Hey Joy
Εκκολαπτόμενο μέλος
:no1:!Αναφερομαι στο
σεξισμος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Α...δηλαδη εσυ θα εισαι ευτυχισμενος μονο με ενα μοντελο ας πουμε...
Αν δεν είναι δομικά ηλίθια, ναι.
Συνφορουμίτες, δώστε μια χείρα υποστήριξης, μην κάνετε τον Κινέζο .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010
Επισκέπτης
οσον αφορα το δομικα ηλιθια....δυσκολα θα βρεις θεες και εξυπνες γιατι οι θεες δεν ασχολουνται με την καλλιεργεια του μυαλου....ασχολουνται συνεχως με την καλλιεργεια της ντουλαπας....πως θα την γεμισουν...πως θα βαψουν τα νυχια...
και δεν σου ''επιτιθομαι'΄' με αυτα που λεω αλλα εχω αγανακτησει πια να λεω οτι ΕΛΕΟΣ η εξωτερικη εμφανιση δεν ειναι και το ΠΑΝ σε αυτο τον κοσμο...
εκτος κι αν θες μια κουκλαρα να την εχεις σαν διακοσμητικο και να την κουβαλας για να σε λενε και μαγκα....εαν ειναι ετσι ....τι να πω!:fss::fss:
demerlad
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΕΛΕΟΣ η εξωτερικη εμφανιση δεν ειναι και το ΠΑΝ σε αυτο τον κοσμο...
εκτος κι αν θες μια κουκλαρα να την εχεις σαν διακοσμητικο και να την κουβαλας για να σε λενε και μαγκα....εαν ειναι ετσι ....τι να πω!:fss::fss:
+1 !!!! :no1::no1:
miv
Επιφανές μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης
AnaCroN
Νεοφερμένος
Α...δηλαδη εσυ θα εισαι ευτυχισμενος μονο με ενα μοντελο ας πουμε...
Στοχεύει ψηλά το παιδί.. Το έχει πιάσει το νόημα!
Hey Joy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δυστυχώς ή ευτυχώς η εξωτερική εμφάνιση ειναι το όπλο μιας γυναίκας. Και μάλλον η μονη προυπόθεση που πρεπει να ικανοποιεί για να...βολευτεί ας πούμε. Η δυσκολία του να εισαι άντρας ειναι οτι, εκτός απο εμφανίσιμος, πρέπει να εισαι και πετυχημένος. Εγώ πχ. δεν θα παρατούσα μια κοπέλα επειδη ειναι κομμώτρια. Δε νομίζω ομως να το εκτιμούσε κι αυτη το ίδιο αν ημουν σοβατζής...
Νομίζω οτι θα έπρεπε ο άντρας να έχει καταλάβει τι σόι γυναίκα είναι εκ των προτέρων,αν πρόκειται για σοβαρή σχέση σχέση βέβαια...
Αλλά σε γενικές γραμμές νομίζω ότι αυτό που λες έχει αρχίσει να ξεπερνιέται πια.(όχι ότι δεν υπάρχει βέβαια...)
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Καθηγήτρια με μπογιατζή όχι δεν λέει
όπως δεν λέει και κομμώτρια με διευθυντή πχ κάποιας τράπεζας.
όλα εξαρτώνται από το επάγγελμα και των δύο και όχι μόνο της γυναίκας ή του άντρα
Kristal
Εκκολαπτόμενο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
Άλλωστε μην ξεχνάτε κάτι πολύ βασικό. Μπορει ενας καλός χαρακτήρας, ενας αξιόλογος άνθρωπος να κρατήσει και να στεριώσει μια σχέση, αλλά ένας εξωτερικά όμορφος άνθρωπος συνήθως ειναι το παν της γνωριμίας. Η ομορφιά ειναι το πρώτο πεντάλεπτο, η ψυχη ειναι όλα τα υπόλοιπα. Χωρίς ομως το πρώτο πεντάλεπτο μπορει να αρχίσει κάτι; Τι να το κάνω αν έχω ολα τα ψυχικά χαρίσματα τη στιγμή που ειμαι εμφανισιακά χάλια και δε μπορώ να στεριώσω ούτε μια γνωριμία;
Anarki
Διάσημο μέλος
Σε φιλική γνωριμία παίζει σαφώς λιγότερο ρόλο η εξωτερική εμφάνιση.
miv
Επιφανές μέλος
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Σόρρυ μπογιατζής ηθελα να πω...Αρχική Δημοσίευση από Kristal:τι είναι ο βογιατζής??
eirini
Νεοφερμένος
AnaCroN
Νεοφερμένος
εγω πιστεύω οτι οσο και αν προσπαθεί και θέλει καποιος να δει τον χαρακτηρα του άλλου πρώτα θα δει την εξωτερική εμφάνιση γιαυτο και τοσο κολλημα με την εμφάνιση και τα κιλά και αλλα τέτοια...και οσο ωραίος να ειναι καποιος αν εχει την τρίχα κάγκελο θεωρώ οτι είναι πολυ αντιαισθητικό ειτε για γυναίκα είτε για άντρα...φανταστήτε μια γυναίκα με τρίχες...το ιδιο άσχημο πιστεύω οτι είναι και στους άντρες και γιαυτο αν ήμουν άντρας στανταρ θα εκανα αποτρίχωση χωρις ταμπού γιατι πλεον είναι κατι αρκετά σύνηθες...ολα τα αγορια της τάξης μου κανουν αποτρίχωση και ομολογώ οτι ημουν απο αυτους που τους παρακινούσε...δεν ξέρω εσεις τι λετε?
Ok. Το πήραμε το μήνυμα. Παιδιά ξεκινήστε να ψάχνετε αισθητικό :thanks:
baki
Εκκολαπτόμενο μέλος
eirini
Νεοφερμένος
δεν εννοούσα αυτό...απλως ήθελα να πω οτι θεωρω εγω αντιαισθητικο οταν υπαρχουν πολλες τρίχες να μένουν έτσι...και οτι αν καποιος δεν θελει να κανει αποτρίχωση οκ αλλα αν δεν κανει επειδη εχει προκατάληψη πάνω στο συγκεκριμενο θέμα κ φοβάται οτι οι αλλοι θα τον κοροιδεύουν τοτε δεν το θεωρω σωστο αλλα καταπιεστικο...Ok. Το πήραμε το μήνυμα. Παιδιά ξεκινήστε να ψάχνετε αισθητικό :thanks:
narutoboy
Νεοφερμένος
οσο για το θέμα της εμφάνισης, το έχω συζητησει και με αλλες κοπελες και μου ειπαν οτι ειναι εξυπνο: όταν θες να κανεις μια φάση ή μια ερωτικη καθαρά σχεση τότε κοιτάς περισσότερο την εξωτερική εμφάνηση. όταν είναι να κάνεις σοβαρη σχεση η οποια συμεριλαμβανει και συγκατοικιση θα έχεις δίπλα σου μια καλή κοπέλα και όχι μια όμορφη(χωρις να αποτελει πάντα κανόνα) και θα είσαι με μια γυναίκα η οποια μπορεί να σε στηριξει, να ειναι δίπλα σου όταν την χρειάζεσαι και να μπορείς να εμπλακείς και ερωτικά μαζι της.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magigi
- Alessandra Eliza
- Mary06
- qwertyuiop
- George_dr
- Nick0007
- Εριφύλη
- charmander
- iminspain
- _Aggelos123
- Jocaste
- Alexia1
- EiriniS20
- Georgia110
- harry akritas
- Memetchi
- Slytherin
- igeorgeoikonomo
- Vold
- TonyMontanaEse
- Φινεύς
- tsiobieman
- Αλκης Κ.
- nucomer
- hirasawayui
- Κορώνα
- Johnman97
- Γιώργος - Κόρινθος
- Stelios725
- Makis7
- jul25
- Manolo165
- SlimShady
- giorgosp97
- J.Cameron
- Viedo
- Xristinaqui
- kiyoshi
- panagiotis econ
- Γιουγκοσλαβος
- sofia.kp
- diamag
- χημεια4λαιφ
- Steffie88
- No name
- Μάρκος Βασίλης
- Στεφανος56
- jimis2001
- Rene2004
- jj!
- Stroka
- Kostakis45
- Κλημεντίνη
- Drglitterstar
- fmarulezkd
- Idontknoww
- Intruder1
- Athens2002
- Pharmacist01
- Bgpanos
- ΘανάσοςG4
- American Economist
- Meow
- Monster Hunter
- KaterinaL
- Dimitris2001
- KingOfPop
- Prak
- St11
- luisnazariodelima
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.