Ioanis
Δραστήριο μέλος
εγώ λέω οτι και οσοι θελουν να δωσουν με 10% πρεπει να πανε στο λυκειο τους να αποκτησουν τον προσωπικο κωδικο ασφαλειας απο τις 16 μέχρι τις 26 Απριλίου.λολ για ποια?? Τα ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ δεν έχουν κατατεθεί ακόμη, εφόσον δεν έχουν καν ξεκινήσει οι πανελλήνιες! Οι ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στις εξετάσεις έχουν ήδη υποβληθεί!
Έτερον εκάτερον...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostas Stath
Δραστήριο μέλος
Απλά, ως γνωστόν, τα μηχανογραφικά κατατίθενται στο λύκειο όπου έγινε η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στις πανελλήνιες εξετάσεις.
Δεν νομίζω ... Εγώ πέρυσι που έδωσα 10% πήγα σε άλλο Λύκειο από αυτό που έδωσα Πανελλήνιες για τον κωδικό και με δέχτηκαν κανονικά .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ioanis
Δραστήριο μέλος
συμφωνούμε οτι η προθεσμια ήταν απο τις 16 μεχρι τις 26...ΤΟ βρήκα στην εγκύκλειο του υπουργείου.Δεν νομίζω ... Εγώ πέρυσι που έδωσα 10% πήγα σε άλλο Λύκειο από αυτό που έδωσα Πανελλήνιες για τον κωδικό και με δέχτηκαν κανονικά .
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλα τελικα κωδικο αυτοι για 10% μπορουν να παρουν απο οποιοδηποτε λυκειο ή μονο απο το λυκειο που ειχαν δωσει παν/κες;
natalia εννοει για τους κωδικους η προθεσμιαη προθεσμία είναι απο αυριο μεχρι τις 26 Απριλίου.
Kostas Stath
Δραστήριο μέλος
συμφωνούμε οτι η προθεσμια ήταν απο τις 16 μεχρι τις 26...ΤΟ βρήκα στην εγκύκλειο του υπουργείου.
Ναι και εγώ το είδα ... Αύριο προτείνω όσοι είναι να δώσουν 10% να πάρουν ένα τηλέφωνο στο λύκειο που θέλουν και να ρωτήσουν . Αλλά στην εγκύκλιο το λέει ξεκάθαρα , αύριο ξεκινάνε οι κωδικοί όλων των υποψηφίων .
Ioanis
Δραστήριο μέλος
μιας και εσυ το εχεις κανει.αν περασει η προθεσμια δεν μπορεις να δώσεις με 10% πια;Ναι και εγώ το είδα ... Αύριο προτείνω όσοι είναι να δώσουν 10% να πάρουν ένα τηλέφωνο στο λύκειο που θέλουν και να ρωτήσουν . Αλλά στην εγκύκλιο το λέει ξεκάθαρα , αύριο ξεκινάνε οι κωδικοί .
Kostas Stath
Δραστήριο μέλος
μιας και εσυ το εχεις κανει.αν περασει η προθεσμια δεν μπορεις να δώσεις με 10% πια;
Νομίζω πως όχι ... Αλλά ήδη η προθεσμία είναι αρκετή .
Ioanis
Δραστήριο μέλος
οκ ευχαριστώ πολύΝομίζω πως όχι ... Αλλά νομίζω πως η προθεσμία είναι αρκετή .
Kostas Stath
Δραστήριο μέλος
οκ ευχαριστώ πολύ
Τίποτα ... ότι άλλο χρειαστείς πες το ...
WhosYourDaddy
Νεοφερμένος
Η απλά πάω αυτή την περίοδο στο Λύκειο μου και ζητάω έναν κωδικό ?
Kostas Stath
Δραστήριο μέλος
αυτοί που θέλουν να κάνουν το 10% χρειάζεται να έχουν κάνουν καμία άλλη δήλωση η τίποτα τέτοιο πιο πριν (προηγούμενο μήνα πχ) ? Η απλά πάω αυτή την περίοδο στο Λύκειο μου και ζητάω έναν κωδικό ?
Όχι δεν χρειαζόταν κάτι άλλο πέρυσι που έδωσα εγώ . Πήγα με τη βεβαίωση πρόσβασης (την πρωτότυπη) και την ταυτότητα και πήρα τον κωδικό . Έτσι απλά ...
Δείτε και αυτό το άρθρο : https://www.protothema.gr/greece/article/?aid=271848
kiriazispao4ever
Δραστήριο μέλος
Πολύτεκνους σε κάθε σχολή δεν παίρνουν το 10%? ή οι πολύτεκνοι συμπεριλαμβάνονται στο 10%?
Και κατι για τις μεταγραφές...
Πχ αν περάσω πληροφορικής πάτρας(δεν ξέρω καν αν υπάρχει )
μπορώ να πάρω μεταγραφή στην Αθήνα?
Guest 712911
Επισκέπτης
εγώ λέω οτι και οσοι θελουν να δωσουν με 10% πρεπει να πανε στο λυκειο τους να αποκτησουν τον προσωπικο κωδικο ασφαλειας απο τις 16 μέχρι τις 26 Απριλίου.
Νόμιζα πως η κοπέλα ρωτούσε για τις αιτήσεις των υποψηφίων με 10%... Τέσπα.
Guest 106952
Επισκέπτης
WhosYourDaddy
Νεοφερμένος
Όχι δεν χρειαζόταν κάτι άλλο πέρυσι που έδωσα εγώ . Πήγα με τη βεβαίωση πρόσβασης (την πρωτότυπη) και την ταυτότητα και πήρα τον κωδικό . Έτσι απλά ...
Δείτε και αυτό το άρθρο : https://www.protothema.gr/greece/article/?aid=271848
όταν λες βεβαίωση πρόσβασης εννοείς το απολυτήριο ? η μια βεβαίωση που μας δίνουν από την σχολή ?
Kostas Stath
Δραστήριο μέλος
όταν λες βεβαίωση πρόσβασης εννοείς το απολυτήριο ? η μια βεβαίωση που μας δίνουν από την σχολή ?
Τη βεβαίωση πρόσβασης από το λύκειο που λέει αναλυτικά την βαθμολογία των Μαθημάτων από τις Πανελλήνιες .
Μαζί με το απολυτήριο πάντα δίνεται και μία τέτοια βεβαίωση . Καλύτερα όμως ρώτησε στο Λύκειο πριν πας για τον κωδικό .
Στην εγκύκλιο του υπουργείου στην σελίδα 3 λέει :
'' Οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-Β΄ για το 10% για να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), θα επιδεικνύουν στο Λύκειο την πρωτότυπη Βεβαίωση Πρόσβασης και την αστυνομική τους ταυτότητα.
Σε περίπτωση εξουσιοδοτημένου από τον υποψήφιο εκπροσώπου, θα κατατίθεται στο Λύκειο η πρωτότυπη εξουσιοδότηση, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια αρχή. "
Kostas Stath
Δραστήριο μέλος
Ο κωδικός που βγάλαμε πέρυσι για τις πανελλήνιες δεν ισχύει για το 10%;
Όχι δεν ισχύει . Πρέπει να ζητήσεις νέο .
Ariana_Era
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγώ λέω οτι και οσοι θελουν να δωσουν με 10% πρεπει να πανε στο λυκειο τους να αποκτησουν τον προσωπικο κωδικο ασφαλειας απο τις 16 μέχρι τις 26 Απριλίου.
Σορρυ εαν σας μπερδεψα, απλως ρωτουσα ποτε μπορω να παω να καταθεσω τα απαραιτητα εγγραφα στο λυκειο μου, ετσι ωστε οταν ερθει ιουνιος να μπορω να κανω μηχανογραφικο για το 10% των θεσεων, εφοσον ειμαι αποφοιτη του 2012Νόμιζα πως η κοπέλα ρωτούσε για τις αιτήσεις των υποψηφίων με 10%... Τέσπα.
Guest 106952
Επισκέπτης
Ok, ευχαριστώ!Όχι δεν ισχύει . Πρέπει να ζητήσεις νέο .
dennis_1994
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.