Για το Φυσικό, μετράνε παραπάνω τα μαθηματικά και η φυσική κατεύθυνησης, είτε είσαι θετική είτε τεχνολογική, ανεξάρτητα από το μάθημα επιλογής. Ο λόγος; Είναι στο 2ο πεδίο. Άλλωστε έχουμε πει εδώ τι ακριβώς παίζει.
Μπορείς να δώσεις όποιο επιλογής θέλεις αν δεν στοχεύεις 5ο πεδίο.
Ναι καλεβρέ :xixi:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EpaRon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για ξανακοιτάξτε το......
Εμένα μου λειτουργεί κανονικά.
Scandal
Διαχειριστής
Μπορείς πάντως να το βάλεις μέσα σε έναν zip ή rar και να το ανεβάσεις στο post σου ως συνημμένο. :iagree:Η σελίδα του προγράμματος δεν υπάρχει;
Για ξανακοιτάξτε το......
Εμένα μου λειτουργεί κανονικά.
-petros
EpaRon
Εκκολαπτόμενο μέλος
piper_h
Νεοφερμένος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Ο προφορικός βαθμός κρατιέται για άλλα 2 χρόνια. Εάν έχουν περάσει, τότε ο βαθμός πρόσβασης ταυτίζεται με το γραπτό βαθμό σου. (100% γραπτός βαθμός)Βασικα εχω μια απορια...εγω πχ που ξαναδεινω πανελλαδικες φετος δεν εχω βαθμους στα τετραμηνα και ο βαθμος υπολογιζεται μονο απο οτι γραψω...το προγραμμα αυτο γιατι μου μειωνει το βαθμο του γραπτου κατα 2 μοναδες?ετσι γινεται κανονικα?θα μου μειωθουν τα γραπτα κατα 2 μοναδες στο μεσω ορο?
piper_h
Νεοφερμένος
Drughi
Νεοφερμένος
EpaRon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν ωστόσο έχεις κάποια αμφιβολία, πες μου
stala
Νεοφερμένος
https://users.sch.gr/elazaris/download/ypologismosmorion_2007.xls
περιέχει και το μηχανογραφικό με τις βάσεις στο οποίο μπορείς να γράψεις και τη σειρά προτίμησης.
miv
Επιφανές μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
miv
Επιφανές μέλος
miv
Επιφανές μέλος
Γενικα, τα μορια εισαγωγης βγαινουν ως εξης:
χ=[(ΓΒΠ*8)+(ΓΡΑΠΤΟ ΜΑΘ.ΒΑΡ.Α*1,3)+(ΓΡΑΠΤΟ ΜΑΘ.ΒΑΡ. Β *0,7)]*100
Ο Γενικος Βαθμος Προσβασης βγαινει απο το αθροισμα των ΒΠ καθε πανελληνιου μαθηματος ξεχωριστα, διαιρωντας το με τον αριθμο αυτων.
Ο ΒΠ καθε μαθηματος βγαινει ως εξης:
Μεσος Ορος Προφορικων * 0,3+Γραπτο * 0,7
Δικλειδα: Αν ο ΜΟ προφ. διαφερει απο το Γραπτο περισσοτερο απο 2 μοναδες, αναπροσαρμοζεται, ωστε να διαφερει με των γραπτων ΜΟΝΟ κατα δυο μοναδες (+2 ή -2, αναλογα αν ειναι μεγαλυτερος ή μικροτερος). Δηλαδη αν ο ΜΟ προφορικων ειναι 13 και το γραπτο 18, τοτε ο ΜΟ προφορικων γινεται 16. Αντιθετα, αν ο ΜΟ προφορικων ειναι 20 και το γραπτο 17, τοτε ο ΜΟ προφορικων γινεται 19.
Ο υπολογισμος του ΜΟ προφορικων στον ΒΠ καθε μαθηματος γινεται ΜΕΤΑ την αναπροσαρμογη του συμφωνα με την παραπανω δικλειδα.
ΜΟ προφορικων οριζεται το αθροισμα των βαθμων τετραμηνου στα πανελληνια μαθηματα δια 2.
Τα 2 μαθηματα βαρυτητας υπολογιζονται και στον ΓΒΠ, ασχετα αν υπολογιζονται και ανεξαρτητα τα γραπτα τους για δευτερη φορα στη συναρτηση των μοριων εισαγωγης.
intruder
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής
-petros
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elenalex
Νεοφερμένος
Το πρόγραμμα που έφτιαξες έχει λάθος!!!Αυτό διότι η αναπροσαρμογή με τον προφορικό βαθμό[βαθμοί τετραμήνων]δεν είναι συν 2,αλλά 0,6 συν[ή πλήν αντίστοιχα] στην περίπτωση που έχεις συν[ή πλην] 2 βαθμους.!!!Για παρέδειγμα,κάποιος εχει 18-19 στην έκθεση και γραφει στις πανελλαδικές 16.Η αναπροσαρμογή θα κάνει το 16-->16,6 και οχι 18!!ή κάποιος έχει βιολογία 17-16 και γράφει 19.Ο βαθμός του θα γίνει 18,4.
miv
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.