Kostas Stath
Δραστήριο μέλος
Φέτος είναι η τελευταία χρονιά που εφαρμόζεται το 10% ή όχι???
Λογικά ναι , αλλά κάθε χρόνο τα ίδια λένε ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kparas7
Νεοφερμένος
καλησπέρα!μου ειπαν οτι υπάρχει περίπτωση φετος καποιος που κανει το 10% να διαγραφει αυτοματα από τη σχολή(για να μην κρατάει την θέση)...ξέρει κάποιος αν ισχύει;
μου φαίνεται δύσκολο να ισχύει κάτι τέτοιο! αν δεν κάνω λάθος, μόνο εσύ μπορείς να διαγραφείς από την σχολή προέλευσης!!
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
καλησπέρα!μου ειπαν οτι υπάρχει περίπτωση φετος καποιος που κανει το 10% να διαγραφει αυτοματα από τη σχολή(για να μην κρατάει την θέση)...ξέρει κάποιος αν ισχύει;
το πληροφορηθηκες απο το σχολειο σου;
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
κατα 99 τα εκατο οχι για να γραφτεις σε αλλη σχολη πρεπει να ξεγραφτειςκαλησπέρα!μου ειπαν οτι υπάρχει περίπτωση φετος καποιος που κανει το 10% να διαγραφει αυτοματα από τη σχολή(για να μην κρατάει την θέση)...ξέρει κάποιος αν ισχύει;
Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Aν περασεις εκει που ειχες δηλωσει με το 10% διαγραφεσαι απ το παλιο τμημα, αλλιως μενεις στο ιδιο.καλησπέρα!μου ειπαν οτι υπάρχει περίπτωση φετος καποιος που κανει το 10% να διαγραφει αυτοματα από τη σχολή(για να μην κρατάει την θέση)...ξέρει κάποιος αν ισχύει;
cha0s
Περιβόητο μέλος
Aν περασεις εκει που ειχες δηλωσει με το 10% διαγραφεσαι απ το παλιο τμημα, αλλιως μενεις στο ιδιο.
αυτόματα διαγράφεσαι;
Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων, η διαδικασία για την απόκτηση του κωδικού ασφαλείας αλλά και την υπαγωγή τους σε μία ειδική περίπτωση, θα διακοπεί προσωρινά από τις 27-4-2013 ως και 31-5-2013 λόγω των διακοπών του Πάσχα και της διεξαγωγής των πανελλαδικών εξετάσεων, αλλά θα συνεχιστεί κανονικά από τη Δευτέρα 3 Ιουνίου ως και την Παρασκευή 28 Ιουνίου.
Tελικά τι ισχύει για την προθεσμία?
Ariana_Era
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ισχυει κατι τετοιο, γιατι οταν μαθεις που περασες με το 10%, εαν δεν πας να γραφτεις εντος της προθεσμιας που δινεται απο το πανεπιστημιο για τις εγγραφες, πολυ απλα την χανεις την θεση ακομα και αν εχεις περασει εκει! Βλεπεις που εχεις περασει με το νεο μηχανογραφικο και αμα δεν εισαι ικανοποιημενος παραμενεις στην σχολη που εισαι τωρα. Μονο εαν πας να γραφτεις στην νεα σχολη, τοτε θα πρεπει να διαγραφεις απο την παλια σου, αυτη που ησουν πριν δηλαδη. Τιποτα δεν γινεται αυτοματα και στις δυο περιπτωσεις εσυ πρεπει να τρεξεις! Ελπιζω να βοηθησακαλησπέρα!μου ειπαν οτι υπάρχει περίπτωση φετος καποιος που κανει το 10% να διαγραφει αυτοματα από τη σχολή(για να μην κρατάει την θέση)...ξέρει κάποιος αν ισχύει;
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ariana_Era
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγώ ήθελα να κάνω 10% φέτος αλλά δεν άντεχα 1 χρόνο να περιμένω χωρίς να κάνω τίποτα και δίνω κανονικά. Αν δεν περάσω ούτε φέτος μπορώ να κάνω 10%;; Γιατί άκουσα οτί φέτος είναι η τελευταία χρονιά.
Κανονικα ισχυει οτι με το 10% μπορεις να κανεις μηχανογραφικο μεχρι και δυο χρονιες μετα τις πανελληνιες, δηλαδη εμεις που δωσαμε το 2012, θεωρητικα μπορουμε να κανουμε και το 2013 & το 2014 , διοτι μεχρι τοτε ισχυει και ο προφορικος βαθμος του σχολειου, απο εκει και περα μετα πρεπει να ξαναδωσεις αναγκαστικα. Ομως λογω των αλλαγων που γινονται συνεχεια δεν γνωριζω εαν του χρονου θα ισχυει ακομη το 10% ,ουτε οι ιδιοι δεν το ξερουν ακομα, οποτε κανε φετος για αρχη και βλεπεις του χρονου.
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mister No0ne
Εκκολαπτόμενο μέλος
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Με τους κωδικους τελικα τι παιζει??? Εγω δεν εκανα ακομα, γυρισα στην πολη μου την μερα που εληγε η προθεσμια και δεν πηρα, ομως διαβασα κατι για παραταση??? τι παιζει τελικα???
Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων, η διαδικασία για την απόκτηση του κωδικού ασφαλείας αλλά και την υπαγωγή τους σε μία ειδική περίπτωση, θα διακοπεί προσωρινά από τις 27-4-2013 ως και 31-5-2013 λόγω των διακοπών του Πάσχα και της διεξαγωγής των πανελλαδικών εξετάσεων, αλλά θα συνεχιστεί κανονικά από τη Δευτέρα 3 Ιουνίου ως και την Παρασκευή 28 Ιουνίου.
Επίσης, υπενθυμίζεται ότι στην παρούσα ιστοσελίδα, όπως και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, οι υποψήφιοι μπορούν να ενημερώνονται για τη διαδικασία (δικαιολογητικά, εγκύκλιοι, συχνές ερωτήσεις κλπ.) και αργότερα να επεξεργαστούν και να υποβάλουν οριστικά το μηχανογραφικό τους δελτίο, σε προθεσμία που θα ανακοινωθεί (περί τα μέσα Ιουνίου).
Mister No0ne
Εκκολαπτόμενο μέλος
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
για πού σκεφτεσαι να κανεις τελικα;Ρε παιδια πηγα προχτες για κωδικο και μου ειπαν οτι το συστημα ανοιγει ξανα στις 17..... Ξερει κανεις κατι γι αυτο???
Ariana_Era
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mister No0ne
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.