Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Τι να απαντήσω στον ΔΑΠίτη για να μην με πρίζει συνέχεια με τηλέφωνα ;;
(Το να μην σηκώνω το τηλέφωνο είναι καλή λύση ;;
Εγώ τους έχω βάλει όλους στην αυτόματη απόρριψη.
Και άντε γεια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PolySol
Δραστήριο μέλος
Βήμα πρώτο:Δε σηκώνεις το τηλέφωνο,με την ελπίδα ότι θα βαρεθεί να παίρνει,αλλά επειδή είναι σχεδόν σίγουρο ότι δε θα βαρεθεί και θα εξακολουθήσει να στα ζαλίζει,πάμε στο βήμα δεύτερο.Τι να απαντήσω στον ΔΑΠίτη για να μην με πρίζει συνέχεια με τηλέφωνα ;;
Βήμα δεύτερο:Το σηκώνεις και του λες ευγενικά ότι δεν ενδιαφέρεσαι για την πολιτική.Εκείνος θα σου πει ότι και καλά θέλει μόνο να γίνετε φίλοι και να βγείτε για έναν αθώο καφέ.Εσύ θα του πεις ότι ξέρεις τους ύπουλους σκοπούς του και τα υποχθόνια σχέδιά του.Αν επιμείνει,πάμε παρακάτω...
Βήμα τρίτο:Η ευγένεια μας τελείωσε...τον βρίζεις στα ίσα!Εκεί η λογική λέει ότι τον γείωσες,αλλά για εξαιρετικές περιπτώσεις προτείνω μία ακόμη λύση.
Βήμα τέταρτο(προαιρετικό):Του πετάς στα μούτρα ότι σε κέρδισε η ΠΑΣΠ!Εκεί τελειώνει το παραμύθι και έχουμε happy end(για 'σενα)!
Btw,κακώς που έδωσες τον αριθμό σου...εγώ δε το έδωσα πουθενά και ξένοιασα!
Εγώ τους έχω βάλει όλους στην αυτόματη απόρριψη.
Και άντε γεια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Socrates ... 99
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βήμα πρώτο:Δε σηκώνεις το τηλέφωνο,με την ελπίδα ότι θα βαρεθεί να παίρνει,αλλά επειδή είναι σχεδόν σίγουρο ότι δε θα βαρεθεί και θα εξακολουθήσει να στα ζαλίζει,πάμε στο βήμα δεύτερο.
Βήμα δεύτερο:Το σηκώνεις και του λες ευγενικά ότι δεν ενδιαφέρεσαι για την πολιτική.Εκείνος θα σου πει ότι και καλά θέλει μόνο να γίνετε φίλοι και να βγείτε για έναν αθώο καφέ.Εσύ θα του πεις ότι ξέρεις τους ύπουλους σκοπούς του και τα υποχθόνια σχέδιά του.Αν επιμείνει,πάμε παρακάτω...
Βήμα τρίτο:Η ευγένεια μας τελείωσε...τον βρίζεις στα ίσα!Εκεί η λογική λέει ότι τον γείωσες,αλλά για εξαιρετικές περιπτώσεις προτείνω μία ακόμη λύση.
Βήμα τέταρτο(προαιρετικό):Του πετάς στα μούτρα ότι σε κέρδισε η ΠΑΣΠ!Εκεί τελειώνει το παραμύθι και έχουμε happy end(για 'σενα)!
Btw,κακώς που έδωσες τον αριθμό σου...εγώ δε το έδωσα πουθενά και ξένοιασα!
Ο πληρέστερος οδηγός . Ρε συ ξες τι παίχτηκε, με το που μπήκα στην σχολή για να γραφτώ μαζί με τον πατέρα μου πλησίασε αυτός (έκανε μπαμ από μακριά ότι ήταν ΔΑΠίτης) συστήθηκε (εμ βέβαια να δείξουμε ότι είμαστε τα καλύτερα παιδιά) και βοήθησε να συμπληρώσω την χαρτούρα. Αφού τελείωσα τον ρώτησα πότε θα ξεκινήσουν τα μαθήματα αλλά δεν γνώριζε και έτσι μου άφησε το κινητό του μπροστά μου για να γράψω τον αριθμό μου και τέλος έκανε και αναπάντητη για να σιγουρευτεί.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο πληρέστερος οδηγός . Ρε συ ξες τι παίχτηκε, με το που μπήκα στην σχολή για να γραφτώ μαζί με τον πατέρα μου πλησίασε αυτός (έκανε μπαμ από μακριά ότι ήταν ΔΑΠίτης) συστήθηκε (εμ βέβαια να δείξουμε ότι είμαστε τα καλύτερα παιδιά) και βοήθησε να συμπληρώσω την χαρτούρα. Αφού τελείωσα τον ρώτησα πότε θα ξεκινήσουν τα μαθήματα αλλά δεν γνώριζε και έτσι μου άφησε το κινητό του μπροστά μου για να γράψω τον αριθμό μου και τέλος έκανε και αναπάντητη για να σιγουρευτεί.
ΔΕΝ τα ρωταμε αυτα για αυτο υπαρχει και το ιντερνετ
Raiseonce
Δραστήριο μέλος
Εγω σε μια φάση δε το σηκωνα αλλα αυτη εκει να επιμένει να παίρνει τηλέφωνα.
Και μια φορά έστειλα μήνυμα στον κολλητο μου:
¨Έλα ρε,σε πρήζει και σε σένα ακόμα η ..λακισμένη?
Και τελικά έκανα λάθος και χωρίς να το καταλάβω το μήνυμα στάλθηκε σ αυτήν.
Όταν την είδα μου το είπε και δεν είχα τι να πω.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
τουλαχιστων σταματησε να σε πριζει;Στο 1ο έτος με είχε πρηξει στα τηλέφωνα μια απο τη ΔΑΠ.Το ίδιο και τον κολλητο μου.
Εγω σε μια φάση δε το σηκωνα αλλα αυτη εκει να επιμένει να παίρνει τηλέφωνα.
Και μια φορά έστειλα μήνυμα στον κολλητο μου:
¨Έλα ρε,σε πρήζει και σε σένα ακόμα η ..λακισμένη?
Και τελικά έκανα λάθος και χωρίς να το καταλάβω το μήνυμα στάλθηκε σ αυτήν.
Όταν την είδα μου το είπε και δεν είχα τι να πω.
Raiseonce
Δραστήριο μέλος
τουλαχιστων σταματησε να σε πριζει;
Από τότε βρήκα την ησυχία μου αλλά ακόμα με κοιτά με μισό μάτι όποτε με βλέπει.
PolySol
Δραστήριο μέλος
Στο σημείο εκείνο έπρεπε να του πεις "δωσ μου καλύτερα εσύ τον αριθμό σου σε περίπτωση που σε χρειαστώ *(γιατί τον δικό μου δε τον θυμάμαι απ'έξω)"...φυσικά δε θα τον χρειαζόσουν ποτέ,απλώς για να ξεμπλέξεις εκείνη την ώρα...κι όσο για τα μαθήματα θα μάθαινες πότε ξεκινάνε από το internet που λέει και ο Thoba19 από πάνω ή από οπουδήποτε αλλού!Ο πληρέστερος οδηγός . Ρε συ ξες τι παίχτηκε, με το που μπήκα στην σχολή για να γραφτώ μαζί με τον πατέρα μου πλησίασε αυτός (έκανε μπαμ από μακριά ότι ήταν ΔΑΠίτης) συστήθηκε (εμ βέβαια να δείξουμε ότι είμαστε τα καλύτερα παιδιά) και βοήθησε να συμπληρώσω την χαρτούρα. Αφού τελείωσα τον ρώτησα πότε θα ξεκινήσουν τα μαθήματα αλλά δεν γνώριζε και έτσι μου άφησε το κινητό του μπροστά μου για να γράψω τον αριθμό μου και τέλος έκανε και αναπάντητη για να σιγουρευτεί.
*την παρένθεση τη λες κυρίως αν δεχτείς πιέσεις!
papas
Διάσημο μέλος
Τι να απαντήσω στον ΔΑΠίτη για να μην με πρίζει συνέχεια με τηλέφωνα ;;
Σηκωσέ το και πες της: ψηφίζω ΠΑΣΠ.
Και κλείστο!
nPb
Επιφανές μέλος
Στο σημείο εκείνο έπρεπε να του πεις "δωσ μου καλύτερα εσύ τον αριθμό σου σε περίπτωση που σε χρειαστώ *(γιατί τον δικό μου δε τον θυμάμαι απ'έξω)"...φυσικά δε θα τον χρειαζόσουν ποτέ,απλώς για να ξεμπλέξεις εκείνη την ώρα...κι όσο για τα μαθήματα θα μάθαινες πότε ξεκινάνε από το internet που λέει και ο Thoba19 από πάνω ή από οπουδήποτε αλλού!
*την παρένθεση τη λες κυρίως αν δεχτείς πιέσεις!
Πραγματικά γελάω, επειδή το θέμα το έχετε κάνει σίριαλ. Έλεος!! Η ζωή θέλει λίγη τρέλα και γέλιο αλλιώς δεν είναι ζωή.
DimX
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από τότε βρήκα την ησυχία μου αλλά ακόμα με κοιτά με μισό μάτι όποτε με βλέπει.
Καλό τουλάχιστον?αν ναι έπρεπε να το αξιοποιήσεις κάπως...
PolySol
Δραστήριο μέλος
Όντως είναι σήριαλ και μάλιστα μαύρη κωμωδία...αλλά ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα?Ότι το σενάριο είναι πάντα πολύ προβλέψιμο!Πραγματικά γελάω, επειδή το θέμα το έχετε κάνει σίριαλ. Έλεος!! Η ζωή θέλει λίγη τρέλα και γέλιο αλλιώς δεν είναι ζωή.
nPb
Επιφανές μέλος
Όντως είναι σήριαλ και μάλιστα κωμωδία...αλλά ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα?Ότι το σενάριο είναι πάντα πολύ προβλέψιμο!
Είναι από τις κωμικές στιγμές του Ελληνικού Πανεπιστημίου. Όταν μου την είχε πέσει ΠΚΣίτισσα, ήμουν πράγματι δευτεροετής στα τελειώματα. Της απάντησα ότι είμαι δευτεροετής και πριν προλάβει να αρθρώσει λέξη έφυγε. Γενικά μικροδείχνω για την ηλικία μου. Αυτό ίσως την μπέρδεψε. Το θυμάμαι και γελάω. Καλό -νάκι ήταν πάντως.
betazoid
Νεοφερμένος
Τι κατάσταση είναι αυτή,να μη σε αφήνουν σε ησυχία.
nPb
Επιφανές μέλος
Τι κατάσταση είναι αυτή,να μη σε αφήνουν σε ησυχία.
Είναι μέχρι να χάσετε την "παρθενιά του 1ου έτους" και ξεψαρώσετε. Μετά θα έχετε άλλον αέρα και θα σας γράφουν. Αυτοί κυνηγούν μόνο τους πρωτοετείς, επειδή δεν είναι ψαρωμένοι και εύπιστοι στην κομματική πλύση. Όχι ότι και δευτεροετείς δεν τσιμπάνε. Απλά μετά το πρώτο έτος, ο μέσος Έλληνας φοιτητής νομίζει ότι τα έμαθε όλα στη φοιτητική ζωή. Δεν μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα. Θα το καταλάβεις μόνη σου, τι εννοώ ακριβώς.
PolySol
Δραστήριο μέλος
Κάτσε γιατί σ'έχασα...νόμιζε ότι την κοροϊδεύεις κι έφυγε ή θες να πεις ότι αν είσαι >=δευτεροετής αποθαρρύνονται?Μόνο για πρωτοετάκια στις εγγραφές ψάχνουν,δηλαδή και μετά ένα χρόνο άδεια?Τώρα έχω πάθει σοκ!Είναι από τις κωμικές στιγμές του Ελληνικού Πανεπιστημίου. Όταν μου την είχε πέσει ΠΚΣίτισσα, ήμουν πράγματι δευτεροετής στα τελειώματα. Της απάντησα ότι είμαι δευτεροετής και πριν προλάβει να αρθρώσει λέξη έφυγε. Γενικά μικροδείχνω για την ηλικία μου. Αυτό ίσως την μπέρδεψε. Το θυμάμαι και γελάω. Καλό -νάκι ήταν πάντως.
CollegeLife
Νεοφερμένος
betazoid
Νεοφερμένος
Madi10s
Νεοφερμένος
PolySol
Δραστήριο μέλος
Έλα ρε κι εμένα μια κνίτισα με κάλεσε σε πορεία...άκου πώς έγινε η όλη φάση...Εσείς την βγάζετε λαδάκι με απλούς καφέδες και τηλεφωνάκια. Εμένα που θέλαν να με σκοτώσουν μέσω καλέσματος σε αντιφασιστικο συλλαλητηριο με πέτρες και μολοτοφ? Τι να πω?
Ήμουν με μια φίλη μου και μας πλησιάζει η λεγάμενη...μας πούλησε κι έναν ριζοσπάστη νομίζω αλλά της είπαμε ότι δεν έχουμε λεφτά μαζί μας...μετά ήρθε η πρόσκληση..."θα έρθετε στην πορεία το απόγευμα?"..."θα δούμε",της λέει η φίλη μου...ξαφνικά γουρλώνει τα μάτια και παίρνει ένα δολοφονικό ύφος...."ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!ΔΕ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ????????????"...."καλά μη μας δείρεις",της λέω...μετά δόξα το Θεό και την Παναγία την φώναξαν κάτι δικοί της γιατί είχαν να γράψουν ένα πανό και να κολλήσουν κάτι αφίσες!Ανατριχιάζω και μόνο που το θυμάμαι...από του χάρου τα δόντια γλιτώσαμε εκείνη τη μέρα!χαχαχα....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.