GreenEve
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Ναι, αλλα στις συνελευσεις δεν ειναι μονο οτι δε ψηφιζεις ανοιχτα αλλα το οτι εχεις να ψηφισεις καταληψη η καταληψη. Διαφορετικη επιλογη δεν υπαρχει! Αυτο κι αν ειναι ελευθερια αποψεων!
Yπάρχει... Πρώτον πάντα έχεις το δικαίωμα να κατεβάσεις δικό σου πλαίσιο...Δεύτερον πάντα μπορείς να ψηφίσεις λευκό...
Τρίτον, σ' εμάς κατεβαίνουν και πλαίσια μη κατάληψης...
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
Yπάρχει... Πρώτον πάντα έχεις το δικαίωμα να κατεβάσεις δικό σου πλαίσιο...Δεύτερον πάντα μπορείς να ψηφίσεις λευκό...
Τρίτον, σ' εμάς κατεβαίνουν και πλαίσια μη κατάληψης...
Σε εμας δεν υπαρχουν πλαισια μη καταληψης, το λευκο ειναι το πιο χαζο που υπαρχει και οσο για το πλαισιο... την επομενη φορα οπωσδηποτε...θα κατεβασω!
papas
Διάσημο μέλος
Μπορεί να είναι σε παράταξη και να έχουν αγγελικό πρόσωπο και να σας πρίζουν μετά.
Σημείωση συντονιστή: Τα μηνύματα προήλθαν από το θέμαΟδηγός σύμβουλος προς πρωτοετείς φοιτητές
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
και επίσης μετά απο την ιστορία,θέλω να ρωτήσω κάτι: τα παιδιά που δε θέλουν να ενταχθουν σε καμια παράταξη,πώς ''επιβιώνουν'' στις σχολές; γιατί έχω ακούσει οτι τα ''κομματοσκυλα'' έχουν κάποια προνόμια,λόγου χάρη,έχουν στη διάθεση τους παλαιότερα θέματα κτλ...ελπίζω να καταλαβαίνετε τι προσπαθω να ρωτήσω...ένας ''ουδέτερος'' φοιτητής θα μπορεσει να ανταπεξελθει στα πλαισια μιας σχολής; ή θα τα βρει σκούρα;;
ρωτω για να είμαι προετοιμασμενη,γιατι ως ευκολοπιστος ανθρωπος που ειμαι,δε θελω να μπλεξω καπου ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
Eskl1nd
Εκκολαπτόμενο μέλος
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Στην περίπτωση αυτή τι κάνουμε; Θέλω να πω, αν δεν είναι εξαρχής φανερό ότι είναι παραταξιακός κλπ; Θα είμαστε αναγκασμένοι να υποστούμε τη ζαλάδα μέχρι την ημέρα των εκλογών;
Zaraki
Δραστήριο μέλος
Τα κομματοσκυλα αποφευγουν το μαθημα οπως ο διαβολος το λιβανι. Δεν ειναι καλο για το image τους να εχουν περασει διψηφιο αριθμο μαθηματων μαλλον. Τις πρωτες μερες, οι αιθουσες θα ειναι γεματες με πρωτοετεις, οποτε δεν υπαρχει μεγαλος κινδυνος.Ρε παιδιά, όμως, μπορεί να γνωρίσουμε έναν άνθρωπο την ώρα του μαθήματος, να πιάσουμε κουβέντα κλπ, και να μας ζητήσει το τηλ. για να μας τα πρήζει, τελικά, για την παράταξή του;
Στην περίπτωση αυτή τι κάνουμε; Θέλω να πω, αν δεν είναι εξαρχής φανερό ότι είναι παραταξιακός κλπ; Θα είμαστε αναγκασμένοι να υποστούμε τη ζαλάδα μέχρι την ημέρα των εκλογών;
Guest 292010
Επισκέπτης
Κι αν ανταλλάξετε και σας πρήζουν μην απαντάτε. Σιγά τα αυγά. Θα σταματήσουν μετάαπό
λίγο καιρό.
Γενικά ήθελα να σας πω ότι ρωτώντας πας στην πόλη. Είδα κάτι για αίθουσες κτλ.
Πιάστε εκεί ένα παιδί και ρώτησε που είναι. Ντροπή δεν είναι. Λογικό είναι να μην τα ξέρετε.
Ούτε θα σας κοροϊδέψει κάνεις.
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρε παιδιά, όμως, μπορεί να γνωρίσουμε έναν άνθρωπο την ώρα του μαθήματος, να πιάσουμε κουβέντα κλπ, και να μας ζητήσει το τηλ. για να μας τα πρήζει, τελικά, για την παράταξή του;
Λοιπόν αν σου το παίξει και καλά "φίλος" και έχει κάτι άλλο στο νου του είναι μαλάκας και του αξίζει ένα σιχτίρ. Παρόλα αυτά, νομίζω είναι καλό να ακούσεις τι θέλει να σου πει. Γενικά πάντως για να μην το κουράζουμε καλό είναι να ακούσεις όλες τις απόψεις και έπειτα να σχηματίσεις γνώμη.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Τα κομματοσκυλα αποφευγουν το μαθημα οπως ο διαβολος το λιβανι. Δεν ειναι καλο για το image τους να εχουν περασει διψηφιο αριθμο μαθηματων μαλλον. Τις πρωτες μερες, οι αιθουσες θα ειναι γεματες με πρωτοετεις, οποτε δεν υπαρχει μεγαλος κινδυνος.
Σε ανθρώπους αναφέρομαι, όχι σε σκυλιά, αν δεν κατάλαβες. Εκτός κι αν εσύ θεωρείς τον εαυτό σου σκύλο.
Τέτοιες εκφράσεις να μην τις χρησιμοποιείς με εμένα.
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα κομματοσκυλα αποφευγουν το μαθημα οπως ο διαβολος το λιβανι. Δεν ειναι καλο για το image τους να εχουν περασει διψηφιο αριθμο μαθηματων μαλλον. Τις πρωτες μερες, οι αιθουσες θα ειναι γεματες με πρωτοετεις, οποτε δεν υπαρχει μεγαλος κινδυνος.
Για το αν είναι σε παράταξη ρώτησε, όχι άμα είναι κομματόσκυλα.
Zaraki
Δραστήριο μέλος
Yποδειξεις στο σπιτι σου.Ρωτησες συγκεκριμενα για ατομα που θα σου ζητησουν το τηλεφωνο σου για να σε πρηξουν στις εκλογες, αυτος ειναι ο ορισμος του σκυλου. Αν δεν σου αρεσει, μην ρωτας.Σε ανθρώπους αναφέρομαι, όχι σε σκυλιά, αν δεν κατάλαβες. Εκτός κι αν εσύ θεωρείς τον εαυτό σου σκύλο.
Τέτοιες εκφράσεις να μην τις χρησιμοποιείς με εμένα.
ἅλς
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.