SierraCosworth
Νεοφερμένος

Το προβλημα ειναι το εξης...
Θελω να ακολουθησω τον τομεα των οχηματων επειδη μου αρεσει αλλα στο τελος αν τα καταφερω θελω να περασω σε ΑΕΙ μηχανολογιας η μηχανικος αεροσκαφων... Γινεται αυτο???... Δηλαδη εχει σχεση ο τομεας με το τι μπορεις να σπουσεις στο τελος?
πχ γινεται να παω στον τομεα οχηματων και να σπουδασω ηλεκτρολογος?
Ευχαριστω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sxetlant
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τελικα αποφασησα να γραφτω σε ΕΠΑΛ (β Λυκειου)...
Το προβλημα ειναι το εξης...
Θελω να ακολουθησω τον τομεα των οχηματων επειδη μου αρεσει αλλα στο τελος αν τα καταφερω θελω να περασω σε ΑΕΙ μηχανολογιας η μηχανικος αεροσκαφων... Γινεται αυτο???... Δηλαδη εχει σχεση ο τομεας με το τι μπορεις να σπουσεις στο τελος?
πχ γινεται να παω στον τομεα οχηματων και να σπουδασω ηλεκτρολογος?
Ευχαριστω...
Εαν πας Ομάδα Α (4 μαθήματα πανελλαδικών) τότε θα έχεις πρόσβαση μόνο σε σχολές σχετικές με την ειδικότητα που διάλεξες και τις σχολές υπαξιωματικων των ενόπλων δυνάμεων!Αν πάλι διαλέξεις Ομάδα Β είναι ακριβός όπως το Γενικό Λύκειο!Αλλα μην βιάζεσαι...εχεις 1 χρόνο μέχρι να επιλέξεις σε ποια ομάδα θα πας!
Ρίξε και μία ματιά εδώ για Ομάδα Α και εδώ για Ομάδα Β
Πληροφορίες για τις 2 ομάδες εδώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος

Civilara
Περιβόητο μέλος

SierraCosworth
Νεοφερμένος

kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος

Ανετα περνας σε καποιο καλο ΤΕΙ Μηχανολογιας με λιγο διαβασμα :no1: Αν σου αρεσουν και τα μαθηματα τοτε εισαι.......
ioannajb1
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sxetlant
Εκκολαπτόμενο μέλος

Να κανω γω μια ερωτηση...εγω θελω να παω στο τομεα οικονομιας διοικησης αλλα θελω να περασω σε ΑΕΙ για μικροβιολογος...γινεται??
Αν δώσεις απο Α ομάδα όχι!Αν δώσεις απο Β ομάδα και πάρεις Βιολογία ως μάθημα επιλογής τότε νομίζω πως ναι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
FRIENDLY GIRL
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιατι δεν πας κατευθειαν στον τομεα υγειας και προνειας?Να κανω γω μια ερωτηση...εγω θελω να παω στο τομεα οικονομιας διοικησης αλλα θελω να περασω σε ΑΕΙ για μικροβιολογος...γινεται??
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.