Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
Γειά σας και από εμένα.Έδωσα πέρυσι πανελλαδικές και συγκέντρωσα 19300 μόρια! Πέρασα ΗΜΜΥ στην πάτρα αλλά μάλλον θέλω να την κάνω για πολιτικούς μηχανικούς...Τι πιθανότητες έχω; Πρέπει να πάω στο σχολείονα κάνω αίτηση; γτ έτσι κατάλαβα ότι πρέπει να γίνει μέχρι την Τρίτη.
Οτι περνας ειναι αδιαμφισβητητο...Επισης,δεν χρειαζεται να κανεις κατι τωρα, απλα οταν θα ερθει η ωρα των μηχανογραφικων τον Ιουλιο, τοτε θα κανεις κα εσυ(με το συστημα του 10%)...Το μονο που πρεπει να διευκρινισεις ειναι αν οντως το θες, αν οντως νιωθεις οτι δεν σου ταιριαζουν οι ηλεκτρολογοι τοσο κτλ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι εγώ αυτό κατάλαβα, όταν διάβασα την παραπάνω ανακοίνωση. Τελικά, όμως, μέχρι τις 2.3. θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τις σχολές αυτές (με το 10%, χωρίς νέα εξέταση). Οι υπόλοιποι δε χρειάζεται να κάνουν κάποια αίτηση, απλά παν τον Ιούλιο και καταθέτουν μηχανογραφικό με το 10%.Επίσης, μέχρι και την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012, οι απόφοιτοι προηγουμένων ετών που έλαβαν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις των ημερήσιων ΓΕΛ ή των ημερήσιων ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄ το 2010 ή το 2011, θα μπορούν να υποβάλουν Αίτηση-Δήλωση για εισαγωγή με το ποσοστό 10% του αριθμού εισακτέων (χωρίς νέα εξέταση), εφόσον επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για : Στρατιωτικές Σχολές, Αστυνομικές Σχολές, Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού, ΤΕΦΑΑ. Όσοι από τους αποφοίτους αυτούς έχουν ήδη υποβάλει Αίτηση-Δήλωση για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2012 (για το 90% των θέσεων εισακτέων) και τελικά επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το 10% των θέσεων εισακτέων (χωρίς νέα εξέταση), πρέπει μέχρι και την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012 να προσέλθουν στο Λύκειο που υπέβαλαν την αρχική Αίτηση-Δήλωση για να την ανακαλέσουν.Code:[URL]https://www.minedu.gov.gr/grafeio-typou/deltia-typoy/23-02-12-ypoboli-aitisis-dilosis-symmetoxis-stis-panelladikes-eksetaseis-toy-2012-ton-gel-kai-epal-kai-ypopsifiotitas-gia-to-10-ton-theseon-eisakteon.html[/URL]
Το 10% ισχύει μόνο για τις παραπάνω σχολές. Οπότε η δημοσκόπηση που βάλατε δεν ισχύει. !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miro2
Δραστήριο μέλος
ge0
Νεοφερμένος
Civilara
Περιβόητο μέλος
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
καταληγοντας, θα ηθελα να επισημανω οτι δεν μιλαω εκ του ασφαλους, αλλα ειλικρινα, αν δεν περναγα στη σχολη που ειμαι φετος, δεν επροκειτο να ξαναρισκαρω με το 10%, ισως αυτο το απιστευτο αγχος της αναμονης και των ατοπων προγνωστικων να μου εκανε μεγαλυτερη ζημια στην ψυχολογια μου, απο το να αφιερωνα αλλους 9 μηνες διαβασματος σε αυτα που ηδη ειχα φρεσκα, με τις ετοιμες σημειωσεις και τα βιβλια μου...ισως φανω χαζη,ισως κατι αλλο, αλλα τουλαχιστον για τις σχολες που δεν απαιτουν 18 και 19000 μορια δε θα ξαναεπιχειρουσα να κρατησω τα 15 η 16000 μορια μου για να κονταροχτυπηθω με χιλιαδες αλλους υποψηφιους που εχουνε πολυ υψηλοτερες βαθμολογιες απο εμενα.
αυτη ειναι η γνωμη μου, συγνωμη για το μεγαλο κειμενο.
ευχομαι καλη επιτυχια σε ο,τι και να κανετε, αποψη μου, εαν εχετε ηδη αρχισει προετοιμασια πανελλαδικων και δεν εχετε πανω απο 19000 μορια, να μην κανετε με το 10%. συνεχιστε την προσπαθεια σας, 3 μηνες ακομα εμειναν. καλη δυναμη και καλο κουραγιο
alexpant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
koaxis7
Νεοφερμένος
Ναι. Για ποια σχολη αν επιτρεπεται;Ρε παιδιά έχω μία ερώτηση!Αν έχεις αποφοιτήσει το 2010 κι έχεις κάνει ήδη μία φορά 10% το 2011,μπορείς να κάνεις μία τελευταία φορά φέτος, έτσι δεν είναι???Όχι γιατί μλκ να ξαναδώσω, έχω βγάλει 19200 μόρια...
Gwgoula24
Νεοφερμένος
paladin_k20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γειά σας και από εμένα.Έδωσα πέρυσι πανελλαδικές και συγκέντρωσα 19300 μόρια! Πέρασα ΗΜΜΥ στην πάτρα αλλά μάλλον θέλω να την κάνω για πολιτικούς μηχανικούς...Τι πιθανότητες έχω; Πρέπει να πάω στο σχολείονα κάνω αίτηση; γτ έτσι κατάλαβα ότι πρέπει να γίνει μέχρι την Τρίτη.
Γιατι ρε μαν θες να φυγεις δε σου αρεσει η σχολη?Με τα μορια που εχεις περνας και Αθηνα παντως.
koaxis7
Νεοφερμένος
Η ρύθμιση προβλέπει, τη δυνατότητα εισαγωγής με τη διαδικασία του 10%, για τα ακαδημαϊκά έτη 2012-2013 και 2013-2014 και αφορά, σε κάθε περίπτωση, όσους πήραν μέρος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ημερησίων ΓΕΛ ή ημερησίων ΕΠΑΛ (ομάδα Β΄), τα δυο αμέσως προηγούμενα έτη.Ψυχολογία Παντείου σκέφτομαι...Ρε koaxis7 είσαι σίγουρος,μν γίνει καμία μλκ και τρέχουμε μετά...
Αρα μπορεις. Αλλα αμα θες να σιγουρευτεις ρωτα και στο σχολειο σου
εγω εδωσα φετος πανελληνιες και περασα στη σχολη που ηθελα (Ιατρικη ΑΠΘ). Δυστυχως για προσωπικους λογους δεν μπορουσα να παω στη σχολη κατι το οποιο πιθανον να ισχύει και του χρονου. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν θα ηταν δυνατον, κανοντας 2 φορες (π.χ φετος για Αθήνα ή αλλη ιατρική και του χρόνου πισω) το 10% (με το ρίσκο που αυτο εμπεριέχει για πιθανα ευκολα θεματα το 2013) να βρεθω πρωτοετης στο ΑΠΘ το 2013. Εχω ενα σχετικο περιθώριο (1927Χ) οποτε πιστευω πως μαλλον θα εφτανε και για το 2013.
Dias
Επιφανές μέλος
δλδ θα επρεπε να επιλεξω ως τελικο προορισμο αλλη ιατρικη το 13
Η ρύθμιση προβλέπει, τη δυνατότητα εισαγωγής με τη διαδικασία του 10%, για τα ακαδημαϊκά έτη 2012-2013 και 2013-2014 και αφορά, σε κάθε περίπτωση, όσους πήραν μέρος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ημερησίων ΓΕΛ ή ημερησίων ΕΠΑΛ (ομάδα Β΄), τα δυο αμέσως προηγούμενα έτη.
Αρα μπορεις. Αλλα αμα θες να σιγουρευτεις ρωτα και στο σχολειο σου
OK, Ρώτησα ΟΕΦΕ και μου είπαν το ίδιο. Βλακεία πάντως που το ανακοίνωσαν τώρα, είχα βαρεθεί να βγάζω την ύλη και ξαφνικά...
Ευχαριστώ πάντως
hurricane
Διάσημο μέλος
αν θες να επιστρεψεις πισω στη σχολη της θεσσαλονικης θα σε συμβουλευα να κανεις αναστολη σπουδων... τουλαχιστον ετσι θα την εχεις σιγουρη τη σχολη και δεν θα χρειαζεται να δηλωνεις κ να ξαναδηλωνεις.Με τον πρώτο συμφωνώ, δε θα έκανα για πλάκα κάτι τέτοιο όμως. Η ερώτησή μου όμως δεν απαντήθηκε. (Συγκεκριμένα: θέλω να μπορώ να αρχίσω από το μηδέν όσο πιο αργά γίνεται (για προσωπικούς λόγους όπως προείπα). Είναι λοιπόν δυνατό να γίνει κάτι τέτοιο; ) εγώ εξάλλου το θεώρησα αυτονόητο ότι χάνεις τη θέση σου (αν αυτό δεν ισχύει, τότε δε γίνεται και αυτό που θέλω, αφού προσπαθώντας να γυρίσω στη Θεσ/νικη με το 10% θα ήμουν γραμμένος εκεί)
δλδ θα επρεπε να επιλεξω ως τελικο προορισμο αλλη ιατρικη το 13
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.