starry_eyed
Δραστήριο μέλος
αγχος...ηλια μακαρι αλλα φαντασου τρομαρα να μη βγαινει και να χει περασει καποιος...μπρρρρρρρρρρρ..................εγω θα τα δω μονηηηηη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefa_1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι γινεται.Παρε 5-6 ηρεμιστικα και θα κοιμασαι μεχρι το πρωι της Δευτεραςγινεται να ξυπνησω αυριο και να ειναι Δευτερα;;;;;;;;
~Dida~
Δραστήριο μέλος
γινεται να ξυπνησω αυριο και να ειναι Δευτερα;;;;;;;;
Γίνεται να ξυπνήσω αύριο να είναι Δευτέρα και να δω το όνομά μου δίπλα στη σχολή που θέλω; ε; φανταστικό σύμπαν;.. Συνομώτησε και για μένα μια φορά.. Πλίζ!
spasiklas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γίνεται να ξυπνήσω αύριο να είναι Δευτέρα και να δω το όνομά μου δίπλα στη σχολή που θέλω; ε; φανταστικό σύμπαν;.. Συνομώτησε και για μένα μια φορά.. Πλίζ!
Μακάρι να συμβεί το ίδιο και με μένα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
spasiklas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μια μέρα απόμεινε..ωχ ωχ ωχ :S
ωχ ωχ άστα να πάνε η αυριανή Κυριακή θα είναι η πιο αγχωτική μέρα της ζωής μου μέχρι τωρα
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ τα χω ξαναπεράσει. Αλλά όσο να ναι αν δε περάσω θα τα βάψω μαύρα. ΠΑΛΙ.ωχ ωχ άστα να πάνε η αυριανή Κυριακή θα είναι η πιο αγχωτική μέρα της ζωής μου μέχρι τωρα
spasiklas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ τα χω ξαναπεράσει. Αλλά όσο να ναι αν δε περάσω θα τα βάψω μαύρα. ΠΑΛΙ.
Μωρέ και γω τα έχω ξαναπεράσει πέρσι απλά το θέμα ήταν ότι πίστευα ότι θα μου άρεσε η σχολή μου αλλά μετά από λίγο καιρό άλλαξα γνώμη. Εκτος του ότι τα μαθήματα δεν ήταν όπως τα περίμενα είναι και λίγο μακριά
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
same hereΜωρέ και γω τα έχω ξαναπεράσει πέρσι απλά το θέμα ήταν ότι πίστευα ότι θα μου άρεσε η σχολή μου αλλά μετά από λίγο καιρό άλλαξα γνώμη. Εκτος του ότι τα μαθήματα δεν ήταν όπως τα περίμενα είναι και λίγο μακριά
τελευταιο βραδυ ως τωρα που θα παλεψω να κοιμηθω με αγωνια
~Dida~
Δραστήριο μέλος
Μακάρι να συμβεί για όλους μαςΜακάρι να συμβεί το ίδιο και με μένα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ωχ παναγία μου, εμένα να δείς.ωχ ωχ άστα να πάνε η αυριανή Κυριακή θα είναι η πιο αγχωτική μέρα της ζωής μου μέχρι τωρα
same here
τελευταιο βραδυ ως τωρα που θα παλεψω να κοιμηθω με αγωνια
Same here too.
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
Civilara
Περιβόητο μέλος
~Dida~
Δραστήριο μέλος
χαχαχ..ισχύει. Μετράμε ώρες πλέον. ΏΡΕΣ! Πέρυσι αν θυμάμαι καλά κατά τις 8:30 - 9:00 είχα δει τα αποτελέσματα, άρα περίπου σε 22 ώρες θα ξέρουμε.καθε υποψηφιος και μηχανογραφικο, καθε μηχανογραφικο και δακρυ
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
5 ωρες κοιμηθηκα μονο...ενω χτυπαω 10ωρα συνηθως...κ μαρεσει που ελεγα οτι ενταξει θα ξυπνησω τ απογευμα και δε θα μου φανει η μερα τεραστια.... αχχχχ...............χαχαχ..ισχύει. Μετράμε ώρες πλέον. ΏΡΕΣ! Πέρυσι αν θυμάμαι καλά κατά τις 8:30 - 9:00 είχα δει τα αποτελέσματα, άρα περίπου σε 22 ώρες θα ξέρουμε.
εγω τα ειχα δει πιο νωρις, καπου στις 7 και...
~Dida~
Δραστήριο μέλος
Και γω τόσο.. κοιμήθηκα κατα τις 3+ και ξύπνησα 8 περίπου.. 8 ποιά; εγώ. που είχα να ξυπνήσω τέτοια ώρα απο τότε που πήγαινα σχολείο, άντε και ΚΑΜΙΑ φορά οταν είχαμε μάθημα νωρίς στη σχολή. Εγώ παίζει να βαράω και 12ωρα . btw, λέτε να βγουν τόσο νωρίς;;5 ωρες κοιμηθηκα μονο...ενω χτυπαω 10ωρα συνηθως...κ μαρεσει που ελεγα οτι ενταξει θα ξυπνησω τ απογευμα και δε θα μου φανει η μερα τεραστια.... αχχχχ...............
εγω τα ειχα δει πιο νωρις, καπου στις 7 και...
stefa_1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Έλα λίγο απέμεινε Καλή μας επιτυχία.
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.