το 1 το διάβασες ή μπα; Ή την αίτηση;
Λέει πουθενά θέλω να είμαι υποψήφιος για το 10%; Οχι. Λέει Στρατιωτικές/Αστυνομία etc. Γιατί σώνει και καλά να μας αγχώσεις.
Δεν θελω να σας αγχωσω μακαρι να ειναι ετσι γιατι εγω σημερα αγχωθηκα υπερβολικα με αυτα που μου ειπε ο "πρωην" καθηγητης μου..μακαρι παιδια να ειναι οντως μαζι με τα παιδια που δινουν πανελληνιες γιατι αλλιως το χασαμε το παιχνιδι αφου απο του χρονου δεν θα στεκει.Καλη μας επιτυχια λοιπον κ ο,τι γινει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν θελω να σας αγχωσω μακαρι να ειναι ετσι γιατι εγω σημερα αγχωθηκα υπερβολικα με αυτα που μου ειπε ο "πρωην" καθηγητης μου..μακαρι παιδια να ειναι οντως μαζι με τα παιδια που δινουν πανελληνιες γιατι αλλιως το χασαμε το παιχνιδι αφου απο του χρονου δεν θα στεκει.Καλη μας επιτυχια λοιπον κ ο,τι γινει
Θα πάρω αύριο στο λύκειο μου και θα σου πω τι ακριβώς θα μου πουν.
Πάντως και στις πιο μπροστά σελίδες αυτού του θρεντ μια κοπέλα επιβεβαιώνει απο το λύκειο της πως πάμε μόνο τον Ιούλιο με το μηχανογραφικό.
Είναι εξοργιστικό πάντως αν ένας εκπαιδευτικός αποθαρρύνει/ αγχώνει τα παιδιά λόγω κακής ενημέρωσης του.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θα πάρω αύριο στο λύκειο μου και θα σου πω τι ακριβώς θα μου πουν.
Πάντως και στις πιο μπροστά σελίδες αυτού του θρεντ μια κοπέλα επιβεβαιώνει απο το λύκειο της πως πάμε μόνο τον Ιούλιο με το μηχανογραφικό.
Είναι εξοργιστικό πάντως αν ένας εκπαιδευτικός αποθαρρύνει/ αγχώνει τα παιδιά λόγω κακής ενημέρωσης του.
Nαι οντως ειναι ασχημο να το κανουν αυτο...Περιμενω να μου πεις παντως Σ'ευχαριστω!!
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Δεν ξέρω τι λέει ο καθένας,πάντως εμείς είμαστε πλήρως ενημερωμένοι.Είναι εξοργιστικό πάντως αν ένας εκπαιδευτικός αποθαρρύνει/ αγχώνει τα παιδιά λόγω κακής ενημέρωσης του.
Έχω ρωτήσει στο σχολείο από τα Χ-mas,δηλαδή λολ,μην ακούτε όποιον να'ναι.
Μαύρη Πεταλούδα ρώτα κι εσύ,αν είναι και όταν γυρίσεις από το σχολείο,κάνε πόστ με μεγάλα μαύρα γράμματα για να το εμπεδώσουν όλοι.
Όχι,απλά για να ξέρουμε ρε συ. =/Αχαχαχα να αγχωθουμε περισσοτερο ωρε;
ceid πατρας, πληροφορική γιαννενα και επιστήμη υπολογιστών εγώ btw. Μην τολμήσετε να τα δηλώσετε.
Καλή επιτυχία btw!
rania07/03/11
Νεοφερμένος
Selestian
Δραστήριο μέλος
Οριστε και ενα δειγμα
εντροπία
Εκκολαπτόμενο μέλος
stefa_1
Εκκολαπτόμενο μέλος
εντροπία
Εκκολαπτόμενο μέλος
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Αιτηση κάνουν:
...
...Β΄) που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το 10% των θέσεων εισακτέων των ημερησίων ΓΕΛ χωρίς νέα εξέταση για τις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, τις Σχολές των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού και τα ΤΕΦΑΑ υποβάλλουν την Αίτηση – Δήλωση, χωρίς δικαιολογητικά στο Λύκειο αποφοίτησης ή στο πλησιέστερο στην κατοικία τους.
Δειτε και τις κατηγοριες που κάναν αίτηση τον Φεβρουαριο εδώ:
https://kesyp.ser.sch.gr/index.php/2010-09-28-08-51-47/2010-10-29-16-23-25/137-10-25-2011-.html
Και επειδη ρωταγα για το 10% (αλλα τελικώς έδωσα πανελλήνιες) και περσι απάντηση απο μέλοι του ischool:
για να κανεις 10% δεν χρειάζεται καμια αιτηση. χρειάζεται μόνο για το 90%.
απλώς πας στο γραφειο Β'βαθμιας εκπαίδευσης που είχες καταθεσει την τελευταία φορα μηχανογραφικό , μαζι με τα απαραιτητα δικαιολογητικα και καταθετεις. τίποτα αλλο δε χρειάζεται
Την αίτηση αυτή την υποβάλλουν όλοι οι υποψήφιοι με το 90% τον Φεβρουάριο του έτους που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις. Οι υποψήφιοι με το 10% υποβάλλουν στο ίδιο χρονικό διάστημα αντίστοιχη αίτηση ΜΟΝΟ αν επιθυμούν να δηλώσουν στο μηχανογραφικό τους στρατιωτικές σχολές, αστυνομικές σχολές, ΤΕΦΑΑ και ακαδημίες εμπορικού ναυτικού. Αν κάποιος υποψήφιος με το 10% δεν επιθυμεί να δηλώσει καμία σχολή που να ανήκει σε αυτές τις κατηγορίες τότε δεν υποβάλλει αυτήν την αίτηση αλλά μόνο το μηχανογραφικό δελτίο.
stefa_1
Εκκολαπτόμενο μέλος
εντροπία
Εκκολαπτόμενο μέλος
ήθελα λέει και να προλάβω τις αιτήσεις και τελικά μου είπαν βλακείες στο σχολείο.. πφφ τι απίστευτη ενημέρωση?!
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
εγώ δλδ που έκανα αίτηση λες να υπάρχει θέμα ? :/
ήθελα λέει και να προλάβω τις αιτήσεις και τελικά μου είπαν βλακείες στο σχολείο.. πφφ τι απίστευτη ενημέρωση?!
Δε νομίζω να υπάρχει θέμα!
Επίσης από το σαιτ του υπουργείου:
2. Τι πρέπει να κάνω αν θέλω να κάνω χρήση του 10%, δηλαδή αν επιθυµώ να είμαι υποψήφιος για το 10% των θέσεων των εισακτέων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση χωρίς νέα εξέταση;
Σύµφωνα µε το άρθρο 25 του νόμου 3687/2008 οι κάτοχοι βεβαίωσης πρόσβασης ηµερήσιου Γενικού Λυκείου ή ΕΠΑΛ – ΟΜΑΔΑ Β που επιθυµούν να είναι υποψήφιοι για το 10% των θέσεων εισακτέων, καταθέτουν το μηχανογραφικό τους δελτίο μαζί με τους υπόλοιπους υποψήφιους και διατηρούν αυτό το δικαίωµα για 2 µόνο χρόνια µετά την τελευταία εξέτασή τους.
https://www.minedu.gov.gr/index.php?...essage&layout=message&pf=3&Itemid=948&lang=el
εντροπία
Εκκολαπτόμενο μέλος
και σίγουρα δεν είμαι η μοναδική που έκανε αίτηση, υπάρχουμε πολλοί μακάκες στην ελλάδα που θα το κάναμε λογικά κι αν όχι και είμαι η μόνη, τότε θα πάω στη γωνιά μου να ψοφήσω! :Ρ
πιστεύω ότι αυτές τις αιτήσεις θα τις πέρασαν σα να μην υπήρχαν γιατί δε δήλωναν τίποτα το ιδιαίτερο αν δεν είχες σημειώσει το κουτάκι με τα ΤΕΦΑΑ, τις ΑΕΝ κτλ.
philippas
Νεοφερμένος
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
" Αφού δε θέλεις στρατιωτικές, ΤΕΦΑΑ κτλ. θα περιμένεις να ακούσεις πότε θα κάνουν μηχανογραφικό όσοι δίνουν πανελλήνιες και μετά θα πάρεις τηλέφωνο εδώ (λύκειο) ή στο γραφείο β'βαθμιας να σου δώσουμε το χαρτί (υποθέτω μηχανογραφικό, δε μου εξήγησε)."
Oπότε περιμένουμε!
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχαριστω για την απαντηση .δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα με το απολυτηριο που ειναι το 2008 αφου ξαναεδωσα το 2009 ρωταω γιατι θελω να ειμαι σιγουρη γιατι θελω να το κανω.και κατι αλλο ξερετε στο μηχανογραφικο στουσ κωδικους αν βαζεις αυτον που ειχε το καρτελακι υποψηφιου οταν εδωσες για τελευταια φορα παννεληνιες.
Δεν υπάρχει πρόβλημα. Μπορεις να κάνεις 10%.
Ο κωδικος που ειναι στο καρτελακι υπάρχει πάνω στη βεβαιωση προσβασης. Δε χρειάζεται γενικά το καρτελάκι για το μηχανογραφικό..
Redman20
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.