internet_robber
Νεοφερμένος
υπάρχει κάποια σχετική έρευνα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος
Μόνο την όραση σου επιβαρύνεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas221117
Νεοφερμένος
:no1::no1:Με καλάζνικοφ!
Μόνο την όραση σου επιβαρύνεις
τότε θα πρεπε να ήμουν τυφλός
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Σχετίζεται με προβλήματα που έχουν να κάνουν με κούραση-εξάντληση καθώς και με την στάση που κάθεσαι μπροστά σε ένα υπολογιστή.
Να έχετε την οθόνη σας στην βέλτιστη ανάλυση απο τον κατασκευαστή πάντα. Αν τα γράμματα σας φαίνονται μικρά αυξήστε το dpi (εγώ το έχω 100 πχ ) και επίσης να δουλεύετε σε ένα καλα φωτισμένο περιβάλλον (το σκοτεινό δωμάτιο με την οθόνη-φάρο tft δεν κάνει και πολύ καλό). Να έχετε μια σωστή καρέκλα που στηρίζει την πλάτη και να κάθεστε σωστά. Α, και να μην παραλείπετε τις ανάγκες σας και να πίνετε πολύ νερό.
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος
tasoula
Νεοφερμένος
+φωνω κλασσικα με σκαλι..!!..οπως και με την τηλεοραση,αν ξερεις πως να αξιοποιησεις ολα τα πλεονεκτηματα που σου προσφερει ο υπολογιστης και οχι να χανεις τον χρονο σου κανοντας-βλεποντας πραγματα που ουσιαστικα δεν σου δινουν τιποτα,ειναι χαλαρα υπερ σου..Οποτε αυτο για την εξυπναδα που ανεφερε η σκαλι,το πιστευω και εγω..ο υπολογιστης περισσοτερο κακο εχει κανει στην πλατη μου παρα στα εγκεφαλικα μου κυτταρα τα οποια βρισκω gg. (μαλιστα ειχα διαβασει οτι αν χρησιμοποιουμε σωστα τις δυνατοτητες του Pc ,γινομαστε πιο εξυπνοι)..
johnakoseco
Εκκολαπτόμενο μέλος
εννοειται αλλα υποθετω πως αν κατσουμε τοοοοοσο πολυ στο πιτσι θα κουρκουτιασουμε κιολας...οποτε ας μη το παρακανουμε....παν μετρων αριστον!!!!που ελεγαν και οι αρχαιοι υμων προγονοι..!!!ο υπολογιστης περισσοτερο κακο εχει κανει στην πλατη μου παρα στα εγκεφαλικα μου κυτταρα τα οποια βρισκω gg. (μαλιστα ειχα διαβασει οτι αν χρησιμοποιουμε σωστα τις δυνατοτητες του Pc ,γινομαστε πιο εξυπνοι)..
tasoula
Νεοφερμένος
αυτο εννοειται!! χρειαζεται μετρο σε οτιδηποτε και αν κανεις!!!!..εννοειται αλλα υποθετω πως αν κατσουμε τοοοοοσο πολυ στο πιτσι θα κουρκουτιασουμε κιολας...οποτε ας μη το παρακανουμε....παν μετρων αριστον!!!!που ελεγαν και οι αρχαιοι υμων προγονοι..!!!
johnakoseco
Εκκολαπτόμενο μέλος
και στο διαβασμα!!!!εγω για παραδειγμα ποτε δεν διαβαζα πανω απο μια ωρα τηρουσα το ρητο!!!! τωρα το πως περασα ειναι αλλη ιστορια... να ειναι καλα η Θεα τυχη.....αυτο εννοειται!! χρειαζεται μετρο σε οτιδηποτε και αν κανεις!!!!..
tasoula
Νεοφερμένος
ενταξει το διαβασμα ειναι αλλη ιστορια..ο καθενας ειναι διαφορετικος πανω σε αυτο..το θεμα στο διαβασμα ειναι να εχεις συστημα και οταν διαβαζεις να διαβαζεις πραγματικα..λιγες ωρες αλλα καλες!!..εγω τουλαχιστον ετσι κανω και δεν ξενυχταω με ενα βιβλιο στο χερι!!..βεβαια αυτο διαφερει απο ανθρωπο σε ανθρωπο..ο καθενας οπως μπορει!..και στο διαβασμα!!!!εγω για παραδειγμα ποτε δεν διαβαζα πανω απο μια ωρα τηρουσα το ρητο!!!! τωρα το πως περασα ειναι αλλη ιστορια... να ειναι καλα η Θεα τυχη.....
demerlad
Εκκολαπτόμενο μέλος
εννοειται αλλα υποθετω πως αν κατσουμε τοοοοοσο πολυ στο πιτσι θα κουρκουτιασουμε κιολας...οποτε ας μη το παρακανουμε....παν μετρων αριστον!!!!που ελεγαν και οι αρχαιοι υμων προγονοι..!!!
Δεν ειχαν πιτσι οι αρχαιοι ημων προγονοι γι αυτο το εβγαλαν το ρητο
johnakoseco
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτη ειναι μια σωστη διατυπωση.......Δεν ειχαν πιτσι οι αρχαιοι ημων προγονοι γι αυτο το εβγαλαν το ρητο
nfk
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κουράζει και "ξεραίνει" τα μάτια.. Γι' αυτό και μετά από πολλές συνεχόμενες ώρες στο PC , είμαστε έτοιμοι για κατάρρευση.....
chris_90
Διάσημο μέλος
Εγω δεν καταρρεω ποτε στο pc (εκτος αν κανω καποια εργασια, τοτε για εναν περιεργο λογο κουραζομαι :p)!Γι' αυτό και μετά από πολλές συνεχόμενες ώρες στο PC , είμαστε έτοιμοι για κατάρρευση.....
johnakoseco
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω δεν καταρρεω ποτε στο pc (εκτος αν κανω καποια εργασια, τοτε για εναν περιεργο λογο κουραζομαι :p)!
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Όλοι μαςΕγω δεν καταρρεω ποτε στο pc (εκτος αν κανω καποια εργασια, τοτε για εναν περιεργο λογο κουραζομαι :p)!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.