CITCOC
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Πρώτον: το 10% φέτος όπως τα ξέρατε, από του χρόνου τέλος.
Δεύτερον: μετεγγραφές ΤΕΛΟΣ. Δηλώνετε τις σχολές που θέλετε να περάσετε και ανάλογα με την κατάστασή σας μπορεί να σας αφήσουν να περάσετε ως επιλαχόντες από το παράθυρο. Αν περάσετε σε άλλη πόλη μένετε εκεί. End of story.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Michaelgr2009
Εκκολαπτόμενο μέλος
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Έλεος τι άλλο θα δούν τα μάτια μου. =.=Εγώ ακουσα το αλλο σημερα απο εναν παλιό μου καθηγητη! Ότι για όσους κανουν το 10% φετος θα εχουν τις ιδιες βάσεις οι σχολές με αυτούς που δίνουν πανελλήνιες φέτος... Δηλαδή θα καταργηθούν οι διαφορετικές βασεις του 10% και θα είναι για όλους οι ίδιες...! Ελπίζω πως δεν ισχύει. Έχει ακούσει κανείς τίποτα σχετικό?
Που το στηρίζει ακριβώς αυτό που λέει ο καθηγητής σου?
Φέτος ισχύουν με το 10%,όσα ίσχυαν και τόσα χρόνια. Τέλος.- Από του χρόνου καταργείται.
@Michaelgr2009:
Δεν έχει σχέση το ότι ο πατέρας σου δεν ζεί,με το αν θα κάνεις ή όχι 10%.
Ο καθένας μπορεί να κάνει 10%,αρκεί να έχει δώσει Πανελλήνιες μέσα στα τελευταία 2 χρόνια και να μην έχει κάνει δήλωση για να δώσει με το 90%,τον Φλεβάρη.
Δεν υπάρχει "δικαιούμαι" και "δεν δικαιούμαι".
Michaelgr2009
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gaspar
Περιβόητο μέλος
οχι, είναι για αυτούς που θέλουν αν αλλάξουν σχολή διατηρώντας τα μόρια τους χωρίς να ξαναδώσουν εξετάσεις και οι βάσεις είναι διαφορετικές απο του 90%μα ενα λεπτο αυτο το 10% δεν ειναι και καλα με οσους έχουν διακριθει στα αθλήματα και τέτοια?
watson
Εκκολαπτόμενο μέλος
και επειτα στειλτε το λογαριασμο ( δεη , ενοικιο,...) στον ΓιωργοΚάντε τον κόπο ρε παιδιά να διαβάσετε λίγα ποστς πιο πίσω, τα έχουμε απαντήσει τόσες φορές.
Πρώτον: το 10% φέτος όπως τα ξέρατε, από του χρόνου τέλος.
Δεύτερον: μετεγγραφές ΤΕΛΟΣ. Δηλώνετε τις σχολές που θέλετε να περάσετε και ανάλογα με την κατάστασή σας μπορεί να σας αφήσουν να περάσετε ως επιλαχόντες από το παράθυρο. Αν περάσετε σε άλλη πόλη μένετε εκεί. End of story.
παιδια να ροτ'ησω εμενα που ο μπαμπάς μου έχει πεθάνει δικαιούμαι 10% ?οχι νομίζω ε?
μεχρι περσυ δικαιουσουν μεταγραφη , Αλλα δεν ξερω με το νεο νομοσχεδιο τι γινεται ..
Redman20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Ξέχασες το νερό και το internet.και επειτα στειλτε το λογαριασμο ( δεη , ενοικιο,...) στον Γιωργο
Seriously, εάν ΔΕΝ θέλετε να περάσετε στην επαρχία, ΜΗΝ την δηλώσετε.
heidi.enjoy
Νεοφερμένος
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Υποθέτω πως ναι. Γιατί να μην γίνεται,άλλωστε.Τελικά μπορεί κάποιος να δηλώσει την ίδια σχολή σε άλλη πόλη με το 10%?
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Φυσικα κ γραφεται κ στο 2ο ετοςΤελικά μπορεί κάποιος να δηλώσει την ίδια σχολή σε άλλη πόλη με το 10%?
heidi.enjoy
Νεοφερμένος
Φυσικα κ γραφεται κ στο 2ο ετος
Σοβαρά?Γιατί στην πρώτη σελίδα είδα πως αυτός ήταν ένας από τους περιορισμούς.Ωραία.Ευχαριστώ πολύ
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Εγώ ξέρω ότι δεν μπορείς να κάνεις 10% στη σχολή που είσαι ήδη αλλά σε άλλη πόλη, όπως επίσης και στην ίδια πόλη που είσαι άλλη σχολή.
Άλλαξαν κι αυτά;
heidi.enjoy
Νεοφερμένος
Μισό βρε παιδιά.
Εγώ ξέρω ότι δεν μπορείς να κάνεις 10% στη σχολή που είσαι ήδη αλλά σε άλλη πόλη, όπως επίσης και στην ίδια πόλη που είσαι άλλη σχολή.
Άλλαξαν κι αυτά;
Στην ίδια πόλη και σε άλλη σχολή δε νομίζω να μη γινόταν και ποτέ..μου φαίνεται λίγο εως πολύ περίεργο
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Δεν είναι απλά περίεργο,δεν ίσχυε ποτέ για την ακρίβεια.Στην ίδια πόλη και σε άλλη σχολή δε νομίζω να μη γινόταν και ποτέ..μου φαίνεται λίγο εως πολύ περίεργο
Για ποιο λόγο να μην μπορείς να κάνεις μηχανογραφικό για να περάσεις σε άλλη σχολή στην πόλη σου?
Δεν έχει καμία λογική αυτό το πράγμα.
Ίσα-ίσα ο κύριος λόγος που κάνει κάποιος μηχανογραφικό για 10%,είναι για να περάσει σε άλλη σχολή,και ακόμα καλύτερα θα είναι,αν μπορέσει και περάσει και στην πόλη του.
Όσο για αυτό που αναφέρθηκε για το αν περάσει κάποιος στην ίδια σχολή και ότι γράφεται και στο 2ο έτος,όπως είπε η Δανάη,γνωρίζω πως δεν ίσχυει. Ξέρω ότι αρχίζει από την αρχή την σχολή του. Από το πρώτο έτος δηλαδή,και ίσως μπορέσει να καταφέρει να του αναγνωριστούν και κάποια μαθήματα,αλλά ξέρω ότι δεύτερο έτος δεν πάει. Τουλάχιστον από αυτά που έχω ακούσει.
Τώρα αν κάποιος γνωρίζει εμπεριστατομένα το τι γίνεται σε σχέση με αυτά που αναφέρουμε,ας παραθέσει κάποιο λινκ,θα βοηθήσει πολύ.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Δεν ξέρω.
Selestian
Δραστήριο μέλος
Ολα αυτα ειναι μυθοι , δεν ισχυουν. Και αν ισχυαν θα το αναφερε ΣΙΓΟΥΡΑ στο μηχανογραφικο δελτιο ωστε να γνωριζει ο υποψηφιος τι να δηλωσει. Εξαλλου αυτη την εννοια εχει το μηχανογραφικο , οτι ξαναδηλωνει απλα τις σχολες κατα σειρα προτίμησης που θελει να περασει , τοσο απλο οσο ακουγεται. Γιατι θα επρεπε να νοιαζει το υπουργειο σε τι σχολη μπηκες ; Εσυ μπορει να μην γραφτηκες καν στη σχολη, γιατι να σε εμποδισει το υπουργειο απο το να μπεις σε καποια παραπλησια ή σε αλλο τμημα του ιδιου του Πανεπηστημιου ;Εγώ το είπα γιατί ξέρω παιδί που πέρασε Μαθηματικό στο ΑΠΘ και ήθελε ΗΜΜΥ επίσης στο Πολυτεχνείο της Θεσσαλονίκης και του είπαν ότι δε γίνεται με το 10% αλλά μόνο με Πανελλήνιες.
Δεν ξέρω.
heidi.enjoy
Νεοφερμένος
Γεια σας ειμαι καινουργιο μελος και θα ηθελα να σας ρωτησω κατι.φετος θα κανω το 10 τοις εκατο.ειμαι φοιτητρια στο τμημα της κοινωνικης ανθρωπολογιας παντειου ,μπορω να δηλωσω στο μηχανογραφικο αλλο τμημα του ιδιου πανεπιστημιου το πολιτικη επιστημη και ιστορια παντειου η δημοσια διοικηση παντειου που με ενδιαφερουν ξερετε.ευχαριστω
Νομίζω πως ναι.Δηλαδή είμαι σχεδόν σίγουρη.Δεν υπάρχει λόγος που να μην το επιτρέπει.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.