Makis_Vl
Δραστήριο μέλος

αυτης της αποψης ημουν κι εγω..αλλα έχει πλάκα...τους κάνεις να νομίζουν οτι σ εχουν του χεριού τους και τίποτα παραπέρα :ΡΑπλα με εκνευριζει ο τροπος που σε προσεγγιζουν.Ειναι τοσο υποκρητικος...Απλα θα ειμαι απαθεστατος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Αγνοησέ τους μωρέ...Κάτι παπαγαλάκια είναι,που δεν έχουν άλλο στόχο στη ζωή τους από το να φέρνουν νέο αίμα στην "αίρεση",μπας κ πάρουν κανα "μπισκοτάκι"για επιβράβευση!Απλα με εκνευριζει ο τροπος που σε προσεγγιζουν.Ειναι τοσο υποκρητικος...Απλα θα ειμαι απαθεστατος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Μην ξεστομισεις κατι τετοιο,διοτι αμα σου πιασον ολοι την παρλα,αντε να ξεμπλεξειςΕμενα ρε παιδια που οι αντιληψεις μου ειναι ακριβως οι αντιθετες απο τις ΚΝΕ και απο οτι παραταξεις υπαρχουν εκει περα.Να το πω?? η αστο καλυτερα...?

Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος

E δεν θα κρατηθω αν πεταξουν καμια μαλακια ομως χαχαχαχαχαΜην ξεστομισεις κατι τετοιο,διοτι αμα σου πιασον ολοι την παρλα,αντε να ξεμπλεξεις![]()

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

τα κλασσικα τους θα αρχισουν να σου λενε,ειδικα τωρα που επεικεινται περικοπες στα συγγραμματα,και στα εισοδηματα με τα νεα μετρα.Θα θελουν να σου κανουν καλη εντυπωση πστευω και δε θα το τραβηξουν πολυ,εκτος αμα ειναι φανατισμενοιE δεν θα κρατηθω αν πεταξουν καμια μαλακια ομως χαχαχαχαχα![]()

Τουλαχιστον ετσι νομιζω εγω.
thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Απλά αγνοήστε τους, πείτε δεν ενδιαφέρομαι και κάντε τη δουλειά σας.
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

Χαχαχα εγώ πήγα να βγάλω μια φωτοτυπία την ταυτότητα... Γιατί δεν ήξερα ότι θέλανε φωτοτυπία...
Και όταν γύρισα ξανά, για να πάω στη γραμματεία με πλησίασε μια κοπελίτσα και με ρώτησε αν είμαι για εγγραφή.
Ναι της απάντησα και έφυγα αμέσως.![]()
τι κοινωνικοσ!!!χαχαχαχαχαχα

Itach1
Διάσημο μέλος

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

γιατι,αμα ειναι Πασπιτισσα/Κνιτισσα δεν θα την ''τρολλαρεις'';Και γω Δευτερα θα παω,ελπιζω να με κολλησει καμια ομορφη Δαπιτισα ωστε να την τρολαρω λιγακι![]()

ArminVanBuuren
Εκκολαπτόμενο μέλος

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω δεν ξερω,δεν μου συστηνονταν κομματικα .χαχαχαχαβρηκα μονο κοματοσκυλα της κνε σημερα πφφφφ![]()

Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν δεν σου είπαν για το φεστιβάλ της ΚΝΕ τότε δεν ήτανεγω δεν ξερω,δεν μου συστηνονταν κομματικα .χαχαχαχα![]()

Makis_Vl
Δραστήριο μέλος

Επεσαν επεσαν ολοι για βοήθεια :Ρ Θα μας τρελάνουν τον πρώτο καιρό :@τι λεει οσοι εισασταν στο ΑΠΘ για εγγραφη επεσαν πανω σας τα κομματοσκυλα να σας κατασπαραξουν?(εγω δευτερα θα παω...ελπιζω να μην δαγκωνουν
)
ΜΜΜ νομίζω ΠΑΣΠ!Στατιστικα,ποιο κομμα σας προσεγγισε πρωτο,κατα την εγγραφη?
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Itach1
Διάσημο μέλος

Ουτε εγω ρε,ισα ισα θελω να δω τι θα με πουν ωστε να με τουμπαρουνΜονο εγω δεν εχω θεμα να πιασω κουβεντα με τα κομματοσκυλα? Eτσι για πλακα ρε παιδι μου.

hurricane
Διάσημο μέλος

Μονο εγω δεν εχω θεμα να πιασω κουβεντα με τα κομματοσκυλα? Eτσι για πλακα ρε παιδι μου.
χουχου μην πέσεις στην παγίδααα!! και γω το ίδιο είχα πει να κάνω πέρσι και με κυνηγούσε ένας από πίσω για 2 μήνες!!! όπου πήγαινα, τσουπ, "γεια σου! τι κανεις; ελα να σου πω, ελα να γραφτεις σε μας, ειμαστε οι ταδε, κανουμε τα ταδε... μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα............................."
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος

χουχου μην πέσεις στην παγίδααα!! και γω το ίδιο είχα πει να κάνω πέρσι και με κυνηγούσε ένας από πίσω για 2 μήνες!!! όπου πήγαινα, τσουπ, "γεια σου! τι κανεις; ελα να σου πω, ελα να γραφτεις σε μας, ειμαστε οι ταδε, κανουμε τα ταδε... μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα............................."
και πως τον απέφυγες;
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Ε νταξει αμα γινει φορτικος σταματας να σπας πλακα.χουχου μην πέσεις στην παγίδααα!! και γω το ίδιο είχα πει να κάνω πέρσι και με κυνηγούσε ένας από πίσω για 2 μήνες!!! όπου πήγαινα, τσουπ, "γεια σου! τι κανεις; ελα να σου πω, ελα να γραφτεις σε μας, ειμαστε οι ταδε, κανουμε τα ταδε... μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα............................."
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.