Υπάρχει αληθινή φιλία;

Guest 772419

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
μεταξυ κοριτσιων (απο οσα εχω δει) δεν ξερω ποσο αληθινα θα μπορεσει κανεις να χαρει με την ευτυχια σου (γιατι αυτο ειναι το ανιδιοτελες) χωρις να σε δει ανταγωνιστικα και να πει γιατι αυτη και οχι εγω? ας τη θαψω με την αλλη φιλη μου την ταδε που εχουμε κοινη μοιρα προς το παρον. μου εχει συμβει τοσες πολλες φορες. και πλεον πιστευω οτι και στην ηλικια που εφτασα αφου δεν κρατησα "φιλιες" απο το σχολειο δεν προκειται να κανω τωρα που ολα ειναι και πιο κλειστα και πιο καχυποπτα και πιο "για την παρτη μου".


πρωτον ανθρωπος σωστος δεν ειναι αναγκαιο να σημαινει και ασχημος εκτος κ αν εννοεις κατι αλλο.
δευτερον αξιζει στον σωστο ανθρωπο μια γκομενα αλλαζονικη που δεν ειναι σωστη αλλα αυτος πληγωνεται οταν τη χανει γιατι ηταν ομορφη?


Πρωτον δεν θέλω να ξεφύγω απο το θέμα γιατι το θέμα είναι αν υπάρχει η αληθινή φιλία και όχι οι Σχεσεις.Απλα εκανα μια μικρή παρένθεση στην Ντάλιαν και τίποτα περισσότερο.

Μιας και το έκανες θέμα θα ήθελα να σου πω ότι μια κοπέλα η οποία εχει την εντυπωση ότι μπορεί να παίζει με τα συναισθήματα κάποιου συντρόφου της στην πραγματικότητα είναι Αλαζονική και Αναίσθητη.Είναι αλαζονική και Αναίσθητη γιατι κοιταζει να ικανοποιεί τον Εαυτό της σε συναισθηματικό επίπεδο και αν πει μια κουβέντα ή κάνει κάποια πράξη η οποία πληγώσει τον Συντροφο της και δεν θέλει να παραδεχτει ότι έσφαλλε τοτε μιλάμε για κοπέλα εντελως Αναιδής και Θρασύς.Ο Συντροφός εφοσον βλέπει καποιες κινήσεις και κάποιες αντιδράσεις της κοπέλας οι οποίες δεν είναι σωστες και της κάνει παρατηρηση και η κοπέλα δεν παραδέχεται ότι ειναι λάθος στις επιλογές της τότε οπωσδήποτε ο Συντορφος της σε πρώτο επίπεδο θα ενοχληθεί και θα καταλήξει να χωρίσει.

Το ότι η συγκεκριμένη κοπέλα έκανε λάθος και πληρωσε φυσικά την Αλαζονεία της με χωρισμό δεν σημαίνει ότι αξίζει να καταδικαστεί και δεν εχει δικαίωμα στην Ευτυχία.

Και η κοπέλα αν φυσικά κατάλαβε το λάθος της φυσικά και θα συνεχισει την Ζωή της και οπωσδήποτε θα θέλει να βρει εναν Σωστο Συντροφο.

Ο επομενος Ανθρωπος φυσικά που θα είναι σωστος αν εχει την συγκεκριμενη κοπέλα για Σχέση και για Δεσμό ναι πράγματι ο σωστός Ανθρωπος αξιζει να έχει αυτην την γυναίκα εφόσον ειναι σωστός και ο ίδιος και η συγκεκριμενη Γυναικα η οποία δεν κάνει αλλοπρόσαλλες πραξεις και δεν συμπεριφέρεται επιπώλαια και ανόητα όπως στον προηγούμενο σύντροφο.

Σε κάθε περίπτωση μια Αλαζονική γυναικα δεν αξίζει έναν σωστό Ανθρωπο εφόσον επιμένει στις άσχημες επιλογες της και στον ίδιο ασχημο χαρακτήρα.Βέβαια όπως είπα και παραπάνω μια γυναίκα που κάνει λάθη και τα αναγνωρίζει και έχει πρόθεση να αλλάξει και να γίνει πιο σωστή στη συμπεριφορά της αν στο επομενο συντροφο που θά κάνει δεσμό είναι πρωτα από όλα ο ίδιος Σωστος και φυσικά και η Γυναικα ειναι συνετή και σωστη τότε εννοείται αυτη η Γυναικα και οποιαδηποτε σε γενικο επίπεδο γυναίκα αξιξει έναν Σωστο Σύντροφο.

Οσο για την εμφάνιση σε μια σχέση δεν παίζει και τον πιο καθοριστικό παραγοντα.Εχει σημαντική επίδραση ως ένα βαμό για όλους η εμφάνιση αλλα σπουδαίο ρόλο παιζει ο Χαρακτηρας.Αν δεν εχεις Χαρακτήρα δεν μπορείς να διατηρήσεις σχέση.:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

xristina elen

Πολύ δραστήριο μέλος

Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει απο Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1,603 μηνύματα.
η φιλια ειναι σημαντικο και σπουδαιο πραγμα!!υπαρχει αληθινη φιλια απλα ειναι δυσκολο να την βρεισ..λιγοτερο δυσκολο στους αντρεσ περισσοτερο στις γυναικες επειδη ειμαστε θαφτρες και ολιγον ζηλιαρες!!:confused: παντως μια φιλια για να κρατησει πρεπει να υπαρχει ο σεβασμος και η υποχωρηση και απο τις δυο μεριες!!!αυτο πιστευω!!οι φιλιες που αντεχουν στο χρονο βασιζονται σε αυτα!!:Dη φιλια κατ εμε ειναι ιερο πραγμα κα δεν πρεπει να υποβαθμιιζεται με τετοιο τροπο οπως γινεται σημερα..πλεον δυστυχως γινονται φιλιες καθαρα και μονο για καποιο συμφερον..το παρατηρω και πραγματικα στεναχωριεμαι!!:( ελπιζω να σταματησει να υπαρχει αυτο καποια στιγμη:/:εγω προσωπικα στην ζωη μου ως τωρα δεν ειχα καποια πραγματικη και σωστη φιλια παρα μονο παρεες!!!:Pαι να δουμε στο πανεπιστημιο:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Miss Brightside

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,696 μηνύματα.
παντως μια φιλια για να κρατησει πρεπει να υπαρχει ο σεβασμος και η υποχωρηση και απο τις δυο μεριες!!!αυτο πιστευω!!οι φιλιες που αντεχουν στο χρονο βασιζονται σε αυτα!
+η απόλυτη ειλικρίνεια. Κυρίως αυτό, και απ' τις 2 πλευρές. Όχι πως είναι εύκολο, κάθε άλλο, αλλά αν το πετύχεις τότε θα έχεις και μια πραγματική φιλία.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

annouskagia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει απο Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα.
υπαρχει αληθινη φιλια...τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω...
εχω πολυ καλους φιλους σε γενικες γραμμες...τωρα δεν ξερω αν θα μπορουσα να τους χαρακτηρισω "αληθινους" φιλους....
δυστυχως στις μερες μας η πραγματικη φιλια-οπως κ πολλα ακομη πραγματα-εκλιπει....

κι εδω παραθετω μια θεωρια της ρανιας που μ αρεσει πλ! :):)

Γιατί δεν υπάρχουν ποια παρέες?
Γιατί έχουμε γίνει ποιο εγωιστές.
Γιατί δίνουμε μεγαλύτερη σημασία στο τι θέλουμε να κάνουμε παρά στο με ποιους.
Γιατί όλοι μας έχουμε πληγωθεί από φιλίες και δυσκολευόμαστε να επενδύσουμε ξανά σε καινούργιους ανθρώπους.
Έτσι γλιτώνουμε μεγάλα κομμάτια απογοήτευσης.
Αλλά… χάνουμε και μεγάλα κομμάτια συντροφικότητας
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 772419

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Αυτο που πιστέυω τουλαχιστον στο θέμα της Φιλίας είναι το να είσαι Ανετος.Οταν γνωρίζεις πολύ κοσμο κάποια στιγμή θα καταλάβεις με ποιους Ανθρωπους μπορείς να κάνεις Φιλία.Ολα πιστεύω ότι είναι έυκολα αρκει να διωξουμε τον Φοβο μηπως οι άλλοι μας εγκαταλείψουν ή μήπως οι άλλοι μας προδώσουν.

Η καλυτερη άμυνα για την αποφυγη του συναισθήματος της Απαγοητευσης είναι η επιφυλακτικότητα.Το λάθος είναι να δείξεις απο την Αρχη πλήρη εμπιστοσύνη στον άλλον.Ποτε δεν πρέπει να εχεις πληρη εμπιστοσύνη σε κάποιον Ανθρωπο ο οποίος μπορεί αργοτερα να σε εγκαταλείψει ,να αλλαξει συμπεριφορα απενατι σου και να γίνει σκάρτος και να σε προδώσει.

Εγω προσωπικά ούτε τον εαυτο μου εμπιστεύομαι :hmm:.Μπορεί να λέω ότι οι φιλίες δεν υπάρχουν και ότι δεν υπάρχουν αληθινοί Φίλοι αλλα μπορεί εγω όταν κάνω παρεα με νέους Ανθρωπους και γνωριστούμε και είμαστε Φίλοι για αρκετό καιρό να είμαι σκαρτος στην παρέα η οποία είναι ενταξει απεναντι μου και ξεκάθαρη.:hmm:

Σε κάθε περιπτωση ωστοσο επειδη όλοι οι Ανθρωποι δεν είναι το ίδιο συνεπώς δεν είναι και όλοι σκάρτοι και προδώτες και Αχάριστοι.Πραγματικά υπαρχουν Ανθρωποι που εκτιμούν την φιλία και νομίζω ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο να βρεθούν οι αληθινοί φίλοι απλα θέλει προσπαθεια,αυτοπεποίθηση και τσαμπουκά,δηλαδή να μην ντρέπεσαι ή φοβασαι να εκφραστείς στις Αποψεις και στα συναισθήματα και να υποστηρίζεις αυτο που πιστεύεις.

Αυτο που δεν μπορω να καταλάβω και το έχω παρατηρήσει αρκετές φορές έως τώρα είναι γιατι δεν υπάρχουν σταθεροί φίλοι και αλλάζουν τοσο γρήγορα παρέες? :confused::confused::confused::confused: :hmm::hmm::hmm::hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top