starry_eyed
Δραστήριο μέλος
ωραιος ειναι, αλλα για κανενα λογο θαυμαστρια κ ετσι, τη σιχαινομαι αυτη τη μουσικηκι εγω πιστευω η περιφερεια δε θα εχει τρομερη διαφορα σε σχεση με περυσι.
κρυφορουβιτσα;;;;;;:p
να, αυτο ειναι μακραν ποιοτικοτερο https://www.youtube.com/watch?v=LanCLS_hIo4:D:D:D
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sofaki123s1
Νεοφερμένος
ελα ρε συ...περιφερεια ειναι...και πολλοι εχουν χαμηλα μορια...εγω πιστευω πως θα εισαι καστορια.
πφφφφφφ........ολα καλα θα πανε.... https://www.youtube.com/watch?v=WcM2vLrYPWA
μακαρι αλλα δεν νομιζω..............................
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alfisti
Νεοφερμένος
Λογικα κανενα απο τα δυο.Θα μπουν και αλλα links νομιζω.θα κάνω μια χαζή ερώτηση αλλά για να είμαι σίγουρη εμείς με το 10% ποια κατηγορία θα πρέπει να διαλέξουμε το πρωί αυτή: Βαθμολογία υποψηφίων Πανελληνίων Εξετάσεων Γενικού Λυκείου 2011 ή αυτή: Βαθμολογία υποψηφίων Επαναληπτικών Πανελληνίων Εξετάσεων Γενικού Λυκείου 2011???
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Νομιζω οτι ειναι ξεχωριστη κατηγορια του 10%. Βεβαια αν μπεις στο σαιτ του Υπουργειου δεν χρειαζεσαι καμια κατηγορια,απλα γραφεις τον κωδικο σου κ τα αρχικα σου κ σου λεει που περασες.θα κάνω μια χαζή ερώτηση αλλά για να είμαι σίγουρη εμείς με το 10% ποια κατηγορία θα πρέπει να διαλέξουμε το πρωί αυτή: Βαθμολογία υποψηφίων Πανελληνίων Εξετάσεων Γενικού Λυκείου 2011 ή αυτή: Βαθμολογία υποψηφίων Επαναληπτικών Πανελληνίων Εξετάσεων Γενικού Λυκείου 2011???
spasiklas
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα κάνω μια χαζή ερώτηση αλλά για να είμαι σίγουρη εμείς με το 10% ποια κατηγορία θα πρέπει να διαλέξουμε το πρωί αυτή: Βαθμολογία υποψηφίων Πανελληνίων Εξετάσεων Γενικού Λυκείου 2011 ή αυτή: Βαθμολογία υποψηφίων Επαναληπτικών Πανελληνίων Εξετάσεων Γενικού Λυκείου 2011???
Καμία από αυτές που υπάρχουν τώρα θα βάλουν καινούργια αυτές είναι για τους βαθμούς.
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος
αυτο που λεει ο Ηλιας βασικα!!!θα κάνω μια χαζή ερώτηση αλλά για να είμαι σίγουρη εμείς με το 10% ποια κατηγορία θα πρέπει να διαλέξουμε το πρωί αυτή: Βαθμολογία υποψηφίων Πανελληνίων Εξετάσεων Γενικού Λυκείου 2011 ή αυτή: Βαθμολογία υποψηφίων Επαναληπτικών Πανελληνίων Εξετάσεων Γενικού Λυκείου 2011???
ωραιος ειναι, αλλα για κανενα λογο θαυμαστρια κ ετσι, τη σιχαινομαι αυτη τη μουσικη
να, αυτο ειναι μακραν ποιοτικοτερο https://www.youtube.com/watch?v=LanCLS_hIo4:D:D:D
respect ο Μπομπ!!!!οριστε τί μου φτιαχνει εμενα τη διαθεση αυτες τις δυσκολες ωρες!!!
https://www.youtube.com/watch?v=6CK8jZh2Nls&feature=related
Sofaki123s1
Νεοφερμένος
ελα ρε συ...περιφερεια ειναι...και πολλοι εχουν χαμηλα μορια...εγω πιστευω πως θα εισαι καστορια.
πφφφφφφ........ολα καλα θα πανε.... https://www.youtube.com/watch?v=WcM2vLrYPWA
ελα ντεεεεεεεεεεεεεεεεεθα κάνω μια χαζή ερώτηση αλλά για να είμαι σίγουρη εμείς με το 10% ποια κατηγορία θα πρέπει να διαλέξουμε το πρωί αυτή: Βαθμολογία υποψηφίων Πανελληνίων Εξετάσεων Γενικού Λυκείου 2011 ή αυτή: Βαθμολογία υποψηφίων Επαναληπτικών Πανελληνίων Εξετάσεων Γενικού Λυκείου 2011???
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
καμια. δε θα λεει βαθμολογια υποψηφιων κτλ. θα λεει κατι αλλο που θα μπει το πρωι απο το υπουργειο.θα κάνω μια χαζή ερώτηση αλλά για να είμαι σίγουρη εμείς με το 10% ποια κατηγορία θα πρέπει να διαλέξουμε το πρωί αυτή: Βαθμολογία υποψηφίων Πανελληνίων Εξετάσεων Γενικού Λυκείου 2011 ή αυτή: Βαθμολογία υποψηφίων Επαναληπτικών Πανελληνίων Εξετάσεων Γενικού Λυκείου 2011???
Sofaki123s1
Νεοφερμένος
zer.ioanna.92
Νεοφερμένος
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
XAXAXA ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΜΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ελεοςςςςςςςςςςςς λολ ωραιος αλλα το βιντεακι ειναι φεηλrespect ο Μπομπ!!!!οριστε τί μου φτιαχνει εμενα τη διαθεση αυτες τις δυσκολες ωρες!!!
https://www.youtube.com/watch?v=6CK8jZh2Nls&feature=related
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος
XAXAXA ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΜΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ελεοςςςςςςςςςςςς λολ ωραιος αλλα το βιντεακι ειναι φεηλ
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
κοιτα, δεν ειναι απαραιτητο ολοι να βγαλουν καποια σχολη...εγω σου προτεινω να περιμενεις υπομονετικα ως το πρωι κ απο κει κ περα βλεπεις..χαλια κ οχι τιποτα δεν ειναι η ορωτη - δευτερη -τριτη χρονια μου ε ελεος δηλαδη σ λιγο θα κατεργησουν τισ παννεληνιεσ και εγω θα δινω μονηηηη μ
spasiklas
Εκκολαπτόμενο μέλος
οκ ευχαριστώ πολύ! και καλή επιτυχία σε όλους!!
Και σε σένα Βλέπω είμαστε συνάδελφοι???????
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος
Sofaki123s1
Νεοφερμένος
κοιτα, δεν ειναι απαραιτητο ολοι να βγαλουν καποια σχολη...εγω σου προτεινω να περιμενεις υπομονετικα ως το πρωι κ απο κει κ περα βλεπεις..
ε καλα αναγκαστικα......
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
χαχα...κοιμησου αν ειναι...εγω με τιποτα δεν μπορω...για κανενα λογο ομως!!!!!!! θα περιμενω με το ματι γαριδα ως το πρωι...ειμαι πολυ γουρουνακι που εχω αρχισει να νυσταζω;;;;;;;;;;;;;
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος
χαχα...κοιμησου αν ειναι...εγω με τιποτα δεν μπορω...για κανενα λογο ομως!!!!!!! θα περιμενω με το ματι γαριδα ως το πρωι...
εντυπωση μου κανει παντως....μαλλον φταιει που δεν κοιμομουν καλα μια εβδομαδα και μου βγηκε τωρα...μα σημερα βρηκε;;;;;;;;;;;;;;ειμαι ελεος!!!!
spasiklas
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχα...κοιμησου αν ειναι...εγω με τιποτα δεν μπορω...για κανενα λογο ομως!!!!!!! θα περιμενω με το ματι γαριδα ως το πρωι...
Και εγώ παρόλο που νυστάζω τρέμω ολόκληρος Πάω να βάλω ένα johnny μαύρο να χαλαρώσω
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
χαχα εντελως...κοιμησου αλλα μην ξεχασεις να βαλεις ξυπνητηρι κατα τις 7, μην ξυπνησεις μεσημερι!!!!!!!! λολ!!!!!!εντυπωση μου κανει παντως....μαλλον φταιει που δεν κοιμομουν καλα μια εβδομαδα και μου βγηκε τωρα...μα σημερα βρηκε;;;;;;;;;;;;;;ειμαι ελεος!!!!
μην πινεις ουισκια μπορει να κοιμηθεις κ να ξυπνησεις απογευμα ξερω γω με hangover! λολ ποσο φεηλ να του τυχει καποιου...Και εγώ παρόλο που νυστάζω τρέμω ολόκληρος Πάω να βάλω ένα johnny μαύρο να χαλαρώσω
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.