επεισόδεια και το παράτησα. Και μετά από κανα μήνα λεω ας το δω, οπότε μπήκα σιγά σιγά στο νοήμα, γνώρισα και τους χαρακτήρες και μπορώ να πω ότι δεν μ απογοήτευσε! Βασικά έιναι αρκετά παράλληλο με το το Γκρεης κι έχει αναφορές σ αυτό, ένα επεισόδειο μάλιστα στον 2ο κύκλο είναι γυρισμένο στο νοσοκομείο του Σιάτλ,και είναι η ίδια μέρα που χε γυρίσει η Άντισον στο γκρεις! Ουσιαστικά δλδ βλέπεις τί αλλο έγινε εκείνη τη μέρα.
Γενικά είναι καλή σειρά και με ωραία μουσική!:no1:
Γουί λοβ Άντισον
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
Κι εμένα μ' άρεζε ο Karev αλλά σπάστηκα όταν του την έπεσε η ΘΕΑ Addison και αυτό ο βλάκας αρνήθηκε! Αν είναι δυνατόν! Τέτοια κούκλα και την αφήνει έτσι????Χαχαχα...Ναι,το χω αυτόΕμένα οι αγαπημένοι μου είναι ο Burce και ο Karev!!!Από γυναίκες μου αρέσει η Antison!!!:no1:
ΒΙΚΑΚΙ36421
Νεοφερμένος
Όχι! Εμένα μου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ! Σε ομορφια όχι τόσο, αν και έχει πολύ ιδιαίτερο πρόσωπο που την κάνει ξεχωριστή. Ωστόσο τη συμπαθώ πάρα πολύ, δεν τη βρίσκω καθόλου κακιά. Για να μη μιλήσω για τις γνώσεις της. Ο dr. Berck την έκανε αστέρι! (Το ότι την έβαζε στα χειρουργεία επειδή ήταν γκόμανά του είναι άλλο θέμα, και γι αυτό φταίει o Berck!)
-----------------------------------------
Κι εμένα μ' άρεζε ο Karev αλλά σπάστηκα όταν του την έπεσε η ΘΕΑ Addison και αυτό ο βλάκας αρνήθηκε! Αν είναι δυνατόν! Τέτοια κούκλα και την αφήνει έτσι????
Αφού ο άνθρωπος ήταν ερωτευμένος με άλλη,γιατί να πήγαινε με την Άντισον αφού δεν την αγαπούσε πραγματικά!!!Καλά έκανε και δεν πήγε μαζί της.
Nightwish 4 ever
Νεοφερμένος
Την Κριστινα την παω πολυ, δεν συμπαθω ομως τη Μερεντιθ! Αγαπημενη μου ειναι η Αντισον βεβαια!!!!Σε κανέναν δεν αρέσει η κακιασμένη η Γιανγκ;:mad2:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.