djimmakos
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής
Ναι, αν δεν έχεις επιλέξει Μαθηματικά Γενικής, δεν μπορείς να επιλέξεις ΑΟΘ.Θα πω κάτι άσχετο. Είχα μπει στον υπολογιστή μοριών και έβαζα διάφορους βαθμούς για να περάσω την ώρα μου και παρατήρησα ότι αν δεν διάλεγα μαθηματικά Γ.Π δεν με άφηνε να επιλέξω το ΑΟΘ. Ισχυεί αυτό στα αλήθεια; Οιμε, δεν θα αντέξω και δεύτερα μαθημάτικά αν ισχυεί:nono:
Επίσης, δεν τίθεται θέμα "δεύτερων μαθηματικών", τα μαθηματικά γενικής είναι πραγματικά πολύ εύκολα και σε καμία περίπτωση ισότιμα με τα μαθηματικά κατεύθυνσης ώστε να θεωρήσει κανείς ότι δίνει "δύο ιστότιμα μαθήματα μαθηματικών".
-petros
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NatasaMyk
Νεοφερμένος
djimmakos
Διάσημο μέλος
Ναι, αν δεν έχεις επιλέξει Μαθηματικά Γενικής, δεν μπορείς να επιλέξεις ΑΟΘ.
Επίσης, δεν τίθεται θέμα "δεύτερων μαθηματικών", τα μαθηματικά γενικής είναι πραγματικά πολύ εύκολα και σε καμία περίπτωση ισότιμα με τα μαθηματικά κατεύθυνσης ώστε να θεωρήσει κανείς ότι δίνει "δύο ιστότιμα μαθήματα μαθηματικών".
-petros
Ότι και να κάνεις είναι μαθηματικά. Ωχ ωχ τι με περιμένει. Και το ΑΟΘ, σε τι σχολές σου ανοίγει το δρόμο; Δεν τους φτάνει το ΑΟΔΕ;
Scandal
Διαχειριστής
Δες τις σχολές του 5ο πεδίου εδώ:Ότι και να κάνεις είναι μαθηματικά. Ωχ ωχ τι με περιμένει. Και το ΑΟΘ, σε τι σχολές σου ανοίγει το δρόμο; Δεν τους φτάνει το ΑΟΔΕ;
https://www.ischool.gr/downloads/fylladio2008.pdf
-petros
Scandal
Διαχειριστής
Γενικά παρατήρησα κάνοντας δοκιμές ότι μιλάμε για διαφορές της τάξης του 0,1.Εγω παρατηρω 15 μορια διαφορα.. και δεν δινω ΑΟΘ. Παντως, στο JCalc εχει αποκλιση σε εμενα, και στο ΓΒΠ . (στο σχολειο ειδα 17,73 ενω αυτο μου βγαζει 17,72)Οποτε εχει καποιο προβλημα.
Ο υπολογιστής του propylaia μου βγάζει 16.109 μόρια.
16.109 μόρια μου βγάζει και ο υπολογιστής μορίων του iSchool όταν μειώνω τον βαθμό ενός οποιουδήποτε απλού μαθήματος κατά 0,1.
Ο JCalc μου βγάζει 16.133 μόρια.
16.133 μόρια μου βγάζει ο υπολογιστής μορίων του iSchool όταν αυξάνω τον βαθμό ενός οποιουδήποτε απλού μαθήματος κατά 0,1.
Μάλλον αυτό το 0,1 διαμορφώνεται από μέσους όρους που έχουν πάνω του ενός δεκαδικά ψηφία.
Καταλήγουμε στο ότι ο πιο απαισιόδοξος υπολογιστής μορίων είναι του propylaia.
Ο πιο αισιόδοξος είναι ο JCalc.
Ο ούτε κρύο ούτε ζέστη είναι του iSchool.
-petros
tolisman
Δραστήριο μέλος
εγώ στα αρχαία είχα στο α' τετράμηνο 18, στο β' 20 και στις πανελλήνιες 19.5..
το ischool μου βγάζει βαθμό πρόσβασης 19,3, ενώ το σωστό είναι 19,4... το ξέρω γιατί μου το έδωσαν έτσι στο σχολείο
αν κάνεις τις πράξεις, δηλαδή:
(18+20/2 x 0.3) + (19.4 x 0.7) = 19,35
προφανώς ο υπολογιστής του ischool κρατάει μόνο το πρώτο ψηφίο, ενώ πρέπει να κάνει στρογυλλοποίηση..
αν κάνω λάθος διορθώστε με..
ο υπολογιστής του Propylaia είναι πιο λάθος από αυτόν του ischool
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος
piper_h
Νεοφερμένος
Scandal
Διαχειριστής
Στο σχολείο πόσο σου είπαν;Εγω παντως που το εκανα με τον υπολογιστη εδω και μονη μου με το κομπιουτερακι εχω πολυ μεγαλη διαφορα στο 1ο μου βγαζει εδω 11.774 και μονη μου βγαζω 11550 και στο 3ο μου βγαζει 11554 και μονη μου εβγαλα 12.049...ποιο ειναι το σωστο????
-petros
geo18
Νεοφερμένος
piper_h
Νεοφερμένος
Στο σχολειο δεν μου ειπαν...
djimmakos
Διάσημο μέλος
geo18
Νεοφερμένος
astathmitos
Δραστήριο μέλος
piper_h
Νεοφερμένος
Chris0705
Νεοφερμένος
Κι εγώ παρατηρώ μια απόκλιση 8 μορίων μεταξύ του JCalc και του iSchool Υπολογιστή Μορίων. :what:
Στο σχολείο μου έβγαλαν 16.133 ενώ στο iSchool έβγαλα 16.125.
Ο JCalc μου βγάζει 16.133...
Υποψιάζομαι ότι μάλλον το πρόβλημα εμφανίζεται σε όποιον έχει δηλώσει και ΑΟΘ...
tolisman & Chris0705, δώσατε και ΑΟΘ φέτος;
tolisman τι απόκλιση παρατηρείς; (σε μόρια)
:thanks:
-petros
Όχι δεν έδινα ΑΟΘ.:nono:
tolisman
Δραστήριο μέλος
Tι ειναι το JCalc ?
αυτό: https://www.jpsihogios.gr/JCalc/
κατέβασέ το... είναι 100% σωστό..
λοιπόν παιδιά εγώ σας είπα τι λάθος έχει o υπολογιστής του ischool... το 19.35 το κάνει 19.3 ενώ έπρεπε να το κάνει 19.4.. ο υπολογιστής του propylaia είναι ακόμα πιο λάθος γιατί δεν κάνει καθόλου στρογγυλοποιήσει απ' ότι θυμάμαι..
NatasaMyk
Νεοφερμένος
αυτό: https://www.jpsihogios.gr/JCalc/
κατέβασέ το... είναι 100% σωστό..
λοιπόν παιδιά εγώ σας είπα τι λάθος έχει o υπολογιστής του ischool... το 19.35 το κάνει 19.3 ενώ έπρεπε να το κάνει 19.4.. ο υπολογιστής του propylaia είναι ακόμα πιο λάθος γιατί δεν κάνει καθόλου στρογγυλοποιήσει απ' ότι θυμάμαι..
Oxi, εμενα το ischool το 19,65 το κανει 19,7
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.