{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Help!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
για το Φ.Π.Ψ εχω ακουσει οτι τα επαγγελματικα δικαιωματα δεν ειναι ξεκαθαρα γι' αυτο στη θεση σου θα προτιμουσα την αγγλικη φιλολογια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bettina
Εκκολαπτόμενο μέλος
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Δεν πιάνω Φιλολογία Αθήνας, θέλω 500+ μόρια ακόμα... Και με ενδιαφέρουν και οι γνώσεις Ψυχολογίας και Παιδαγωγικής...Άμα θέλεις ν ασχοληθείς με τη φιλολογία, γιατί δεν δηλώνεις καθαρά φιλολογικά τμήματα...Νομίζω ότι υπερτερούν!!!!
bettina
Εκκολαπτόμενο μέλος
venividivici43946
Διάσημο μέλος
για το Φ.Π.Ψ εχω ακουσει οτι τα επαγγελματικα δικαιωματα δεν ειναι ξεκαθαρα γι' αυτο στη θεση σου θα προτιμουσα την αγγλικη φιλολογια
Πώς εννοείτε τα μη ξεκάθαρα επαγγελματικά δικαιώματα; Άκουσα, μου είπαν κλπ; Ψάξτε το καλύτερα.Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, τα επαγγελματικά δικαιώματα του ΦΠΨ δεν είναι ξεκάθαρα...
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
αν γνωριζεις κατι παραπανω τοτε γιατι δε βοηθας τη κοπελα?Πώς εννοείτε τα μη ξεκάθαρα επαγγελματικά δικαιώματα; Άκουσα, μου είπαν κλπ; Ψάξτε το καλύτερα.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Διότι η θεματοθέτρια μια χαρά ενημερωμένη είναι και τα λέει σωστά, σε αντίθεση με εσένα.αν γνωριζεις κατι παραπανω τοτε γιατι δε βοηθας τη κοπελα?
Sofia Hepburn
Νεοφερμένος
Alexandros S.
Νεοφερμένος
moxa15
Διάσημο μέλος
Φ.Π.Ψ
Διοτι αγγλικη φιλολογία δεν θεωρω πως εχει μελλον και κυριως το χρημα που θα σου προσφερει θεωρητικά μεσω των ιδιαιτερων μπορει να σ τ φαει ο καθενας μ ενα πτυχιο prof
αλλα δεν ειμαι σιγουρος...
fockos
Επιφανές μέλος
Dalian
Περιβόητο μέλος
Πολύ σοβαρό κριτήριο να διαλέξει η κοπέλαΠήγαινε αγγλική που κατά 99,9 % περνάω και εγώ για να είμαστε συμφοιτήτριες!!!
Εγώ πάντως Irene θα σου συνιστούσα να τα μελετήσεις προσεκτικά και να επιλέξεις ό,τι εσύ πραγματικά θες Αν σε ενδιαφέρουν περισσότερο τα μαθήματα της ΦΠΨ π.χ. δήλωσε αυτή χωρίς δεύτερη σκέψη... άσχετα του ότι η Αγγλική έχει -λένε- μεγαλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση Εσύ θα μπορούσες να φανταστείς τον εαυτό σου να διδάσκει αγγλικά ας πούμε? Αν ναι, δήλωσε Αγγλική
Hurry up όμως γιατί η προθεσμία λήγει Αστειάκι
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Πολύ σοβαρό κριτήριο να διαλέξει η κοπέλα
Εγώ πάντως Irene θα σου συνιστούσα να τα μελετήσεις προσεκτικά και να επιλέξεις ό,τι εσύ πραγματικά θες Αν σε ενδιαφέρουν περισσότερο τα μαθήματα της ΦΠΨ π.χ. δήλωσε αυτή χωρίς δεύτερη σκέψη... άσχετα του ότι η Αγγλική έχει -λένε- μεγαλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση Εσύ θα μπορούσες να φανταστείς τον εαυτό σου να διδάσκει αγγλικά ας πούμε? Αν ναι, δήλωσε Αγγλική
Hurry up όμως γιατί η προθεσμία λήγει Αστειάκι
Προσπαθώ να δω τις δύο σχολές χωρίς την επαγγελματική αποκατάσταση την οποία προσφέρουν, μόνο ποια μου αρέσει περισσότερο. Με σκέφτομαι να διδάσκω φιλολογικά, αλλά και αγγλικά και μου κάνει το ίδιο... Γιατί θα είμαι στον χώρο της εκπαίδευσης, που αυτό θέλω και ειδικά σε τομείς που με ενδιαφέρουν. Μόνο τα μαθήματα της Αγγλικής πιστεύω μου φαίνονται λίγο πιο ωραία, αλλά δεν μπορώ να ξέρω στην πράξη... Οπότε μετά σκέφτομαι και την επαγγελματική αποκατάσταση, για να μπορέσω να βγάλω άκρη... Επίσης, επειδή ήθελα Παιδαγωγικό κανονικά, αλλά δεν το πιάνω, σκέφτομαι ότι αν περάσω Αγγλική, θα έχω πιθανότητα μετά, αν μπω στο Δημόσιο, να εργαστώ στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
Αγχώνομαι γιατί φοβάμαι μην κάνω την λάθος επιλογή και μετά θέλω να διακόψω τη σχολή... Εντάξει, μάλλον είμαι υπερβολική, από τη στιγμή που μου αρέσουν και οι δύο σχολές περίπου το ίδιο...
**Και κάτι ακόμα, μπορεί κάποιος να μου στείλει link με το πρόγραμμα σπουδών των δύο σχολών; Έχω βρει κι εγώ, αλλά νομίζω ότι δεν είναι και πολύ αναλυτικά...
Alexandros S.
Νεοφερμένος
Α.....πολλές απορίες μπορεί να λύθούν μπαίνοντας στο φόρουμ της Φιλοσοφικής Αθηνών για καθηγητες,μαθήματα,πρόγράμματα σπουδών και διάφορα θέματα που απασχολούν τους φοιτητές είτε ΦΠΨ είτε Αγγλικής..... https://www.filosofiki.eu/index.php?sid=dfcdaa17ca5edf5b99ee0df5e359ac08 ...Ελπίζω να σ βοήθησα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.