spasiklas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω ουτε τοσο δεχομαι αλλα δεν μπορω να κανω και κατι.Εσυ που στοχευεις?
ΗΥΣ στον πειραιά η 1η επιλογή και η 2η Αυτοματισμός πειραιά έχω 10611 στο 4ο και 12000 στο 5ο
8:00 οι βάσεις αύριω https://www.minedu.gov.gr/grafeio-ty...sagogis-stin-tritobathmia-ekpaideysi8-11.html
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
newline
Νεοφερμένος
spasiklas
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρε παιδια και αει θα ειναι κατω απο 10 και απο 9 και απο 8 χιλιαδες μορια!ειναι δυνατον??μη λεμε υπερβολικα πραγματα!για τα περιφερειακα μιλαω..ποσο να ανεβουν πια..!!??!!!ο κουτρουμπελης ειπε οτι τα περιφερειακα αει θα ανεβουν 4.000 μορια!
Τι να σου πω μπορεί να μπορεί και όχι πάντος από τι στιγμή που δεν ξέρουμε τι βαθμούς έχουν οι υποψήφιοι και τις προτιμήσεις δεν μπορούμε να κάνουμε καμία προβλεψη.....
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
χαχα αστα να πανε...εγω για αθηνα δεχομαι το πολυ 3500 μορια ανοδο.....ΤΟ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ....(για τα μορια μου)Αποκλείεται να ανέβουν 4.000 μόρια τα ΑΕΙ της επαρχίας. Μη μου λέτε τέτοια , θα πεθάνω από το άγχος μέχρι να βγούν. Αντε να ανέβουν 2.000-2.500 ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ!
ΣΕ 12 ΩΡΕΣ!!!!!!!!!13 ΤΟ ΠΟΛΥ!
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν είναι πολλές οι ώρες. Βγείτε έξω γιατί θα πάθετε τίποτα από το άγχος.
~Dida~
Δραστήριο μέλος
Τι να σου πω μπορεί να μπορεί και όχι πάντος από τι στιγμή που δεν ξέρουμε τι βαθμούς έχουν οι υποψήφιοι και τις προτιμήσεις δεν μπορούμε να κάνουμε καμία προβλεψη.....
Σοβαρά είπε τέτοιο πράγμα; Πότε;
ΘΑ ΠΕΘΆΝΩ!
13 ώρες (αν βγούν στις 08:00) ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
εγω δε βγαινω γιατι εχω νευρα κ φοβαμαι μη βγουν εκει που δεν πρεπειΕγώ για να περάσω Αθήνα πρέπει να πέσουν 200 μόρια αν θυμάμαι καλά. Αλλά δε πολυθέλω να μείνω εδώ. Οπότε να ανέβουν 650 μόρια να περάσω στη πρώτη μου επιλογή!
Δεν είναι πολλές οι ώρες. Βγείτε έξω γιατί θα πάθετε τίποτα από το άγχος.
εγω θα κανω ριφρες απο τις 7 παρα13 ώρες (αν βγούν στις 08:00) ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
alfisti
Νεοφερμένος
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος
Αναμένεται άνοδος στην κατηγορία του 10% που καταργείται του χρόνου
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011
Οπως είναι γνωστό, από του χρόνου καταργείται η δυνατότητα εισαγωγής σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ αποφοίτων λυκείων προηγούμενων ετών με την κατηγορία του 10%. Πρόκειται για το ποσοστό των θέσεων (περίπου 8.000 θέσεις) που διεκδικούσαν 10.000 έως 18.000 υποψήφιοι ετησίως. Ετσι, όσοι από τους φετινούς υποψηφίους θέλουν να διεκδικήσουν θέσεις σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ την επόμενη χρονιά θα ξαναδώσουν Πανελλαδικές Εξετάσεις στα μαθήματα που απαιτούνται.
Η νέα κατάσταση είναι φανερό ότι θα επηρεάσει και την κίνηση των βάσεων στην κατηγορία του 10%, καθώς περισσότεροι υποψήφιοι θα διεκδικήσουν τις θέσεις εισακτέων.
Στην κατηγορία αυτή αναμένεται άνοδος των βάσεων εισαγωγής σε σχέση πάντα με την προηγούμενη χρονιά, η οποία είχε τόσο χαμηλές βάσεις σε ορισμένα πανεπιστημιακά τμήματα που δικαιολογημένα «άνοιξαν την όρεξη» σε όσους υποψηφίους διεκδικούν την είσοδό τους σε μια σχολή ή σε εκείνους οι οποίοι θέλουν να αλλάξουν σχολή πηγαίνοντας είτε σε μια που πλησιάζει στον τόπο καταγωγής τους, είτε σε κάποια η οποία ανταποκρίνεται περισσότερο στις επιλογές τους.
Πηγη:TA NEA
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
το αρθρο δν λεει κατο καινουργιο τα λεμε συνεχεια αυτα απο την αρχη...ηρεμησε, ελαχιστες ωρες εμειναν το οτι ειδες ονειρο δε σημαινει κατιεγω ειδα ασχημο ονειρο σημερα...............................
Αναμένεται άνοδος στην κατηγορία του 10% που καταργείται του χρόνου
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011
Οπως είναι γνωστό, από του χρόνου καταργείται η δυνατότητα εισαγωγής σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ αποφοίτων λυκείων προηγούμενων ετών με την κατηγορία του 10%. Πρόκειται για το ποσοστό των θέσεων (περίπου 8.000 θέσεις) που διεκδικούσαν 10.000 έως 18.000 υποψήφιοι ετησίως. Ετσι, όσοι από τους φετινούς υποψηφίους θέλουν να διεκδικήσουν θέσεις σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ την επόμενη χρονιά θα ξαναδώσουν Πανελλαδικές Εξετάσεις στα μαθήματα που απαιτούνται.
Η νέα κατάσταση είναι φανερό ότι θα επηρεάσει και την κίνηση των βάσεων στην κατηγορία του 10%, καθώς περισσότεροι υποψήφιοι θα διεκδικήσουν τις θέσεις εισακτέων.
Στην κατηγορία αυτή αναμένεται άνοδος των βάσεων εισαγωγής σε σχέση πάντα με την προηγούμενη χρονιά, η οποία είχε τόσο χαμηλές βάσεις σε ορισμένα πανεπιστημιακά τμήματα που δικαιολογημένα «άνοιξαν την όρεξη» σε όσους υποψηφίους διεκδικούν την είσοδό τους σε μια σχολή ή σε εκείνους οι οποίοι θέλουν να αλλάξουν σχολή πηγαίνοντας είτε σε μια που πλησιάζει στον τόπο καταγωγής τους, είτε σε κάποια η οποία ανταποκρίνεται περισσότερο στις επιλογές τους.
Πηγη:TA NEA
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος
το αρθρο δν λεει κατο καινουργιο τα λεμε συνεχεια αυτα απο την αρχη...ηρεμησε, ελαχιστες ωρες εμειναν το οτι ειδες ονειρο δε σημαινει κατι
μακαρι να εχεις δικιο....αν και τα ονειρα παντα μα παντα μου βγαινουν.....δυστυχως...
alfisti
Νεοφερμένος
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
βρε συ ΞΕΚΟΛΛΑ! ΠΛΗΖ! κ εγω εχω τρελο αγχος και ηδη εχει αρχισει να με τσιμπαει το στομαχακι μου αλλα πρεπει να περιμενουμε λιιιιιιιιιιγες ωριτσες ακομα....ελαχιστη υπομονη! κ ολα θα παρουν το δρομο τους!!!!μακαρι να εχεις δικιο....αν και τα ονειρα παντα μα παντα μου βγαινουν.....δυστυχως...
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος
δε περνανε οι ωρες,δε περνανε τα λεπτα!!!!(υπαρχει τετοιο τραγουδι;;;;κατι μου κανει!!!)βρε συ ΞΕΚΟΛΛΑ! ΠΛΗΖ! κ εγω εχω τρελο αγχος και ηδη εχει αρχισει να με τσιμπαει το στομαχακι μου αλλα πρεπει να περιμενουμε λιιιιιιιιιιγες ωριτσες ακομα....ελαχιστη υπομονη! κ ολα θα παρουν το δρομο τους!!!!
Τωρα μας σκοτωνεις!!!Ασε μας να ελπιζουμε λιγο ακομα.Γιατι το κανεις αυτο?
Στο δικο μου αποτελεσμα αναφερομουν βρε!!!Εσεις δεν εχετε λογο να ανησυχειτε!!!
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
δε γνωριζω, ισως...χαχα!αμα περασω...θα χαρω τοσο μα τοσο μα τοσο μα τοσο μα ΤΟΣΟ πολυ...δε θα σταματησω να κλαιω...δε περνανε οι ωρες,δε περνανε τα λεπτα!!!!(υπαρχει τετοιο τραγουδι;;;;κατι μου κανει!!!)
alfisti
Νεοφερμένος
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
βεβαια κ εγω ειχα αγχος οταν εκανα 10% αλλα τελικα επεσαν τοσο πολυ που μετα γελαγα...λεω τοσο
αγχος γ αυτο;χαχα τεσπα πειτε κατι ευχαριστο να ξεχαστειτε!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.