Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Όσες και όσοι θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη Θεσσαλονίκη να διαβάζετε στην κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.
γιατι αυτο κυκλοφορεις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex evangelou
Νεοφερμένος
περίπου 11 το πρωί
ναι ε? ,πριν η μετα τα παιδικα στην τηλεοραση χαχαχαχα ,οχι εννοω παιρνουν μετα απο μερες ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raiseonce
Δραστήριο μέλος
γιατι αυτο κυκλοφορεις;
Οι ταξιτζήδες μόνο που το βλέπουν απ έξω(το κυλικείο και το δρόμο) το λένε νυφοπάζαρο.
Guest 278211
Επισκέπτης
Οι δαπιτησες κατε εμε ειναι και ψιλομυτες
πόσο το λάτρεψα πέρσι που ειχα πιάσει μια τέτοια στο δούλεμα πέρσι
ήθελε να κάνει τη φιλική, αλλά φαινόταν τι τύπος ήταν
Με κοιτάει από την κορυφή μέχρι τα νύχια:
"Ωραίο παντελόνι!" λέει με ένα προσποιητό χαμόγελο.
Την κοιτώ από την κορυφή μέχρι τα νύχια:
"Ευχαριστώ." λέω με ένα ύφος σνομπ-ξινής.
Της έσπασα τα νεύρα και με παράτησε. Τελικά μου έστειλε όχι έναν, αλλά ΔΥΟ δαπίτες.
Και τους την πέφτουν κάτι κοντοί από τη ΔΑΠ.
χαχαχα αν ήταν ψηλοί από τη ΔΑΠ;
Ψηλοί ήταν. Πάνω από το κεφάλι μου μέχρι να συμπληρώσω τις αιτήσεις. Μου τα λέγανε και λάθος, οι άχρηστοι. Έπαιζα όμως κι εγώ τη χαζογκόμενα. Τους ρώτησα για ποιο λόγο είχαν έρθει στη σχολή εκείνη την ημέρα. Χρωστούσαν μάθημα, μου είχαν πει. Ήθελα να τους πω ότι ναι, μάλλον θα έχουν τόσο καλές σημειώσεις όσο υπόσχονται αλλά δυστυχώς κρατήθηκα.
Στο τέλος πήρε ο ένας από τους 2 flirty ύφος και μου ζήτησε τηλέφωνο. Έκανα τη δύσκολη-αδιάφορη, αλλά παρ' όλα αυτά, πήρα το τηλέφωνό του. (Tip: πάρετε εσείς τα τηλέφωνά τους για να μη σας πρήζουν) Όπως είναι λογικό, δεν ξαναείδα κανέναν τους έκτοτε. Αν και η αλήθεια είναι πως δεν τους θυμάμαι καλά-καλά.
Είχε φάση πάντως η όλη κατάσταση. Το μόνο που μου την έσπασε είναι ότι δε γνωρίστηκα σχεδόν με κανένα συμφοιτητή εξαιτίας τους, δε μας άφηναν να μιλήσουμε μεταξύ μας!
alex evangelou
Νεοφερμένος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Όχι, λογικά θα ντραπούν.ρε παιδια ,εδωσα το κινητο μου σε οσους μου το ζητησαν απο παραταξεις ,αλλα δεν εχει παρει κανεις τους .λετε να παρουν?
Socrates ... 99
Εκκολαπτόμενο μέλος
αρχικά πες μας γιατί έδωσες το τηλέφωνο σου
Φίλε είναι περίεργο σκηνίκο και την ιστορία μπορείς να την διαβάσεις σε προηγούμενο μήνυμα που έγραψα.
Όμως η ειρωνία είναι ότι ενώ τόσο καιρό διάβαζα το συγκεκριμένο θέμα προκειμένου να τους αποφύγω την στιγμή της εγγραφής, όταν μου άφησε ο ΔΑΠίτης το κινητό του μπροστά μου κόλλησα και δεν μπορούσα να σκεφτώ καμιά δικαιολογία.
CollegeLife
Νεοφερμένος
Φίλε είναι περίεργο σκηνίκο και την ιστορία μπορείς να την διαβάσεις σε προηγούμενο μήνυμα που έγραψα.
Όμως η ειρωνία είναι ότι ενώ τόσο καιρό διάβαζα το συγκεκριμένο θέμα προκειμένου να τους αποφύγω την στιγμή της εγγραφής, όταν μου άφησε ο ΔΑΠίτης το κινητό του μπροστά μου κόλλησα και δεν μπορούσα να σκεφτώ καμιά δικαιολογία.
Μην φοβάσαι, και εμένα όταν με πήρε ο ΠΑΣΠαρχιδης σκεφτόμουν "Ο ΕΧΘΡΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ! ΣΤΑ ΤΑΝΚΣ!", αλλά όταν το σήκωσα και είπα οτι δεν ενδιαφερομαι, με αφησε ησυχη.
Ασυμβιβαστος119
Νεοφερμένος
Johny4Life
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμενα με βοηθησαν και στην εγγραφη και χθες που πηγα για τη βιολογια, δε ξερω καν αν ηταν δαπιτες και ουτε μου ειπε κανεις κατι σχετικο.Εγω τι να πω που πηγα στην σχολη μου 3 φορες και ΚΑΜΙΑ απο αυτες δεν με σταματησαν ΔΑΠιτες? Μιλαμε το εχω παρει προσωπικα το ολο θεμα . Με κοιτουσαν να περναω και δεν με σταματουσαν!!
Johny4Life
Εκκολαπτόμενο μέλος
CollegeLife
Νεοφερμένος
Εγω τι να πω που πηγα στην σχολη μου 3 φορες και ΚΑΜΙΑ απο αυτες δεν με σταματησαν ΔΑΠιτες? Μιλαμε το εχω παρει προσωπικα το ολο θεμα . Με κοιτουσαν να περναω και δεν με σταματουσαν!!
Μηπως καποιος σου κρέμασε ένα χαρτι στην πλατη που έγραφε "ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ"?
Johny4Life
Εκκολαπτόμενο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Το ιδιο ισχυει και για τους αρρενες αλλα οπου δαπιτης δυο μετρα βαλτε δαπιτισσα ξανθια γαλανοματα, 1,80 υψος κλπ
CollegeLife
Νεοφερμένος
Εχω μια ερώτηση για 'σας που κλαίγεστε οτι φοβάστε μη σας πάρουν. Γιατί δίνετε το κινητό σας; Σας αναγκάζει κανείς;
Το εδωσα επειδή έσφιζα απο καλοσύνη και δεν μπορεσα να πω οχι(Και δεν ειχα διαβασει τον οδηγο για τους πρωτοετεις.). Αλλα γενικα πολύς χαμος για το τιποτα.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν ένας άγνωστος στο δρόμο σας ρωτούσε που βρίσκεται ο φούρνος της γειτονιάς και σας ζητούσε το τηλέφωνο, θα το δίνατε;Το εδωσα επειδή έσφιζα απο καλοσύνη και δεν μπορεσα να πω οχι(Και δεν ειχα διαβασει τον οδηγο για τους πρωτοετεις.). Αλλα γενικα πολύς χαμος για το τιποτα.
Raiseonce
Δραστήριο μέλος
Στην είσοδο στοιχισμενες στη σειρα Δαπιτισες και Πασπιτισες.Μόνο κόκκινο χαλί δεν είχαν στρώσει.
Μόλις έμπαινε κανένας πιτσιρικάς ορμουσαν κατευθείαν να του πιάσουν κουβέντα.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Αν ένας άγνωστος στο δρόμο σας ρωτούσε που βρίσκεται ο φούρνος της γειτονιάς και σας ζητούσε το τηλέφωνο, θα το δίνατε;
Ναι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.