starry_eyed
Δραστήριο μέλος
εσυ ησουν στην καλυτερη χρονια που θα μπορουσε κανεις να κανει μηχανογραφικο ομως...πφφφ...αντε μακαρι ολα να μας πανε καλα...παιδια υπομονουλα!με τ να αγχεστε δεν κερδιζετε τπτ και δεν μπορειτε να αλλαξετε τιποτα...ηρεμια...
βεβαια κ εγω ειχα αγχος οταν εκανα 10% αλλα τελικα επεσαν τοσο πολυ που μετα γελαγα...λεω τοσο
αγχος γ αυτο;χαχα τεσπα πειτε κατι ευχαριστο να ξεχαστειτε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
εσυ ησουν στην καλυτερη χρονια που θα μπορουσε κανεις να κανει μηχανογραφικο ομως...πφφφ...αντε μακαρι ολα να μας πανε καλα...
ναι οντως... ημουν τυχερη !αλλα δν τ ηξερα οτι θα πεσουν.αφου ημουν 3000 μορια και πανω απο τη περσινη βαση και παλι αγχος ειχα...δεν εχει θεμα ποσα μορια εχεις.ειναι ολη η διαδικασια επιπονη....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος
δε το κανω επιτηδες ειλικρινα....οκ σταματαω...Παει και σε μας γιατι καταβαθος ξερω οτι δεν εχω πολλες πιθανοτητες αλλα προσπαθω να το ξεχασω.Και με αυτα που ποσταρεις μονο να το ξεχασω δεν μπορω.
οντως!!!!εσυ ησουν στην καλυτερη χρονια που θα μπορουσε κανεις να κανει μηχανογραφικο ομως...
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος
λεει 10000 με 12000 οι υποψηφιοι με το 10%!!!!τελειο;;;;;;;;;;;;
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
αυτο ειναι σιγουρο τωρα???????????????????????????????????????https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=6198
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος
αυτο ειναι σιγουρο τωρα???????????????????????????????????????
Ας ελπισουμε πως ναι!!!
alfisti
Νεοφερμένος
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
αυτος που το αναρτησε μαλλον απο το αγχος μπερδευτηκε λιγο γιατι λεει για 2011-2012 που ειναι το ερχομενο ετος το ακαδημαικο για οσους μπουνε σε λιγες ωρες. μακαρι να ναι τοσοι και να μην εχουν πολλα μορια. τωρα τελειωσε οτι κ να λεμε περιττευει. εχω φαει τα νυχια μου!Σε κανα 9ωρο λογικα θα ξερουμε.Δεν καταλαβαινω ομως γιατι λεει οτι οι υποψηφιοι εφτασαν στον θεο αφου στην αρχη υπολογιζανε οτι ειναι πανω απο 20.000 και εδω λεει 10.000-12.000.Τωρα για το αν θα το επαναφερουν και του χρονου χλωμο το κοβω να ειδε το υπουργειο τους υποψηφιους και να ειπε αντε να δωσουμε αλλη μια χρονια.
spasiklas
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=6198
Αυτό το άρθρο το είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό στο https://edu.klimaka.gr/ αλλά δεν είμαι σίγουρος ξέρουμε τι ημερομηνία το έβγαλαν? Και λινκ από κάποια πηγή?
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
εγω πρωτη φορα το διαβαζω κ εχω να δηλωσω οτι αν δε δω επισημη ανακοινωση αριθμου απο το υπουργειο δεν πιστευω ΚΑ.ΝΕ.ΝΑΝ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ.Αυτό το άρθρο το είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό στο https://edu.klimaka.gr/ αλλά δεν είμαι σίγουρος ξέρουμε τι ημερομηνία το έβγαλαν? Και λινκ από κάποια πηγή?
spasiklas
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω πρωτη φορα το διαβαζω κ εχω να δηλωσω οτι αν δε δω επισημη ανακοινωση αριθμου απο το υπουργειο δεν πιστευω ΚΑ.ΝΕ.ΝΑΝ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
Ούτος η άλλος και ότι είναι 22.000 δεν το λέει πουθενά το υπουργείο 1και μόνο 1 εφημερίδα το είπε όχι το υπουργείο δηλ. ουσιαστικά έχουμε μία πηγή η οποία δεν ξέρουμε αν λέει αλήθεια η βλακείες...
giannis_92
Νεοφερμένος
αυτος που το αναρτησε μαλλον απο το αγχος μπερδευτηκε λιγο γιατι λεει για 2011-2012 που ειναι το ερχομενο ετος το ακαδημαικο για οσους μπουνε σε λιγες ωρες. μακαρι να ναι τοσοι και να μην εχουν πολλα μορια. τωρα τελειωσε οτι κ να λεμε περιττευει. εχω φαει τα νυχια μου!
Θες να φας και τα δικα μου μηπως?? 1 ευρώ το νύχι!
alfisti
Νεοφερμένος
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
αχαχαχα οχι ευχαριστωενταξει δεν τα εχω φαει φαει αλλα ξες, κανω αυτο το νευρικο συνεχεια με το χερι στο στομα σαν τα μωραΘες να φας και τα δικα μου μηπως?? 1 ευρώ το νύχι!
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
την εχω βαλει στο μηχανογραφικο μου και μαλιστα ως 4η επιλογη αλλα τωρα απευχομαι να περασω εκει γιατι θελω τη σχολη που εχω βαλει 8η
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
δε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!!Εχει δηλωσει κανεις τη σχολη διαχειρισης πολιτισμικου περιβαλλοντος και νεων τεχνολογιων στο Αγρινιο? πειτε μου ναιιιιιιι
την εχω βαλει στο μηχανογραφικο μου και μαλιστα ως 4η επιλογη αλλα τωρα απευχομαι να περασω εκει γιατι θελω τη σχολη που εχω βαλει 8η
μαρια και erinta, που ειστε?!??!
μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεσηδε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!!
Καλη επιτυχια σε ολους
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
στο ευχομαι!!! αντε, 7 ωρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(το πολυ 8 )μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση
Καλη επιτυχια σε ολους
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.