Shadowfax
Διάσημο μέλος
edit: Δεν αναφέρθηκε πουθενά η Αγία Γραφή, εγώ απλά το κατάλαβα έτσι. Λάθος μου. Ό,τι είπα όμως ισχύει στην προκειμένη περίπτωση. Μια άποψη διάβασες, that's all.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν νομιζω με το μυνημα μου να θιγω κανεναν,τωρα αν εσυ το βλεπεις αλλιως.......ειναι απλα η αποψη μου πανω στο συγκεκριμενο θεμαεπειδη υπαρχει κατι που δεν μπορεις ν αντιληφθεις δεν το κανει παραμυθακι...οπως εγω σεβομαι οτι υπαρχουν καποιοι που δεν πιστευουν σε τιποτα, σεβασου κι εσυ αυτους που πιστευουν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elpida<3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται; Με το συμπάθιο αλλά σ' έχω ξαναπετύχει να υπερασπίζεσαι κάτι που εξαρχής δεν θίχτηκε. Προσωπικά δεν είδα πουθενά καμιά προσβολή. Σημειωτέον πως η Βίβλος, και κατ' επέκταση πολλά από τα στοιχεία της πίστης που βασίζεται σε αυτή, για πολλούς ανθρώπους αποτελεί καλοδουλεμένο παραμύθι. Και αυτό μία άποψη είναι.
edit: Δεν αναφέρθηκε πουθενά η Αγία Γραφή, εγώ απλά το κατάλαβα έτσι. Λάθος μου. Ό,τι είπα όμως ισχύει στην προκειμένη περίπτωση. Μια άποψη διάβασες, that's all.
οντως..δεν αναφερθηκα καν στη βιβλο
ναι συμφωνω με τα bold αλλα αλλο ειπα
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται; Με το συμπάθιο αλλά σ' έχω ξαναπετύχει να υπερασπίζεσαι κάτι που εξαρχής δεν θίχτηκε. Προσωπικά δεν είδα πουθενά καμιά προσβολή. Σημειωτέον πως η Βίβλος, και κατ' επέκταση πολλά από τα στοιχεία της πίστης που βασίζεται σε αυτή, για πολλούς ανθρώπους αποτελεί καλοδουλεμένο παραμύθι. Και αυτό μία άποψη είναι.
Βασικά, αν το έπος του Γιλγαμές είναι παραμύθι, τότε τουλάχιστον η ΠΔ είναι επίσης παραμύθι. Μυθολογία, θα έλεγα καλύτερα, των Εβραίων.
οντως..δεν αναφερθηκα καν στη βιβλο
ναι συμφωνω με τα bold αλλα αλλο ειπα
Κάποια απάντηση;
elpida<3
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι απαντηση?Κάποια απάντηση;
Crookshanks
Διάσημο μέλος
elpida<3
Εκκολαπτόμενο μέλος
απλως ειδα μια.."επιθετικοτητα".τελος παντων νομιζω οτι δε θα βγαλουμε ακρη οποτε γεια σας
popular
Νεοφερμένος
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος
Εντάξη και τί φωνάζεις? Σου ζήτησε κανείς να συμφωνείς, και μάλιστα απόλυτα, με τα λεγομενα κάποιου??Όχι δέν πιστεύω και συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενα σου!
elpida<3
Εκκολαπτόμενο μέλος
με ποιανου τα λεγομενα συμφωνεις?Όχι δέν πιστεύω και συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενα σου!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.