~Dida~
Δραστήριο μέλος
Δε νομίζω να μην υπάρχει κανένα.Τόση άνοδος πια; και ειδικα στα περιφερειακά; Επίσης δεν ξαναμπαίνω edu4u για κανέναν λόγο. Οοοτι να 'ναι λέει ο καθένας, πραγματικά όμως. Εκτός απ'τον κ.Κουτρούμπελη ο οποίος νομίζω κάνει αξιόλογη δουλειά.. χωρίς να είμαι σίγουρη.Ρε παιδια παιζε να εχει κανα ΤΕΙ κατω απο 10.000 μορια ? Γιατι συμφωνα με το edu4u πρεπει να εχεις πανω απο 17000 ακομα και για το τμημα ψυχολογιας πεστροφας στο 10% !!
που σχολιάζω τα πάντα, αλλά κάπως πρέπει να περάσει η μέρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος
που σχολιάζω τα πάντα, αλλά κάπως πρέπει να περάσει η μέρα
Άσε τα σχολια και πηγαινε στη Πατρα να βρεις σπιτι!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Dida~
Δραστήριο μέλος
Πωωω..αυτό ήταν το τελειότερο σχόλιο ever.Άσε τα σχολια και πηγαινε στη Πατρα να βρεις σπιτι!!!
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
spasiklas
Εκκολαπτόμενο μέλος
τελικα παλεψα παρα πολυ αλλα κοιμηθηκα για 4 ωριτσες ακομα... κ τωρα αρχισα να μην την παλευω μια
Και γω δεν μπορούσα να κοιμηθώ χτες 2 ώρες πέρα δώθε στο κρεβάτι Σας θέλω όλους σε θέσης μάχης σήμερα
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
θα ειμαστε ολοι!!!!! να δουμε πως θα περασει το 00.00 με 07.00...Και γω δεν μπορούσα να κοιμηθώ χτες 2 ώρες πέρα δώθε στο κρεβάτι Σας θέλω όλους σε θέσης μάχης σήμερα
dimitris91
Νεοφερμένος
Καλή επιτυχία σε όλους μας!!!!
maletianoi
Νεοφερμένος
~Dida~
Δραστήριο μέλος
Και γω δεν μπορούσα να κοιμηθώ χτες 2 ώρες πέρα δώθε στο κρεβάτι Σας θέλω όλους σε θέσης μάχης σήμερα
Αποφάσισες να ξενυχτήσεις μαζί μας;
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
εγω τουλαχιστον δεν μπορω να κοιμηθω αναμενοντας το πρωι τις βασεις που τις περιμενω απο τον οκτωβριο. εδω δεν μπορω να κοιμηθω καλα τις τελευταιες μερες και το βιολογικο μου ρολοι εχει τρελαθει, κοιμαμαι παντα το πρωι τωρα θα κοιμηθω?!?! δεν ειναι απαραιτητο οποιος ειναι ετσι οτι θα δει αρνητικο αποτελεσμα εξαλλου...μην χενυχτατε ρε παιδια..δεν αξιζουν τετοια ευχαριστηση..περσι ετσι ημουν και απογοητευτηκα με τις κανονικες βασεις..
spasiklas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αποφάσισες να ξενυχτήσεις μαζί μας;
Για ξενύχτι δεν ξέρω πάντος σίγουρα θα κάτσω αρκετά
alfisti
Νεοφερμένος
spasiklas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παντως οσο περνουν οι ωρες τοσο χανω τις ελπιδες μου.Κοιταγα πριν λιγο τις περσινες βασεις και βλεπω πτωση 2000,3000,4000+ μορια (οικονομικες σχολες που με ενδιαφερουν αλλα και γενικα) και σκεφτομαι οτι αποκλειεται να μεινουν εκει που ειναι.Δεν θα ανεβουν κανα 2000 η καθε μια???
Φάει τη γλώσσα σου Μέχρι 1000 παραπάνω δεν το δέχομαι
alfisti
Νεοφερμένος
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
χαχα ουτε εγω!!!!!!!!παρακαλω, να εισακουστει η δηλωση μας στο υπουργειοΦάει τη γλώσσα σου Μέχρι 1000 παραπάνω δεν το δέχομαι
Pride
Εκκολαπτόμενο μέλος
οτι εχω ψαξει ειναι για το 90%..
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
οχι φιλε μου,γιατι δεν εχουν δημοσιευτει γβπ υποψηφιων με το 10% που εκαναν φετος τα χαρτια τους.εχουμε link για προβλεψεις με το 10%;
οτι εχω ψαξει ειναι για το 90%..
Καλη μας επιτυχια!
~Dida~
Δραστήριο μέλος
Μι του. Ακους εκεί 2000 . 1000 και πολλά λέτε !!χαχα ουτε εγω!!!!!!!!παρακαλω, να εισακουστει η δηλωση μας στο υπουργειο
σημείωση: Μερικές σχολές (π.χ. ΟΔΕ στο ΠΑΠΕΙ) θα μου έκαναν τη χάρη να μετακινηθούν ελάχιστα προς τα κάτω, καμιά 90αριά μοριάκια) - και μετά ξύπνησα
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
Μι του. Ακους εκεί 2000 . 1000 και πολλά λέτε !!
σημείωση: Μερικές σχολές (π.χ. ΟΔΕ στο ΠΑΠΕΙ) θα μου έκαναν τη χάρη να μετακινηθούν ελάχιστα προς τα κάτω, καμιά 90αριά μοριάκια) - και μετά ξύπνησα
κ εγω με μια μειωση 90 μοριων δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα σε καμια σχολη!!!!!!!!! λολ
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.