Donald
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lefterisg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nenaki20271
Νεοφερμένος
Για την βαση ρωταω...εχω 15158 μορια με το 90% και το εχασα για 12 μορια
Καταλαβα..Για μενα αν το εχασες για τοσο λιγο παιζει να εισαι τυχερος κ να μπεις!Για να δουμε
anaxilleas46
Νεοφερμένος
kardinalios
Νεοφερμένος
anaxilleas46
Νεοφερμένος
ευχαριστω!!!! μακαρι να ειναι οπως τα λες φιλε και να βρεθω επιτελους στην σχολη που μου αρεσει!!!βασικα ειμαστε και πολυτεκνοι 4 παιδια και λογικα δικαιουμαι μετεγγραφη για αριστοτελειο γιατι μενω στο κιλκις.αλλα πραγματικα σου λεω και να μην δικαιουμουνα δε θα με χαλουσε καθολου η σαμος γιατι ειναι πολυ ωραιο νησι και επιπλεον δε σκεφτομαι πλεον οπως σκεφτομουν παλια το 2008 που εδωσα πανελληνιες και επειδη δεν ηθελα να απομακρυνθω απο τον τοπο κατοικιας μου εβαλα γεωπονια στο αριστοτελειο και παρολο που εχω προσαρμοστει δε μου κολαει καθολου η ιδεα να γινω γεωπονος !!!βλεπεις τοτε δεν ηξερα τι επαιζε με τις μετεγγραφες και εχασα την ευκαιρια που ειχα!!!εσυ φιλε για ποια σχολη ενδιαφερεσαι ?Φίλε μου πιστεύω πως το πιάνεις άνετα.Άντε καλώς να έρθεις στο όμορφο νησί μας....
arch_91
Νεοφερμένος
Η βαση του 10% το 2009 ηταν 22080...
anaxilleas46
Νεοφερμένος
ανετα αφου φαντασου εισαι πανω και απο την περσινη βαση !!!φετος οι βασεις θα κατεβουν με το 10% λογω της μειωσης των υποψηφιων!!!αρα λογικα θα μπεις και απο τους πρωτους !!!!καλη επιτυχια!!!Παιδια,γεια σε ολους!!!22550 για αρχιτεκτονικη ΕΜΠ...τι νομιζετε?
Η βαση του 10% το 2009 ηταν 22080...
arch_91
Νεοφερμένος
ανετα αφου φαντασου εισαι πανω και απο την περσινη βαση !!!φετος οι βασεις θα κατεβουν με το 10% λογω της μειωσης των υποψηφιων!!!αρα λογικα θα μπεις και απο τους πρωτους !!!!καλη επιτυχια!!!
Μακαρι!!Να 'σαι καλα μου ανεβασες το ηθικο!!!!!
Letta
Εκκολαπτόμενο μέλος
anaxilleas46
Νεοφερμένος
σε αυτην εδω την ιστοσελιδα μπορεις να δεις ποσες θα ειναι οι θεσεις αν ομως τον αριθμο που γραφει τον διαιρεσεις με το 10:https://www.esos.gr/index.php?option...2010&catid=229:2009-12-01-11-42-21&Itemid=807Ξέρουμς πόσες θα ειναι οι θέσεις για το 10% για καθε πανεπιστήμιο?
nenaki20271
Νεοφερμένος
Μακαρι!!Να 'σαι καλα μου ανεβασες το ηθικο!!!!!
ανετα αφου φαντασου εισαι πανω και απο την περσινη βαση !!!φετος οι βασεις θα κατεβουν με το 10% λογω της μειωσης των υποψηφιων!!!αρα λογικα θα μπεις και απο τους πρωτους !!!!καλη επιτυχια!!!
Αντε μωρε παιδια να παμε ολοι καλα και να μπουμε εκει που θελουμε!!!Μια φορα το 10% ας προσφερει ευκαιρια!!!
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
εχω 18.888 μορια και ενδιαφερομαι για την φιλολογια πελ/σου που περσι ειχε 17970 καπου νομιζω.τι λετε;;;
καλη επιτυχια σε ολους μας!!
υ.σ.ποτε θα βγουν οι βασεις ;;;περιπου...
nenaki20271
Νεοφερμένος
παιδια να σας ρωτησω για τις βασεις της φιλολογιας εχει ακουστει καμια προβλεψη;;;
εχω 18.888 μορια και ενδιαφερομαι για την φιλολογια πελ/σου που περσι ειχε 17970 καπου νομιζω.τι λετε;;;
καλη επιτυχια σε ολους μας!!
υ.σ.ποτε θα βγουν οι βασεις ;;;περιπου...
Νομιζω δε χρειαζεται καν να ρωτας!!!!Εισαι μεσα Και υποτιθεται οτι θα πεσουν κιολας!Αλοιμονο σε μαςςςςςςςΟι βασεις λογικα γυρω στις 25 αυγουστου οπως κ περσυ αλλα δεν ειμαι και σιγουρη.Σε ποια σχολη μπηκες με τετοιο βαθμο?
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
και εγω ετσι θελω να ελπιζω και εγω παντως εχω ακουσει απο πολλους ανθρωπους οτι θα πεσουν και μαλιστα αρκετα...αντε να δουμε....nenaki ημουν στη νομικη κομοτηνης.καλη επιτυχια και σε σενα.που θες να περασεις αν επιτρεπεται;;Νομιζω δε χρειαζεται καν να ρωτας!!!!Εισαι μεσα Και υποτιθεται οτι θα πεσουν κιολας!Αλοιμονο σε μαςςςςςςςΟι βασεις λογικα γυρω στις 25 αυγουστου οπως κ περσυ αλλα δεν ειμαι και σιγουρη.Σε ποια σχολη μπηκες με τετοιο βαθμο?
nenaki20271
Νεοφερμένος
και εγω ετσι θελω να ελπιζω και εγω παντως εχω ακουσει απο πολλους ανθρωπους οτι θα πεσουν και μαλιστα αρκετα...αντε να δουμε....nenaki ημουν στη νομικη κομοτηνης.καλη επιτυχια και σε σενα.που θες να περασεις αν επιτρεπεται;;
Κομοτηνη???Ηταν να ερθω και εγω αλλα τελικα επελεξα τα παιδαγωγικα!Ειμαι στο παιδαγωγικο στα γιαννενα και θελω να ερθω πιο κοντα,αθηνα η πατρα.Και μετα εβαλα και τη νομικη αθηνας ως τριτη επιλογη για το 10%.Εσυ γιατι θες να φυγεις?Δε σου αρεσει η νομικη?
arch_91
Νεοφερμένος
Πραγματικα το 10% προσφερει μια μεγαλη ευκαιρια ειδικα φετος που ο ανταγωνισμος θα ειναι σαφως μειωμενος...Καλη επιτυχια σε ολους μας!!!!
nenaki20271
Νεοφερμένος
Παιδια ξερετε αν υπαρχουν τυχον προβλεψεις για το 10%; Εχω ψάξει αλλά δεν βρηκα τιποτα....
Πραγματικα το 10% προσφερει μια μεγαλη ευκαιρια ειδικα φετος που ο ανταγωνισμος θα ειναι σαφως μειωμενος...Καλη επιτυχια σε ολους μας!!!!
Δυστυχως δεν υπαρχουν καθολου προβλεψεις και καθολου βασεις για το 10% φετος!Ολα ειναι ρευστα και περιμενουμε!!Καλη επιτυχια μαςςςς
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
ναι δεν μου αρεσε.ανυπομονω να παω στη φιλολογια!!!αντε να βγουν αυτες οι βασεις.....παιδαγωγικο γιαννενα ε;;η κολλητη μου ειναι φπψ στα γιαννενα.ωραια ειναι μ λεει.της αρεσει.εσυ γτ θες να φυγεις;;;Κομοτηνη???Ηταν να ερθω και εγω αλλα τελικα επελεξα τα παιδαγωγικα!Ειμαι στο παιδαγωγικο στα γιαννενα και θελω να ερθω πιο κοντα,αθηνα η πατρα.Και μετα εβαλα και τη νομικη αθηνας ως τριτη επιλογη για το 10%.Εσυ γιατι θες να φυγεις?Δε σου αρεσει η νομικη?
nenaki20271
Νεοφερμένος
ναι δεν μου αρεσε.ανυπομονω να παω στη φιλολογια!!!αντε να βγουν αυτες οι βασεις.....παιδαγωγικο γιαννενα ε;;η κολλητη μου ειναι φπψ στα γιαννενα.ωραια ειναι μ λεει.της αρεσει.εσυ γτ θες να φυγεις;;;
Γιατι δε σου αρεσε ηταν δυσκολα?Εχω πολλες φιλες στο φπψ στα γιαννενα!Θα την ξερουν σιγουρα την κολλητη σου!Μωρε ειναι ωραια,αλλα επειδη ειμαι απο αθηνα ειναι μακρια και με εχει κουρασει το πηγαινε ελα.Ηθελα κατι πιο κοντα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.