dimitris91
Νεοφερμένος
Ελπιζω να ισχυσουν αυτα που λες , και γω κατι τετοιο πιστευω θα συμβει (πτωση των βάσεων) κυρίως λογω του μειωμενου αριθμου υποψηφιων σε σχεση με περυσι στην κατηγορια του 10%.
Μακαρι ...
Θα δουμε
Παιδιά, μακάρι οι βάσεις να έχουν πτώση και όχι άνοδο!! )) Και εγώ σκέφτομαι για 10% για ιατρική και έχω στο 3ο περίπου 18900 μόρια! Άλλα είμαι λίγο απαισιόδοξος, ότι θα προσεγγίσουν τις βάσεις του 90%. Από την άλλη, δεν πιστέυω ότι η νέα διάταξη του 10% (δλδ ότι μπορούν να συμμετέχουν μόνο οι υποψήφιοι των δύο τελευταίων ετών) θα επηρεάσει *συγκεκριμένα* τις ιατρικές πτωτικά. Ακόμη, πιστεύω πως αρκετοί πρωτοετείς της ιατρικής θα κάνουν 10% για να αλλάξουν πόλη. Επίσης, και πολλοί φοιτητές της φαρμακευτικής (που έχασαν πέρισυ την ιατρική) θα συμμετέχουν με το 10%. Μακάρι, φίλοι μου komboriom και biologist, να βγείτε αληθινοί και να έχουμε πτώση....... )))
Τι έχετε να πείτε για την δική μου "απαισιόδοξη" προσέγγιση;;;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά, μακάρι οι βάσεις να έχουν πτώση και όχι άνοδο!! )) Και εγώ σκέφτομαι για 10% για ιατρική και έχω στο 3ο περίπου 18900 μόρια! Άλλα είμαι λίγο απαισιόδοξος, ότι θα προσεγγίσουν τις βάσεις του 90%. Από την άλλη, δεν πιστέυω ότι η νέα διάταξη του 10% (δλδ ότι μπορούν να συμμετέχουν μόνο οι υποψήφιοι των δύο τελευταίων ετών) θα επηρεάσει *συγκεκριμένα* τις ιατρικές πτωτικά. Ακόμη, πιστεύω πως αρκετοί πρωτοετείς της ιατρικής θα κάνουν 10% για να αλλάξουν πόλη. Επίσης, και πολλοί φοιτητές της φαρμακευτικής (που έχασαν πέρισυ την ιατρική) θα συμμετέχουν με το 10%. Μακάρι, φίλοι μου komboriom και biologist, να βγείτε αληθινοί και να έχουμε πτώση....... )))
Τιποτα δεν ειναι βεβαιο! Ουτε η ανοδος ουτέ και η πτώση των βασεων. Δυστυχως, ακομα και μετα την παρέλευση της προθεσμιας καταθεσης των μηχανογραφικών, δεν υπαρχουν αξιολογες ενδειξεις για την ταση των βασεων! Ουδεποτε ανακοινώθηκαν στοιχεια που να δειχνουν τις προτιμησεις των υποψηφίων. Εξ ου και η εντονη παραφιλολογια την περιοδο αυτή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stroumfita
Νεοφερμένος
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Stroumfita
Νεοφερμένος
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
τι βλέπεις συχνά;Ok σορρυ αλλα δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο και το βλεπω συχνα! Εμενα με ενδιαφερει?
Stroumfita
Νεοφερμένος
cissse13
Νεοφερμένος
dimitris91
Νεοφερμένος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Επειδη εγω μαλλον καταλαβα τι ρωτας, με το 10% δινουν οι αποφοιτοι των 2 προηγουμενων ετων κρατοντας το βαθμο που ειχαν γραψει τοτε!! Για παραδειγμα, αν εγω εγραφα 15000μορια και εχανα τι σχολη που ηθελα, την αλλη χρονια θα μπορουσα να καταθεσω το μηχανογραφικο μου, χωρις να δωσω εξετασεις, αλλα δε θα ητανε σιγουρο αν περνουσα, καθως οι βασεις ειναι πολυ υψηλες... Εσενα δε σε ενδιαφερει προς το παρον!!Ok σορρυ αλλα δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο και το βλεπω συχνα! Εμενα με ενδιαφερει?
Stroumfita
Νεοφερμένος
Επειδη εγω μαλλον καταλαβα τι ρωτας, με το 10% δινουν οι αποφοιτοι των 2 προηγουμενων ετων κρατοντας το βαθμο που ειχαν γραψει τοτε!! Για παραδειγμα, αν εγω εγραφα 15000μορια και εχανα τι σχολη που ηθελα, την αλλη χρονια θα μπορουσα να καταθεσω το μηχανογραφικο μου, χωρις να δωσω εξετασεις, αλλα δε θα ητανε σιγουρο αν περνουσα, καθως οι βασεις ειναι πολυ υψηλες... Εσενα δε σε ενδιαφερει προς το παρον!!
Ωραια!!! Σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου!!
Biologist
Νεοφερμένος
Κοίτα να δείς. Ότι κάποιοι θα κινηθούν από την Φαρμακευτική πρός Ιατρική αυτό είναι βέβαιο. Όσο αφορά για το δεύτερο που λές, δηλαδή ότι αρκετοί μπρωτοετείς φοιτητές της Ιατρικής θα κάνουν τα χαρτιά μόνο για πόλη ναι μπορεί να γίνει αλλά πρέπει να σκεφτούν ότι η Ιατρική δεν είναι τέσσερα ή τρία χρόνια αλλά 6 (βάλε και 1 επιπλέον έτος) συν τα χρόνια της ειδικότητας. Μην ξεχνάς και την αναμονή για αυτή!!! Η ξαδερφή μου τελείωσε την Ιατρική Ιωαννίνων και όταν αποφάσισε να πάρει ειδικότητα Παιδιατρική της είπαν σε 7 χρόνια, και φυσικά έφυγε εξωτερικό,(εκτός αν κάποίος έχει την οικονομική δυνατότητα να φύγει στο εξωτερικό). Αν δηλαδή αρχίζει και χάνει χρόνια από τώρα για λόγους πόλης και παρέας που δεν είναι κιόλας σίγουρο ότι θα είναι ευχαριστημένος με την καινούργια πόλη και καινούργια παρέα....... άντε γειά
cissse13
Νεοφερμένος
Cisse, κατ'αρχάς μπράβο σας για το πρωτάθλημα!!!! Κατά δέυτερον, ποια σχολή σε ενδιαφέρει;;;; Για να ξέρουμε για ποια σχολή μιλάμε......
Εμενα με ενδιαφερει το ιστορικο αρχαιολογικο στα γιαννενα...το εχασα για 12 μορια...υπαρχει περιπτωση να το πιασω??
dimitris91
Νεοφερμένος
Εμενα με ενδιαφερει το ιστορικο αρχαιολογικο στα γιαννενα...το εχασα για 12 μορια...υπαρχει περιπτωση να το πιασω??
Λοιπόν, πιστεύω πως είσαι μάλλον μέσα!!! Αυτό το λέω γιατί είσαι ελάχιστα κάτω από τη βάση του 90% του 2009! Μη σε απασχολεί τόσο η περσινή βάση του 10%, καθώς συμμετείχαν οι υποψήφιοι απο το 2000 και έπειτα! Φέτος ουσιαστικά έχεις να αντιμετωπίσεις υποψήφιους 2 ετών (και μάλιστα πιο πολύ τους αποφοίτους του 2009, γιατί δύσκολα κάνει κάποιος για δεύτερη φορά 10%-συνήθως κατασταλάζει την πρώτη χρονιά). Οπότε, λογικά θα περάσεις και από τους πρώτους του 10%.
Πώς τα βλέπεις για την πορεία των ιατρικών στο 10%;;; Εγώ έχασα την τελευταία ιατρική πέρισυ (Αλεξ/πολη) για 90 μόρια. Δηλαδή, εχω συγκεντρώσει στο τρίτο πεδίο 18915 μόρια! Απέχω από την περσινή βάση 10% στο Ηράκλειο 135 μόρια. Πώς τα βλέπεις;;; Ευχαριστώ.....
cissse13
Νεοφερμένος
Λοιπόν, πιστεύω πως είσαι μάλλον μέσα!!! Αυτό το λέω γιατί είσαι ελάχιστα κάτω από τη βάση του 90% του 2009! Μη σε απασχολεί τόσο η περσινή βάση του 10%, καθώς συμμετείχαν οι υποψήφιοι απο το 2000 και έπειτα! Φέτος ουσιαστικά έχεις να αντιμετωπίσεις υποψήφιους 2 ετών (και μάλιστα πιο πολύ τους αποφοίτους του 2009, γιατί δύσκολα κάνει κάποιος για δεύτερη φορά 10%-συνήθως κατασταλάζει την πρώτη χρονιά). Οπότε, λογικά θα περάσεις και από τους πρώτους του 10%.
Πώς τα βλέπεις για την πορεία των ιατρικών στο 10%;;; Εγώ έχασα την τελευταία ιατρική πέρισυ (Αλεξ/πολη) για 90 μόρια. Δηλαδή, εχω συγκεντρώσει στο τρίτο πεδίο 18915 μόρια! Απέχω από την περσινή βάση 10% στο Ηράκλειο 135 μόρια. Πώς τα βλέπεις;;; Ευχαριστώ.....
Ευχαριστω για την απαντηση!Πιστευω πως εισαι μεσα γιατι πρωτον εχεις πολυ μεγαλη βαθμολογια και δευτερον εισαι πολυ κοντα στη σχολη που θελεις...Φετος περιμενουμε μεγαλη καθοδο των βασεων και ετσι πιστευω να γινει..Πιστευω πως ειναι παρα πολες οι πιθανοτητες να μπεις,σχεδον σιγουρο...ευχαριστω
dimitris91
Νεοφερμένος
Δηλαδη πιστευετε οτι ειναι πολυ πιθανον εγω που ειμαι 2000 σχεδον μορια πανω απο τη σχολη που με ενδιαφερει (με το περσινο 90%) ειμαι σιγουρα μεσα??
Πιστεύω πως ναι!!!!! Αν επιτρέπεται, σε ποια σχολή στοχεύεις;;;; Για να μιλάμε πιο συγκεκριμένα......
Thaddeus
Νεοφερμένος
Και, επισης, να γνωριζουμε οτι οι αποφοιτοι που δηλωσαν οτι θα παραστουν στις πανελληνιες μπορουν αν το αποφασισουν να μην πανε να δωσουν και να δηλωσουν με το 10% στο μηχανογραφικο τον ιουλιο.. ομως αν δωσουν ακομα και ενα μαθημα τα περσινα μορια τους αντικαθιστωνται.
Φυσικα επιτρεπεται! Θελω γεωλογια Θεσσαλονικης περσυ ειχε 13900 περιπου με 90% και 18900 με 10% και εγω εχω 16100...Μακαρι να καταφερω να την πιασω.. Βεβαια θα δηλωσω και αλλες σχολες οπως χημικο-μαθηματικο (Θεσσαλονικης παντα) αλλα ειναι σιγουρο πως αν περασω σε καποια απο αυτες θα παω!Δηλαδη δεν θα κανω 10% για πλακα ουτε θα βαλω σχολες που δεν μ αρεσουν ετσι απλα για να γεμισει το μηχανογραφικο, γιατι ετσι στερεις τη θεση απο αλλους που εχουν σκοπο να πανε..Πιστεύω πως ναι!!!!! Αν επιτρέπεται, σε ποια σχολή στοχεύεις;;;; Για να μιλάμε πιο συγκεκριμένα......
Xenofon
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.