shit. πρεπει να στειλω καποιον. να παρω τηλεφωνο......ωχ
ευχαριστω για την απαντηση.ευελπιστουσα να αποφυγω τετοια στενη επαφη με το παρελθον
Όταν αποφοίτησες παρέλαβες από το σχολείο μια βεβαίωση όπου αναγράφονται οι βαθμοί σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
Όταν αποφοίτησες παρέλαβες από το σχολείο μια βεβαίωση όπου αναγράφονται οι βαθμοί σου.
τα αγγλικα δεν αναγραφονται (βεβαιως και κοιταξα πρωτα αυτο)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ariana_Era
Εκκολαπτόμενο μέλος
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Νομίζω πως ναι.Να ρωτησω κατι, εκει που λεει κωδικος εξετασεων βαζουμε τον περσινο μας? Αυτον που υπηρχε στο καρτελακι μας, οταν διναμε?
Ariana_Era
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νομίζω πως ναι.
Ευχαριστω! Εχθες παιδευομουν μια ολοκληρη ωρα, εχω δοκιμασει ολους τους δυνατους συνδιασμους του κωδικου που θυμαμαι οτι εβαλα αλλα τιποτα, δεν μπορω να μπω στο συστημα! Και το χειροτερο, σημερα πηγα στο σχολειο μου και ηταν κλειστο, ολοι αφαντοι!
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Tελικά έβγαλες άκρη; Εγώ θυμάμαι πως κάποια ψηφία ήταν κοινά με αυτά των άλλων συμμαθητών μου και άλλαζαν τα 2 τελευταία ψηφία ανάλογα τον αριθμό που είχα ως προς τη σειρά(π.χ. αν ήμουν η 1η κατά σειρά ή η 2η κ.ο.κ.).Ευχαριστω! Εχθες παιδευομουν μια ολοκληρη ωρα, εχω δοκιμασει ολους τους δυνατους συνδιασμους του κωδικου που θυμαμαι οτι εβαλα αλλα τιποτα, δεν μπορω να μπω στο συστημα! Και το χειροτερο, σημερα πηγα στο σχολειο μου και ηταν κλειστο, ολοι αφαντοι!
Ariana_Era
Εκκολαπτόμενο μέλος
Tελικά έβγαλες άκρη; Εγώ θυμάμαι πως κάποια ψηφία ήταν κοινά με αυτά των άλλων συμμαθητών μου και άλλαζαν τα 2 τελευταία ψηφία ανάλογα τον αριθμό που είχα ως προς τη σειρά(π.χ. αν ήμουν η 1η κατά σειρά ή η 2η κ.ο.κ.).
Ναι τα καταφερα τελικα, και εφτιαξα ενα προχειρο, αυριο θα το οριστικοποιησω.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια χαρά. Καλά σου αποτελέσματα.Ναι τα καταφερα τελικα, και εφτιαξα ενα προχειρο, αυριο θα το οριστικοποιησω.
Ariana_Era
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μια χαρά. Καλά σου αποτελέσματα.
Ευχαριστω πολυ! Επισης
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ δεν κάνω 10%, αλλά η πρόθεση μετράει.Ευχαριστω πολυ! Επισης
κατερω
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και τι κάνει δηλαδή κάποιος που θέλει να πάει αλλού;; Είναι υποχρεωμένος να ξαναδώσει;
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
fortisimo
Νεοφερμένος
Μπορεί κάποιος να εξεταστεί κανονικά στην παλιά σχολή το Σεπτέμβρη και μετά να πάρει βαθμολογία κανονικά και γι αυτή την εξεταστική ώστε να προσπαθήσει να αναγνωρίσει τα μαθήματα αυτά στη νέα σχολή του;
Φυσικά αναφέρομαι σε περίπτωση αλλαγής πόλης στην ίδια σχολή...
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Για να εγγραφείς στο νέο τμήμα, θα πρέπει να διαγραφείς απο το παλιό. Έτσι αν επιχειρήσεις αναγνώριση, λόγω της διαγραφής(υπάρχουν προθεσμίες εγγραφής και έτσι δεσμεύεσαι εσύ σε ορισμένες ημερομηνίες),νομίζω πως τα μαθήματα του Σεπτέμβρη δεν θα καταχωρηθούν.Ξέρετε τι γίνεται με την εξεταστική Σεπτεμβρίου και το 10%;
Μπορεί κάποιος να εξεταστεί κανονικά στην παλιά σχολή το Σεπτέμβρη και μετά να πάρει βαθμολογία κανονικά και γι αυτή την εξεταστική ώστε να προσπαθήσει να αναγνωρίσει τα μαθήματα αυτά στη νέα σχολή του;
Φυσικά αναφέρομαι σε περίπτωση αλλαγής πόλης στην ίδια σχολή...
christidim
Νεοφερμένος
kparas7
Νεοφερμένος
Όντως, το λογικό είναι την ίδια χρονιά..παιδια μια ερωτηση...
αν κανω 10% και περασω σε μια σχολη μπορω να γραφτω εκει μετα απο ενα χρονο ή πρεπει την ιδια χρονια???
υπαρχει κανεις που ξερει?
ArnakiAsproPaxi
Νεοφερμένος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Δες τα προγραμματα σπουδων τους , νομιζω τα αρχικα μαθηματα οπως μαθηματικα φυσικες και κατι αλλα τετοια αναγνωριζονται.Μπορεί να μου πει κάποιος αν αναγνωρίζονται αρκετά μαθήματα αν με 10% πάει κανείς από Μηχανολόγους ΑΠΘ ή ΗΜΜΥ ΑΠΘ στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΑΠΘ?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.