isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
το 10% + ισχύει για συγκεκριμένες κατηγορίες μαθητών (πολύτεκνοι , ορφανοί κα.) και για στρατιωτικές σχολές μόνο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
να ρωτήσω κάτι ?
το 10% + ισχύει για συγκεκριμένες κατηγορίες μαθητών (πολύτεκνοι , ορφανοί κα.) και για στρατιωτικές σχολές μόνο?
Το 10% ισχύει για τους υποψήφιους που έδωσαν τις 2 προηγούμενες χρονιές πανελλήνιες! Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες κατηγορίες.
Όσοι θέλουν στρατιωτικές/αστυνομία και Τεφαα πρέπει να κάνουν μια δήλωση τον Φλεβάρη. Οι υπόλοιποι δίνουμε μόνο μηχανογραφικό μαζί με το 90%!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Το εχω δει αυτο που λες αλλα εχω δει και σε αλλα site μονο αποφοιτοι.απλως δεν ξερω αν θα μπορω ευκολα να κανω το μηχανογραφικο ηλεκτρονικα η θα εχω προβλημα λογω του κωδικου.σε ευχαριστω για την απαντηση
Φαντάζομαι ότι το site του υπουργείου είναι πιο έγκυρο από άλλα site.
Λογικά δε θα έχεις πρόβλημα, εγώ πήρα στο σχολείο και μου είπαν ότι όταν βγουν οι ημερομηνίες να τους πάρω τηλέφωνο ώστε να με ενημερώσουν και μάλλον θα κάνω το μηχανογραφικό μου στο σχολείο για να μην κάνω κάποιο λάθος.
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
"Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία δεν επιτρέπεται να δηλώσεις σχολή στην οποία είσαι ήδη σπουδαστής από
προηγούμενο έτος."
δες το περυσινό μηχανοφραφικο !!! άλλαξε κατι απο πέρυσι???/
ΔΕΕΝ ΝΟΜΙΖΩΩΩΩ !!!!
johnyy
Νεοφερμένος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Μπράβο.σκεφτομαι να δηλωσω χημικους εμπ εγω με 18150
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
το εχασες για πολλη περση ;Σε ποια πολη θες ;
tasosatha
Νεοφερμένος
SuperSayian
Νεοφερμένος
Α και κάτι άλλο..Γιατί είμαι μεταξύ δυο σχολών της δικιάς μου(σε άλλη πόλη) και μιας άλλης.Με τα μαθήματα τελικά τι ισχύει?Ξερουμε στα σίγουρα?Κάπου διάβασα οτι ενας χρήστης είπε οτι του αναγνωρίστηκαν κανονικά τα μαθήματα και κάποιος άλλος πως απλά κάνεις μια αίτηση και ανάλογα αν την δεκτούν!ξέρει κανείς κάτι παραπάνω?Ή μήπως είναι θέμα ιδρύματος?Εχει κανείς άλλος προσωπικη εμπειρία απο κάτι τέτοιο?(Για να δω αν τα δέχονται κιολας κατα γενική ομολογία)
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Δεν σου λέμε. Να ψάξεις και να τα βρείς όπως κάναμε κι εμείς.Καλησπέρα παιδιά!Είμαι απόφοιτος 2009 και αποφάσισα φέτος να κάνω 10%!Θέλω να ρωτήσω τι ακριβώς παίζει με την ηλεκτρονική δήλωση μηχανογραφικών μιας και εμείς την κάναμε "πατροπαράδοτα" Πρέπει να περάσω και καθόλου απ το σχολείο?Χρειάζομαι τίποτα χαρτιά εκτός της βεβαίωσης πρόσβασης και τον κωδικό?
Α και κάτι άλλο..Γιατί είμαι μεταξύ δυο σχολών της δικιάς μου(σε άλλη πόλη) και μιας άλλης.Με τα μαθήματα τελικά τι ισχύει?Ξερουμε στα σίγουρα?Κάπου διάβασα οτι ενας χρήστης είπε οτι του αναγνωρίστηκαν κανονικά τα μαθήματα και κάποιος άλλος πως απλά κάνεις μια αίτηση και ανάλογα αν την δεκτούν!ξέρει κανείς κάτι παραπάνω?Ή μήπως είναι θέμα ιδρύματος?Εχει κανείς άλλος προσωπικη εμπειρία απο κάτι τέτοιο?(Για να δω αν τα δέχονται κιολας κατα γενική ομολογία)
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Redman20
Εκκολαπτόμενο μέλος
εντροπία
Εκκολαπτόμενο μέλος
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
δηλαδη δεν ισχυει αυτο?
Φυσικα και ισχυει. Στο σχολειο μου αργουν λιγο.
chiras365
Νεοφερμένος
Και θα πρεπει απλως να περιμενω να πεσουνε τα μορια με τον σταυρο στο χερι για τις σχολες π θελω στην πολη μου???
Και ειδικη κατηγορια τι ακριβως εννοουμε>??εχω δει ποσοι περνανε μεσω ειδικων κριτηριων στις σχολες,(για παραδειγμα φιλοσοφικο Θεσσ/νικης φετος απο ειδικες κατηγοριες θα μπουνε 29 ατομα),αλλα αυτα τα 29 ατομα θα ειναι 29 παιδια που εχουνε βγαλει ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ βαθμο απο την βαση,και ΟΠΟΙΟΙ 29 εχουνε το χαμηλοτερο εισοδημα θα μπουνε στην σχολη??
Αυτο εχω καταλαβει μεχρι στιγμης
Sofaki123s1
Νεοφερμένος
shooteras
Νεοφερμένος
Δες το ποστάρισμα μου στην σελίδα 56,λογικά ισχύει και για του χρόνουΓεια σας, θα ηθελα να ρωτησω αν θα καταργηθει τελικα απο του χρονου το 10%. Ελεγαν πως θα ψηφιστει σχετικοσ νομος αλλα τελικα δεν εγινε τιποτα ακομα. Γνωριζετε τιποτα επι του θεματος. Και κατι τελευταιο εγω που εδωσα περσι θα εχω δικαιωμα να δωσω του χρονου. Οποιος γνωριζει σιγουρα ας μου απαντησει...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.