kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μα θα κατεβω Αθηνα,αυτο εξυπακουεται Απλα μου αρεσει πολυ κ ο ΒολοςΠολυ κριμα να "φαει" τη θεση ενος παιδιου που πραγματικα χρειαζοταν την αθηνα και να μην παει.........
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
happy1991
Νεοφερμένος
οχι υπογραφεις μια αιτηση στη γραμματεια της σχολης ,σε 3 λεπτα εισαι ετοιμος .τπτ παραπανω .Καλησπέρα παιδιά. Να ρωτήσω κάτι, η διαδικασία της διαγραφής από την προηγούμενη σχολή θέλει χρόνο εννοώ κάποιες ημέρες ή έτσι πας κάνεις κάποια δήλωση και εκείνη την στιγμή;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
arch_91
Νεοφερμένος
Γκαμπριέλλα εσύ τί δικαιολογητικά χρειάστηκες;μπορεις να την κανεις και μεσω κεπ απο μακρια.σε 4 μερες εισαι ετοιμος.
Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
αφου τσακωθηκε με εναν ηλιθιο που απορω πως πηρε αυτη τη θεση,πηγα στο αλλο κεπ που εχω μια γνωστη μου η οποια με εξυπηρετησε πολυ.εκανε τη δηλωση ηλεκτρονικα οτι θελω να διαγραφω στη σχολη(δλδμια υπευθυνη δηλωση που τη στελνει το κεπ) και τωρα τ κεπ θ παρει τηλ.στη γραμματεια μου για να ρωτησει τι χρειαζεται.οταν επικοινωνησουν με τη γραμματεια θα με παρουν τηλ να παω τ εγγραφα και θα τ στειλουν αυτοι.και μ ειπε σε 4 μερες θα παω παλι στο κεπ να παρω το πιστοποιητικο διαγραφης.απ'ο,τι ξερω πρεπει να επιστρεψεις ο,τι εχεις παρει απο το πανεπιστημιο.(δλδ πασο,καρτα βιβλιοθηκης και κατι αλλες βεβαιωσεις).γ.......η γραφειοκρατεια λεμε....Γκαμπριέλλα εσύ τί δικαιολογητικά χρειάστηκες;
arch_91
Νεοφερμένος
αφου τσακωθηκε με εναν ηλιθιο που απορω πως πηρε αυτη τη θεση,πηγα στο αλλο κεπ που εχω μια γνωστη μου η οποια με εξυπηρετησε πολυ.εκανε τη δηλωση ηλεκτρονικα οτι θελω να διαγραφω στη σχολη(δλδμια υπευθυνη δηλωση που τη στελνει το κεπ) και τωρα τ κεπ θ παρει τηλ.στη γραμματεια μου για να ρωτησει τι χρειαζεται.οταν επικοινωνησουν με τη γραμματεια θα με παρουν τηλ να παω τ εγγραφα και θα τ στειλουν αυτοι.και μ ειπε σε 4 μερες θα παω παλι στο κεπ να παρω το πιστοποιητικο διαγραφης.απ'ο,τι ξερω πρεπει να επιστρεψεις ο,τι εχεις παρει απο το πανεπιστημιο.(δλδ πασο,καρτα βιβλιοθηκης και κατι αλλες βεβαιωσεις).γ.......η γραφειοκρατεια λεμε....
Ωχ ωχ...δεν με βλέπω καλά...πολύ γραφειοκρατεία Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση!
CITCOC
Εκκολαπτόμενο μέλος
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
90%.ποιος μπηκε πρωτος στη σχολη;και οι δυο σε διαφορετικες κατηγοριες;και θα παρουμε και οι δυο υποτροφιες;;
ξερει κανεις;;;
αν μπορειτε στειλτε μου pm(αν ξερετε)
Biologist
Νεοφερμένος
nenaki20271
Νεοφερμένος
Παιδιά να ρωτήσω κάτι ακόμα, σε περίπτωση απώλειας φοιτητικής ταυτότητας και κάρτας λέσχης (τα είχα χάσει στο ΜΕΤΡΟ) τι γίνεται; Μην μου πείτε ότι δεν μπορείς να πάρεις διαγραφή
Δε νομιζω να μην μπορεις να παρεις,αλιμονο!!Ρε παιδια μου τα κλεψαν πες τι να κανω να τα γεννησω?Αλλα και παλι μια βεβαιωση υπογραφεις απο τη γραμματεια οτι δε φοιτεις εκει.
nenaki20271
Νεοφερμένος
Ξερετε αν του χρονου θα σταματησει να υπαρχει το 10%????? Γιατι ενδιαφερομαι να δωσω με το 10%
Κατι ειπαν οτι μπορει να καταργηθει αλλα ακομα τιποτα σιγουρο
CITCOC
Εκκολαπτόμενο μέλος
nenaki20271
Νεοφερμένος
E οχι γιατι να το καταργησουν????? Τι το κακο εχει το 10% ????? Ποτε θα το ξερουμε αυτο σιγουρα!!!! Χαζομαρα παντως αν βγει! Υπαχουν πολλα παιδια που δεν γουσταρουν να δωσουν πανελληνιες και επιλεγουν το 10% σαν λυση!!!! Τα σημαντικα τα καταργουν και κρατανε τις βλακειες....!
Κακο δεν ειναι , αντιθετα!!!Και μακαρι να το κρατησει γιατι βοηθα παρα πολυ.Δεν μπορεις παντα να ξαναδινεις
CITCOC
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παρεπιπτοντως μηπως ξερετε ποσοι αποφοιτοι εκαναν φετος 10%?? Ετσι εντελως πληροφοριακα ρωταω.. Παντως επιτελους ειδαμε νορμαλ επιπεδα βασεων στις μικρομεσαιες σχολες.. Ενταξει μερικες ηταν υπερβολικα κατω, αλλα του χρονου που θα το παρουν χαμπαρι οι πολλοι θα φτασουν κι αυτες σε κανονικα επιπεδα!
kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κανοντας μια υπευθυνη δηλωση του Ν.105 στην γραμματεία δεν πιστεύω να αντιμετωπισεις προβλημαΠαιδιά να ρωτήσω κάτι ακόμα, σε περίπτωση απώλειας φοιτητικής ταυτότητας και κάρτας λέσχης (τα είχα χάσει στο ΜΕΤΡΟ) τι γίνεται; Μην μου πείτε ότι δεν μπορείς να πάρεις διαγραφή
Thmmytissa
Νεοφερμένος
DarkWolf
Νεοφερμένος
Και να σκεφτείς πως εγώ είμαι φυσικοθεραπεία και θέλω να πάω βιολογικό.λοιπον, θελω βοηθεια!!! ειμαι στη βιολογια αθηνας απο περσυ και φετος με το 10% περασα φυσικοθεραπεια αθηνας..τι μου προτεινετε να κανω??? να κατσω στη βιολογια ή να παω φυσικοθεραπεια???
nenaki20271
Νεοφερμένος
Και να σκεφτείς πως εγώ είμαι φυσικοθεραπεία και θέλω να πάω βιολογικό.
Δεν ανταλλαζετε θεσεις??????
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.