Παυλος
Νεοφερμένος
κάποτε είχα μία φίλη καλλητή.... αλλά επειδή είχε άλλα σχέδια για να γίνει φίλη με κάποια που πήρε τη σημαία στην παρέλαση...Μετάνιωνα συνέχεια .... Αλλά στο γυμνάσιο συνάντησα ένα κορίτσι που ακόμα είμαστε φίλες... Μ΄ αποτέλεσμα στο λύκειο να συναντήσω και άλλα 3 κορίτσια και από το α' λυκείο με το κορίτσι από το γυμνάσιο και με τα 3 κορίτσια του λυκείου να είμαστε πραγματι οι καλύτερες φίλες.....
ΑΝ σου πω οτι δεν καταλαβα τπτ .....δεν θα με πιστευσεις ..εεεεε????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντώνης
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sophaki983
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αντώνης
Δραστήριο μέλος
Amy 4ever
Νεοφερμένος
Αντώνης
Δραστήριο μέλος
Παίρνει.Eγώ είχα μια που με πέρνει τηλ. μόνο όταν δεν έχει μείνει κανένας άλλος και μου λέει και ψέματα...μμμμ...μου τη δίνει αφάνατασταΤωρα ομως βρηκα αληθινες φιλες...
Μπράβο που βρήκες καλές φίλες.
sophaki983
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eγώ είχα μια που με πέρνει τηλ. μόνο όταν δεν έχει μείνει κανένας άλλος και μου λέει και ψέματα...μμμμ...μου τη δίνει αφάνατασταΤωρα ομως βρηκα αληθινες φιλες...
μην σε ανυσηχεί αυτό. Είναι γενικά αποδεκτό ότι τέτοιους φίλους / τέτοιες φίλες θα βρεις...Οι καλοί φίλοι/ φίλες είναι μετρημένοι στα δάκτυλα των χεριών..... Έχω πάθει πολλά από πρόσωπα τα οποία νόμιζα για φίλους...
Και κάτι άλλο τώρα...Πιστεύετε ότι υπάρχουν αληθινοί φίλοι / κολλητοί / κολλητές.. Όλοι μου το λένε αυτό. Εγώ βέβαια δεν το πιστεύω άλλα έχω βαρεθεί να τους ακούω.
ελευθερια
Νεοφερμένος
Hey Joy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγώ σε μια τέτοια φάση είμαι...Εμένα δεν μ'αρέσουν οι μεγάλες παρέες, ακριβώς για να μην γίνονται τέτοια όπως αυτό που περιέγραψε ο Μιχάλης. Οπότε δεν μου έχει τύχει να θέλω να ξεφορτωθώ κάποιον..
Και συμφωνώ με τον μιβ ότι οι φίλοι είναι 1-2....
djimmakos
Διάσημο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
Ο μόνος πραγματικός μου φίλος είναι ΕΝΑΣ, εδώ και πολλά πολλά χρόνια κι έχω καταλάβει φορές και φορές οτι ειναι ο μόνος που θα ναι κει ό,τι και να συμβεί. Φυσικά κάνω παρέα και με άλλους, αλλά δεν ειναι πραγματικοί μου φίλοι. Ακόμη, κάνω παρέα και μ'εκείνους που με κουτσομπολεύουν πίσω απ'την πλατη μου με τον πιο κατινίστικο τρόπο, αλλά δεν λέω τίποτα γιατί ηθικά δικαιώνομαι όταν βλέπω όλον τον κόσμο να απαξιώνει το, υπό της λάσπης, επίπεδό τους. Κι επίσης γιατι ωρες-ώρες έχουν πλακα.
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Από όλα αυτά μαθαίνεις ενα μάθημα που θα σου χρησιμέυει για πάντα! Και από τα καλά και από τα κακά...
Mr strange
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Valentina~
Πολύ δραστήριο μέλος
Marizza92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Ειχαμε φτασει στο σημειο να συζηταμε μπροστα της για το που θα πηγαιναμε το Σαββατο βολτα κι χωρις να της πουμε τιποτα ελεγε..να ερθω κι εγω?
αφου ολη αυτη η κατασταση μας ειχε κουρασει την καναμε περα κι δεν ξαναενοχλησε:xixi:
fabulous
Δραστήριο μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.