Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jonathannnnnnn
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδια μια βοηθεια λιγο...εχω μια φιλη που τωρα θα μπει 3 ετος και ενδιαφερετε απο ψυχολογια Κρητης σε Ψυχολογια Θεσσαλονικης...ειναι εφικτο να κανεις ακομα τα χαρτια της?
Χαλαρααα απλως ας πουμε μεχρι κυριακη βραδυ να στειλει στο υπουργειο τις προτιμισεις της.δευτερα πρωι μπορει να μη τη δεχτουνε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas
Διάσημο μέλος
Καλησπέρα...Είμαι απόφοιτη του 2007 και ήδη εγγεγραμμένη σε κάποιο ΑΕΙ.Μπορώ ακόμα να χρησιμοποιήσω το δικαίωμα του 10% ή ισχύει για περιορισμένο αριθμό χρόνων από το έτος αποφοίτησης?Ευχαριστώ πολύ!
Ισχύει για περιορισμένο αριθμό χρόνων από το έτος αποφοίτησης.
Φέτος ήταν απόφοιτοι 2010 και 2011.
Του χρόνου απόφοιτοι 2011 και 2012.
margarita1993
Νεοφερμένος
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά, ξέρετε αν θα μου αναγνωρίσουν κάποιο μάθημα καθώς πέρασα από νομική Θεσ/κης σε νομική Αθήνας;
Ποια μαθηματα? Παντως δυστυχως νομιζω οτι δεν αναγνωριζουν σε γενικες γραμμες...
margarita1993
Νεοφερμένος
Ας πούμε συνταγματικό, γενικές αρχές, γενικό ποινικό, εμπορικό(βιομηχανική ιδιοκτησία)???Ποια μαθηματα? Παντως δυστυχως νομιζω οτι δεν αναγνωριζουν σε γενικες γραμμες...
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Παιδιά έχω μία απορία και δεν ήξερα σε ποιο τόπικ να την ποστάρω και είπα εδώ αφού σχετίζεται με το 10%. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τη διαφορά ανάμεσα στους πολύτεκνους 2010-2011 και στους πολύτεκνους του 2011; Το είδα στο συγκεκριμένο λινκ https://www.neolaia.gr/wp-content/uploads/2012/08/10.pdf
Ίσχυε μόνο για την προηγούμενη χρονιά.
Όπως ξέρεις δικαιούχοι του 10% είναι απόφοιτοι των 2 προηγούμενων ετών.
Ε, πέρσυ εκτός απο την κατηγορία αποφοιτων 2010 και 2011, υπήρξαν επιπρόσθετες θεσεις για τους απόφοιτους ειδικών κατηγοριών 2011.
Guest 278211
Επισκέπτης
Για το αντίστοιχο θέμα του 2013: Υποψήφιοι με το 10% 2013
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.