Chris1993
Περιβόητο μέλος
Στην Αμερική δίνουν ελάχιστες υποτροφίες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
paladin_k20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος
Υπαρχουν υποτροφιες και για προπτυχιακους φοιτητες (π.χ. για τους πρωτους σε καθε ετος) ?
Απ όσα ξέρω νομίζω ο πρώτος (η οι πρώτοι) του κάθε τμήματος έπαιρναν ένα ποσό χρημάτων. Αλλά δεν ξέρω τι γίνεται σίγουρα, μας το χε πει μία καθηγήτρια πως έδιναν
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
paladin_k20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επίσης, ο πρώτος στο τμήμα του σε κάθε έτος παίρνει 1400 ευρώ, ε;
Το εχεις διαβασει καπου? Αν εχεις πληροφοριες στειλε λινκ. Εμενα παντως μου ειχαν πει για τους 5 πρωτους οτι παιρνουν καποιο ποσο αλλα δε ξερω κατα ποσο αληθευει.
petrosod
Εκκολαπτόμενο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Μια έρευνα στο φόρουμ δεν κάνει ποτέ κακό!
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Δείτε και εδώ: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40114
Μια έρευνα στο φόρουμ δεν κάνει ποτέ κακό!
Ρεβέκκα, κατάλαβες τι ακριβώς ρώτησα;
Το thread που παρέθεσες δεν έχει καμία σχέση.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Επίσης αναφέρουν και για τις επιδόσεις μέσα στο πανεπιστήμιο.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Δες λίγο προς το τέλος του θέματος. Μιλάνε για υποτροφίες γι αυτούς που μπαίνουν πρώτοι στις σχολές τους μέσω ΙΚΥ.
Επίσης αναφέρουν και για τις επιδόσεις μέσα στο πανεπιστήμιο.
Έψαξα, αλλά δε βρήκα κάτι σχετικό με αυτό που ρώτησα.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
paladin_k20
Εκκολαπτόμενο μέλος
για τους προπτυχιακουσ υπαρχουν οι υποτροφιεσ του ΙΚΥ ιδρυμα κρατικων υποτροφιων...ο πρωτος που μπαινει στην σχολη και μετα για το 1ο 2ο και 3ο ετοσ οι τρεισ πρωτοι σε μεσο ορο στα μαθηματα του ετουσ(που πρεπει να ειναι ολα περασμενα φυσικα) παιρνουν υποτροφια...το ποσο απ'οσο ξερω ειναι 1200 ευρω +200 ευρω για αγορα συγγραματων ωστοσο τα εξτρα 200 ευρω πολλεσ φορεσ δεν ελεγχεται για το αν πραγματι πηγαν για αγορα επιπλεον συγγραματων. μπορειτε να ενημερωθειτε βεβαια περισσοτερο και στην ιστοσελιδα του ΙΚΥ η να ρωτησετε και την γραμματεια της σχολης. Αξιζει να αναφερθει παντως πως ο επιτυχοντασ του 2ου ετουσ παραδειγματος χαριν θα παει τον απριλιο του 3ου ετουσ να ρωτησει την γραμματεια αν παιρνει τελικα την υποτροφια(αν πληρει τα κριτηρια) και να κανει την αιτηση για να την παρει(την υποτροφια) τον ιανουαριο του 4ου ετουσ περιπου....
Αρα πρεπει να ρωτησω τη γραμματεια για να δω αν ειμαι μεσα. Ευχαριστω! Ειμαστε και συνδημοτες!
Alex0077
Νεοφερμένος
dspasiklaki
Νεοφερμένος
Αν γνωριζετε,θα εκτιμουσα πολυ την βοηθεια σας
Νικολαμπας 03
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Ξέρω πως η DAAD δεν δίνει για προπτυχιακό.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Νομιζω δε χρειαζεται να ψαξεις για υποτροφιες. Για EU/EEA είναι ήδη χαμηλά εως ανύπαρκτα τα διδακτρα (εαν δεν κανω λαθος)Γνωρίζει κανείς τι παίζει με υποτροφίες στην Γερμανία;
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Στη Γερμανία οι προπτυχιακές σπουδές είναι δωρεάν.Γνωρίζει κανείς τι παίζει με υποτροφίες στην Γερμανία;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.