Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Πολλοί άντρες αθλητές που τις ξυρίζουν είναι λιγότερο άντρες? Κι εγώ διαφώνω με τη λογική να ξυρίζουν οι άντρες τα πόδια τους ή άλλα σημεία του σώματός τους, αλλά όταν υπάρχουν "λειτουργικοί" λόγοι (όπως για παράδειγμα στους αθλητές) ή λόγοι υγιεινής-αισθητικής δε μπορεί να γίνει αλλιώς.
παντα οι λογοι αισθητικης καθοριζονται απο την εκαστοτε κοινωνια...
τωρα για υγιεινη... να σου πω χωρις να ξερω στα σιγουρα οτι και οι τριχες προσφερουν πλεονεκτηματα...
απο κει και περα, οσον αφορα το θεμα δεν εχω προβλημα αν οι αλλοι/αλλες θελουν να ξυριζονται... αρκει να μη φτανουμε σε υπερβολες του τυπου οτι οποιος δν ξυριζεται ειναι βρωμιαρης, η οτιδιποτε αλλο, οπως επισης και το αναποδο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erinys
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~kynthia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι αλλα ποιος να το φανταστεί οτι θα χωρίσει επειδή κάνει αποτρίχωση....!!!!
Γι'αυτο πετάξτε τα κεριά και τα ξυραφάκια, αφήστε τα όλα στη φύση και ερωτευτείτε!!!!
Εμείς θα ερωτευτούμε, ποιός θα μας πλησιάσει όμως αν είμαστε σαν αρκούδες.
Πέρα απ' την πλάκα, αν ακουμπήσω το ένα μου πόδι με το άλλο κι αντί να είναι λείο είναι σαν να κάθομαι δίπλα στον Καραϊσκάκη, θα τρομάξω.
Αγαπάμε την απαλή επιδερμίδα, και μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος.
agent007
Νεοφερμένος
Πέρα απ' την πλάκα, αν ακουμπήσω το ένα μου πόδι με το άλλο κι αντί να είναι λείο είναι σαν να κάθομαι δίπλα στον Καραϊσκάκη, θα τρομάξω.
Αγαπάμε την απαλή επιδερμίδα, και μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος.
Δηλαδή εσυ θές το αγόρι σου να ξυρίζει τις τρίχες στα πόδια του ;
lol
oasis
Εκκολαπτόμενο μέλος
AnastaZia
Νεοφερμένος
πες τα πες τα..
georgi@_17
Εκκολαπτόμενο μέλος
agent007
Νεοφερμένος
ααααΓια τον εαυτό της μιλάει..
ειπα κι εγω
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Εγώ μόνο το πρόσωπο ξυρίζω ελάχιστα αλλά η τριχοφυία μου είναι ακόμη ασήμαντη. Οπότε αρκεί που ξυρίζω λίγο το μουστάκι μια φορά το μήνα. Εννοείται οτι δεν θέλω να γίνω ουτε μουστακαλής ούτε μουσάτος, αλλά τις τρίχες του υπόλοιπου σώματος δεν τις πειράζω, είτε στις επίμαχες περιοχές, είτε στο στήθος, είτε στα πόδια κλπ. Η αλήθεια είναι οτι αν βλέπω άντρες με ξυρισμένα στήθη και πόδια κάπως άσχημα χτυπάει, αλλά περι ορέξεως...
Τη γυναίκα πάντως τη θέλω απαλή παντού. Αηδιάζω αφάνταστα όταν βλέπω γυναίκες ή κοπέλες με μουστάκια και τρίχα στο χέρι. Αυτό το..."όπως με έκανε η φύση" δε με ενθουσιάζει καθόλου.
Ναι, οποιοδήποτε ίχνος τρίχας στα χέρια μιας γυναίκας με πειράζει.
Καλά όχι κι έτσι. Δεν θα γίνουμε λούγκρες με ξυρισμένα ποδαράκια. Στη γυναίκα είναι αλλιώς που απο τη φύση της είναι πιο τρυφερή και λεπτεπίλεπτη.
Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με αυτό το θέμα...Ειναι απο τα σημεία που τα θέλω όπως τα κανε η φύση. Κι έτσι θα με δεχτεί και η κοπελιά...Σιγά μην κάνω τρεντουλιές σε τέτοιο σημείο...
Συγνώμη που παρέθεσα ένα σωρό ποστ αλλά ήθελα να είναι ολόκληρα για να βγαίνει νόημα. Στέκομαι στα συγκεκριμένα λόγια γιατί έχασα λίγο τη μπάλα..
Το "όπως με έκανε η φύση" δεν σε ενθουσιάζει ως δικαιολογία γυναικών, αλλά μερικά σημεία του σώματος σου τα θέλεις όπως τα έκανε η φύση.. άρα οι γυναίκες δεν κάνει να είναι φυσικές, ενώ οι άντρες ευχαρίστως. Διακρίνω έναν διαχωρισμό; Δεν αντιλέγω, η γυναίκα είναι πιο τρυφερή και λεπτεπίλεπτη, συμφωνώ απόλυτα, αλλά άμα ήταν να απαλασσόμασταν από όλη την τρυχοφυία του σώματός μας θα γεννιόμασταν με το κερί στο χέρι εμείς οι γυναίκες...
Απλά προσπαθώ να καταλάβω γιατί εκείνη να σε δεχτεί όπως είσαι, ενώ εσύ να μην δεχτείς το θηλυκό;
Στο κάτω κάτω άμα γνωρίσετε γυναίκα χειμώνα, την ερωτευτείτε παράφορα, την θεωρείτε τη γυναίκα της ζωής σας βρε παιδιά, αλλά παρατηρήσετε πως τελικά έχει τρίχες στα χέρια τι θα κάνετε; Θα την "στείλετε";
Ας κοιτάξουμε την ουσία των ανθρώπων... οι τρίχες είναι απλώς... τρίχες!
Maria17
Δραστήριο μέλος
Luis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Orestes
Δραστήριο μέλος
Σε άντρες τώρα πέρα απο το μούσι το οποίο είναι επιλογή του καθενός στα υπόλοιπα σημεία το βρίσκω λίγο υπερβολικό και προσωπικά δεν θα το έκανα..:nono:
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Οντως αναρωτιεμαι απο ποτε ξεκινησε το ξυρισμα των γυναικων.. εμενα δε με πειραζουν οι τριχες στα αγορια,αρκει βεβαια να μη μοιαζουν και με πιθηκους.. αλλα για να υπαρχουν τριχες στο σωμα των γυναικων,σημαινει πως για κατι χρειαζονται!Δε μπορω να καταλαβω γιατι τα αγορια μπορουν να ειναι γεματα τριχες ενω τα κοριτσια να εχουν μονο μαλλια,λεπτα φρυδια και λιγες τριχες στα χερια.. αν ηταν να μη χρειαζονταν,θα γεννιομασταν ετσι
εχει σχεση με τα φεμινιστικα κινηματα... νομιζω.
α τα λεπτα φρυδια δν μου αρεσουν στις γυναικες
Maria17
Δραστήριο μέλος
georgi@_17
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οταν λεω λεπτα φρυδια δεν εννοω 2 τριχες (γιατι το εχω δει και αυτο)
Ειναι χαλια να εχεις πολυ λεπτα φρυδια.. Μερικες κοπελες τ παρακανουν..!
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
georgi@_17
Εκκολαπτόμενο μέλος
εχω δει και ζωγραφιστα
Ειχε η καθηγητρια μ στην αισθητικη.. Βασικα ειχε κανει tatoo...
Καλο αλλα κανει μπαμ οτι ειναι tatoo..!
STAXTOULA
Νεοφερμένος
georgi@_17
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ?
Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...!
STAXTOULA
Νεοφερμένος
Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...!
δν με καταλαβες
γτ ΔΝ ξυριζοντε ειπα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magigi
- Alessandra Eliza
- Mary06
- qwertyuiop
- George_dr
- Nick0007
- Εριφύλη
- charmander
- iminspain
- _Aggelos123
- Jocaste
- Alexia1
- EiriniS20
- Georgia110
- harry akritas
- Memetchi
- Slytherin
- igeorgeoikonomo
- Vold
- TonyMontanaEse
- Φινεύς
- tsiobieman
- Αλκης Κ.
- nucomer
- hirasawayui
- Κορώνα
- Johnman97
- Γιώργος - Κόρινθος
- Stelios725
- Makis7
- jul25
- Manolo165
- SlimShady
- giorgosp97
- J.Cameron
- Viedo
- Xristinaqui
- kiyoshi
- panagiotis econ
- Γιουγκοσλαβος
- sofia.kp
- diamag
- χημεια4λαιφ
- Steffie88
- No name
- Μάρκος Βασίλης
- Στεφανος56
- jimis2001
- Rene2004
- jj!
- Stroka
- Kostakis45
- Κλημεντίνη
- Drglitterstar
- fmarulezkd
- Idontknoww
- Intruder1
- Athens2002
- Pharmacist01
- Bgpanos
- ΘανάσοςG4
- American Economist
- Meow
- Monster Hunter
- KaterinaL
- Dimitris2001
- KingOfPop
- Prak
- St11
- luisnazariodelima
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.