Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
σιγουρα δεν μπορει κανεις ν σου απαντησει απο δω μεσα, ετσι νομιζω τουλαχιστον.αυτο που ακουγεται παντως εντονοτερα ειναι 17, 18, 19 ή 22.Ρε παιδια εν τελει ποτε θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα?εχω μπερδευτει ο ενας μου εει 18 ο αλλος 23 ο αλλος 26.ξερει κανενας σιγουρα να μου απαντησει.???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spasiklas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρε παιδια εν τελει ποτε θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα?εχω μπερδευτει ο ενας μου εει 18 ο αλλος 23 ο αλλος 26.ξερει κανενας σιγουρα να μου απαντησει.???
Σίγουρα κανείς δεν ξέρει απλά υποθέσεις κάνουμε. Ακούγεται βέβαια πολύ στις 19 λόγου το ότι έρχεται η τρόικα στις 22 και θα θέλουν να ξεμπερδεύουν με τις βάσεις.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Οι υποψήφιοι του 10% είναι μαζί με αυτούς των εσπερινών λυκείων 21.849 !Tελικα,τα μηχανογραφικα με το 10% ειναι 22.000 ή μας δουλευουν?
Μπορείς να το δεις και εδώ : https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=3620
spasiklas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι υποψήφιοι του 10% είναι μαζί με αυτούς των εσπερινών λυκείων 21.849 !
Μπορείς να το δεις και εδώ : https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=3620
Πάντος μια απορία την έχω που τα βρήκε τα στοιχεία η ελευθεροτυπία? Στον πίνακα λέει στοιχεία του υπουργείου αλλά στο site του υπουργείου δεν υπάρχουν πουθενά
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
spasiklas
Εκκολαπτόμενο μέλος
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
thanos21309
Νεοφερμένος
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος
πφ....δεκα μερες ακομα...το πολυ....
κι εγω δε μπορω να περιμενω αλλοοο.....ειναι πολυ ψυχοφθορο τελικα......
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
αστα να πανε... εχω παρατηρησει γενικοτερα οτι παντα το τελευταιο διαστημα σε οτι κ να περιμενεις σου φαινεται το πιο δυσκολο και το πιο μεγαλο σε διαρκεια... ουφ!κι εγω δε μπορω να περιμενω αλλοοο.....ειναι πολυ ψυχοφθορο τελικα......
BornOfOsiris
Νεοφερμένος
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν σας δουλευουν καθόλου....αν θυμαμαι καλά.... 21.923 !!!!Tελικα,τα μηχανογραφικα με το 10% ειναι 22.000 ή μας δουλευουν?
gianniS_M
Νεοφερμένος
ειμαι και ειδ.κατηγορια τριτεκνων. Τι λετε εσεις , τι πιστευετε, θα πεσουν λιγακι?? αν οχι τουλαχιστον θα μεινουν σταθερες ????
Mcstefan7
Νεοφερμένος
Παιδιά εγώ όπως το καταλαβαίνω με τόσους υποψηφίους φέτος οι βάσεις στις περισσότερες σχολές Αθήνας και Θεσσαλονίκης θα είναι πάνω από 17.000 για να μην πω πάνω από 18.000.. Και δε μιλάω μόνο για ιατρικές και πολυτεχνικές για τις οποίες αυτο είναι δεδομένο. Προφανώς φέτος πάρα πολλοί θέλουν να επιστρέψουν σ'αυτές τις πόλεις οπότε δηλώνουν όχι μια σχολή αλλά όλες τις σχολές που "πιστεύουν" ότι τους ενδιαφέρουν! Για παράδειγμα κάποιος με 19.000 δηλώνει ξέρω γω πολυτεχνείο και βάζει από κάτω και το φυσικό, μετά το μαθηματικό κ.α. (για εναλλακτική) οπότε χάνοντας την αρχική του επιλογή επιστρέφει στη σχολή που ήταν αλλά μου πιάνει εμένα τη θέση του φυσικού (όλα αυτά είναι γνωστά απλά ήθελα να πετάξω και γω τη γνώμη μου). Και επιπλέον οι θέσεις σε κάθε σχολή νομίζω είναι πάνω κάτω 16 με 20; Άρα σε 50 άτομα ας πούμε να συμβεί αυτό αποτέλεσμα: χάνω εγώ κάποια χαμηλότερη σχολή που έχω 16.000 μόρια. Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο πλέον να περάσω.
Μακάρι να χεις άδικο γτ με 15300 δν περνάω για 5ο μιλάμε...αντε να δούμε...σε 8 μέρες το πολύ θα ξέρουμε
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος
Ρε παιδια και γω ψαχνω συνεχως να βρω πουθενα στο ιντερνετ προβλεψεις βασεων για τις στρατιωτικες σχολες : ΣΤΥΑ , και ΣΣΕ - οπλα και δεν βρισκω πουθενα
ειμαι και ειδ.κατηγορια τριτεκνων. Τι λετε εσεις , τι πιστευετε, θα πεσουν λιγακι?? αν οχι τουλαχιστον θα μεινουν σταθερες ????
δυστυχως δεν υπαρχουν προβλεψεις για εμας...
CITCOC
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά εγώ όπως το καταλαβαίνω με τόσους υποψηφίους φέτος οι βάσεις στις περισσότερες σχολές Αθήνας και Θεσσαλονίκης θα είναι πάνω από 17.000 για να μην πω πάνω από 18.000.. Και δε μιλάω μόνο για ιατρικές και πολυτεχνικές για τις οποίες αυτο είναι δεδομένο. Προφανώς φέτος πάρα πολλοί θέλουν να επιστρέψουν σ'αυτές τις πόλεις οπότε δηλώνουν όχι μια σχολή αλλά όλες τις σχολές που "πιστεύουν" ότι τους ενδιαφέρουν! Για παράδειγμα κάποιος με 19.000 δηλώνει ξέρω γω πολυτεχνείο και βάζει από κάτω και το φυσικό, μετά το μαθηματικό κ.α. (για εναλλακτική) οπότε χάνοντας την αρχική του επιλογή επιστρέφει στη σχολή που ήταν αλλά μου πιάνει εμένα τη θέση του φυσικού (όλα αυτά είναι γνωστά απλά ήθελα να πετάξω και γω τη γνώμη μου). Και επιπλέον οι θέσεις σε κάθε σχολή νομίζω είναι πάνω κάτω 16 με 20; Άρα σε 50 άτομα ας πούμε να συμβεί αυτό αποτέλεσμα: χάνω εγώ κάποια χαμηλότερη σχολή που έχω 16.000 μόρια. Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο πλέον να περάσω.
Εγω πιστευω οτι αυτο δεν θα εφαρμοστει!!! Αυτοι που εχουν κανει 10% και ειναι απο 18000+ δεν θα ειναι αρκετοι γιατι πανω κατω αυτοι εχουν περασει στις σχολες που ηθελαν και ποιος ο λογος να φυγουν απο εκει που βρισκονται!!! Οτι υπαρχουν υπαρχουν αλλα δεν πιστευω οτι θα ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα σε θεμα ανοδου!!! Οι πιο πολλοι ειναι απο 14000 και κατω και ποσο μαλλον κατω απο τη βαση!!! Μακαρι να ειναι ετσι γιατι μας συμφερει ολους!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.