Sofaki123s1
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Redman20
Εκκολαπτόμενο μέλος
redman 20 δηλωσα αρχικα την φιλολογια στα γιαννενα και την ελληνικη φιλολογια στην κομοτηνη και μετα την δημοσιων σχεσεων στην καστορια που ειναι η σχολη που θελω αμεσως μετα. συνολικα δηλωσα τα παντα. 129 για την ακριβεια.. αν και δεν νομιζω οτι εχς και ιδιατερες ελπιδες
και εγω τοσες εχω δηλωσει εκτος απο ιατρικες νομικη φαρμακευτικη καλων τεχνων και των θεατρικων σπουδων..και εγω κοντα στα δικα σου μορια εχω..και φοβαμε μηπως δεν περασω πουθενα..πφφφφ
λες και αυτη η δημοσιων σχεσεων να εχει τοσα πολλα μορια?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
newline
Νεοφερμένος
https://www.edugate.gr/epikairotita/anakoinonontai-baseis-eisagogis-sta-aei-tei
Οι βάσεις εισγωγής στα ανώτατα εκπαιδευτικά και τεχνολογικά ιδρύματα της χώρας θα ανακοινωθούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου.
Με δεδομένο ότι η διαδικασία υποβολής των μηχανογραφικών θα ολοκληρωθεί στις 28-06-2011 και ότι τα στοιχεία καταχωρούνται αυτόματα στο κέντρο Μηχανογράφησης του Υπουργείου εκτιμάται ότι οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ-ΤΕΙ θα ανακοινωθούν στο τέλος Ιουλίου ή αρχές Αυγούστο 2011.
Έτσι η αγωνία των υποψηφίων θα τελειώσει πολύ νωρίτερα φέτος σε σχέση με προηγούμενες χρονιές.
Redman20
Εκκολαπτόμενο μέλος
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
σιγα μην ανακοινωθουν αρχές Αυγούστου........αντε παιδακια σε λιγες μερες τελος η αγωνια μας!πρωτη φορα φετος θα ανακοινωθουν οι βασεις τοσο νωρις ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΕΛΗ ΙΟΥΛΙΟΥ Ή ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!!
Οι βάσεις εισγωγής στα ανώτατα εκπαιδευτικά και τεχνολογικά ιδρύματα της χώρας θα ανακοινωθούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου.
Με δεδομένο ότι η διαδικασία υποβολής των μηχανογραφικών θα ολοκληρωθεί στις 28-06-2011 και ότι τα στοιχεία καταχωρούνται αυτόματα στο κέντρο Μηχανογράφησης του Υπουργείου εκτιμάται ότι οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ-ΤΕΙ θα ανακοινωθούν στο τέλος Ιουλίου ή αρχές Αυγούστο 2011.
Έτσι η αγωνία των υποψηφίων θα τελειώσει πολύ νωρίτερα φέτος σε σχέση με προηγούμενες χρονιές.
Δεν ξερεις οτι από 15/1-15/8/ όλοι οι εμπλεκόμενοι με τισ βάσεις ...κανουν.... πλιτσι πλίτσι.....
Τρίτη 23 Αυγούστου μεγάλε θα ανακοινωθούν !!!!!
αλλωστε το νωριτερο δεν συμφερει κιολας....
σκέφτηκες οτι ο μπαμπάς σου θα πρεπει να πληρώνει ενοίκιο απο Αυγουστο ενω θα χρησιμοποιηθεί από Οκτώβριο?????
15/7 ήθελα να γραψω ...... οχι 15/1.σιγα μην ανακοινωθουν αρχές Αυγούστου........
Δεν ξερεις οτι από 15/1-15/8/ όλοι οι εμπλεκόμενοι με τισ βάσεις ...κανουν.... πλιτσι πλίτσι.....
Τρίτη 23 Αυγούστου μεγάλε θα ανακοινωθούν !!!!!
αλλωστε το νωριτερο δεν συμφερει κιολας....
σκέφτηκες οτι ο μπαμπάς σου θα πρεπει να πληρώνει ενοίκιο απο Αυγουστο ενω θα χρησιμοποιηθεί από Οκτώβριο?????
johnyy
Νεοφερμένος
Redman20
Εκκολαπτόμενο μέλος
newline
Νεοφερμένος
Redman20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Sofaki123s1
Νεοφερμένος
Redman20
Εκκολαπτόμενο μέλος
σε μια σχολη να περασω και ας ειναι οπου νανε..και θα δω αμα την παρακολουθησω..!
Catalyst
Επιφανές μέλος
Είχες δηλώσει και πέρυσι τις ίδιες σχολές;παιδια φετος εχω παει με το 10 τοις εκατο...εχω 17700 μορια απο περυσι και εχω δηλωσει χημικων μηχανικων και στις 3 πολεις που υπαρχει αυτη η σχολη...στην πατρα ειναι 17500 περιπου...λετε να ανεβει 200 μορια...?ποια ειναι η αποψη σας για τις βασεις του 10 τοις εκατο για φετος...?
Κρίμα πάντως ρε γαμώτο, για λίγα μόρια δεν έπιασες την Πάτρα.
---
Κάθε πρόβλεψη είναι επισφαλής.
Για μια γενικότερη εικόνα σε ποιά επίπεδα κυμαίνονται οι βάσεις του 10% για τα 3 τμήματα από το 2001 μέχρι πέρυσι, τσέκαρε το παρακάτω λινκ:
https://www.kesyp-kilkis.gr/vaseis/r340.html
Σύμφωνα με τα στατιστικά λοιπόν, έχεις περισσότερες πιθανότητες για την Πάτρα.
Τώρα απλά κάνεις υπομονή για τις βάσεις και ελπίζεις.
Σου εύχομαι καλή επιτυχία!
anestios
Εκκολαπτόμενο μέλος
οι πκε για αστυνομια θα αρχισουν το νωριτερο τελη ιουλιου αρα αποκλειεται να βγουν τοτε οι βασεις.θα βγουν για ολες τις σχολες και οχι της αστυνομιας;δεν νομιζω...αντε παιδακια σε λιγες μερες τελος η αγωνια μας!πρωτη φορα φετος θα ανακοινωθουν οι βασεις τοσο νωρις ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΕΛΗ ΙΟΥΛΙΟΥ Ή ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!!
Sofaki123s1
Νεοφερμένος
Redman20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Redman20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Redman20
Εκκολαπτόμενο μέλος
CITCOC
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω δεν ειμαι αγχωμενος..οτι ειναι να γινει θα γινει τωρα..απλα ειμαι περιεργος για το τι θα γινει..δεν εχω και τοσο κολημα αμα δεν περασω σε μια σχολη..στις μερες μας ισως ειναι και καλυτερα να μην περασεις..
Και εγω ειχα μπει στο τρυπακι να λεω π.χ ποσοι θα κανουν για τη σχολη που θελω το εψαχνα πολυ ειδικα αμα εισαιπολυ πιο πανω απο τη βαση και βλεπεις να υπαρχουν ατομα που ειναι ακομα πιο πανω απο εσενα σε αγχωνει ακομα περισσοτερο! Αλλα επειδη παρατηρω οτι με εχει κουρασει και με εχει κυριολεκτικα φθειρει το ολο θεμα το εχω αφησει πια! Ναι μεν εχω τρομερο αγχος και θελω να μαθω τωρα αν περασα η οχι αλλα εχω σταματησει να τοσκαλιζω και να ψαχνω.... Οτι ειναι να γινει θα γινει! Δεν μπορουμε να επεμβουμε και αλλαξουμε καταστασεις.... Ειναι και θεμα τυχης και συγκιρειων το ολο θεμα κακα τα ψεματα....
Redman20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Sofaki123s1
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.