εχω δοκιμασει αποτριχοτικη κρεμα,κερι ζεστο και κρυο,ξυραφι,μηχανη αυτα
λολ ολα τα χεις δοκιμασει...
δε ξερω ρε συ... ρωτα σε κανα φαρμακειο να σου πουν. Εισαι και μικρη ακομα δεν ειναι αναγκη να το κανεις απο τωρα παντως.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kim.Love31
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hey Joy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ας μας πουν οι άντρες του φόρουμ τι ψηφίζουν!
Φυσική ομορφιά vs Μακιγιάζ!
On topic...
Ρε παιδιά το κερί είναι ό,τι καλύτερο...Βγάζεις το άχτι σου!
nikosl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρε παιδιά το κερί είναι ό,τι καλύτερο...Βγάζεις το άχτι σου!
Γερμανίδα μαμα? Μήπως μπαμπάς από το Άουσβιτς?
Πολύ σαδο-μαζοχισμός ρε παιδί μου
Anarki
Διάσημο μέλος
Μπα, ανάποδα είναι, όλες οι κοπέλες "πρέπει" να φροντίζουν την αισθητική του σώματός τους επειδή έχουν βγεί όλα αυτά.Όλες οι κοπέλες πρέπει να φροντίζουν τα πόδια τους και την αισθητική του σώματος τους αλλιώς άμα ήταν δεν θα είχαν βγει όλα αυτά...
Φυσική ομορφιά, φυσικά.Φυσική ομορφιά vs Μακιγιάζ!
miv
Επιφανές μέλος
Μπα, ανάποδα είναι, όλες οι κοπέλες "πρέπει" να φροντίζουν την αισθητική του σώματός τους επειδή έχουν βγεί όλα αυτά.
Φυσική ομορφιά, φυσικά.
Ναι, όταν λέμε φυσική όμως, δεν εννοούμε όπως μας γέννησε η φύση...Εντάξει, λίγο αποτριχωσούλα κλπ.
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Εεεε εντάξει φυσική τώρα...Που λέει ο λόγος...Είδες καμία να βγαίνει το βράδυ χωρίς να βαφτεί?(έστω και ελάχιστα...)Φυσική ομορφιά, φυσικά.
miv
Επιφανές μέλος
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Εεεε εντάξει φυσική τώρα...Που λέει ο λόγος...Είδες καμία να βγαίνει το βράδυ χωρίς να βαφτεί?(έστω και ελάχιστα...)
moi!!!!!δεν αντεχω το βαψιμο με τιποτα!!!εκτος απο κανα make-up για αν καλυψω ενα σπυρακι,δεν μπορω καθολου!!!!δε βαφομαι ΠΟΤΕ!!!!!
Anarki
Διάσημο μέλος
NatasaMyk
Νεοφερμένος
Εεεε εντάξει φυσική τώρα...Που λέει ο λόγος...Είδες καμία να βγαίνει το βράδυ χωρίς να βαφτεί?(έστω και ελάχιστα...)
Εγω. Βασικα βαριεμαι και το βρισκω ανουσιο . Σπανια βαφομαι, λιγο μασκαρα μολυβι, τιποτα παραπανω.
Hey Joy
Εκκολαπτόμενο μέλος
+1Μπα, ανάποδα είναι, όλες οι κοπέλες "πρέπει" να φροντίζουν την αισθητική του σώματός τους επειδή έχουν βγεί όλα αυτά.
Η αλήθεια είναι ότι έχω μια πεποίθηση ότι σε προηγούμενη ζωή ήμουν Γερμανίδα.Λες γι'αυτό?:xixi:Γερμανίδα μαμα? Μήπως μπαμπάς από το Άουσβιτς?
Πολύ σαδο-μαζοχισμός ρε παιδί μου
-
Χα ορίστε!Η φυσική ομορφιά νίκησε.
Εγώ εκτός από όλα τ' άλλα τα άνωθεν,πολύ απλά ΒΑΡΙΕΜΑΙ να ξεβάφομαι.
Βράδυ τώρα,θες να πας να δεις κανά DVD,να ακούσεις καμιά μουσική μέχρι να σε πάρει ο ύπνος και μπροστά σου εμφανίζεται ο Γολγοθάς του ξεβαψίματος!Γιατί αν δεν ξεβαφτείς,την επόμενη μέρα ξυπνάς και νιώθεις χάλια.Και αν θες να βαφτείς και την επόμενη μέρα πρέπει να τα κάνεις όλα μαζί.Έτσι δε βάφομαι κιόλας για να μη μπαίνω σε τέτοια περιπλοκότατα διλήμματα-εκτός αν βάλω μολύβι και μάσκαρα κανα Σάββατο.
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω. Βασικα βαριεμαι και το βρισκω ανουσιο . Σπανια βαφομαι, λιγο μασκαρα μολυβι, τιποτα παραπανω.
μονο μολυβι αρχισα να βαζω προσφατα και αυτο οχι παντα.
Ναι βρε κορίτσια αυτό εννοώ και εγώ. Όλες (έστω και σε ειδικές περιπτώσεις) βάζετε κάτι.εκτος απο κανα make-up για αν καλυψω ενα σπυρακι,δεν μπορω καθολου!!!!
angel123456
Νεοφερμένος
Ναι βρε κορίτσια αυτό εννοώ και εγώ. Όλες (έστω και σε ειδικές περιπτώσεις) βάζετε κάτι.
Ε καποια στιγμη θα θελησεις κι εσυ να βαλεις λιγο μολυβι στο ματι Εγω εφτασα 17 για να το δοκιμασω και παλι σπανια το κανω. Δεν ειναι τοσο κακο, απλως τονιζει τα ματια. Για τα υπολοιπα δεν τρελαινομαι, του στυλ να βαζω σκιες και μέικ απ και τετοια που αλλαζουν τελειως το προσωπο.
Αν δεν ηθελε ο Anarki δε θα το ειχα καν δοκιμασει ακομα
nikosl
Εκκολαπτόμενο μέλος
efiskyros16
Νεοφερμένος
+φωνω.... μολυβι, σκια κ ρουζ.... αντε κ λιγη πουδρα... αλλα φτιαχνει η διαθεση... νιωθεις καλυτερα...ειναι αλλωστε στην φυση της γυναικας να περιποιηται τον εαυτο της...εμενα παλι μου αρεσει να βαφομαι!μου ανεβαινει το ηθικο κ η αυτοπεποιθηση...αφηστε που η διαθεση μου αλλαζει εντελως!δν βαζω μακε υπ...αλλα μολυβι κ σκια ειναι τα απαραιτητα!
KaufenMan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν, εγώ θεωρώ ότι καλό είναι τ κορίτσια να κάνουν αποτρίχωση.
Για τ αγόρια διαφωνώ. "Τους βγαίνει τ όνομα" μετά.
Τώρα για τ βάψιμο κ αυτά τ περίεργα δν ξέρω κ πολλά. Ένα πράγμα π ξέρω όμως είναι ότι δν μ αρέσουν καθόλου. Γιατί να βάφονται τ κορίτσια; Για ν αρέσουν; Αν αυτό π μετράει για τους άλλους είναι η εξωτερική εμφάνιση, μη σώσουν κ αρέσουν...
angel123456
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magigi
- Alessandra Eliza
- Mary06
- qwertyuiop
- George_dr
- Nick0007
- Εριφύλη
- charmander
- iminspain
- _Aggelos123
- Jocaste
- Alexia1
- EiriniS20
- Georgia110
- harry akritas
- Memetchi
- Slytherin
- igeorgeoikonomo
- Vold
- TonyMontanaEse
- Φινεύς
- tsiobieman
- Αλκης Κ.
- nucomer
- hirasawayui
- Κορώνα
- Johnman97
- Γιώργος - Κόρινθος
- Stelios725
- Makis7
- jul25
- Manolo165
- SlimShady
- giorgosp97
- J.Cameron
- Viedo
- Xristinaqui
- kiyoshi
- panagiotis econ
- Γιουγκοσλαβος
- sofia.kp
- diamag
- χημεια4λαιφ
- Steffie88
- No name
- Μάρκος Βασίλης
- Στεφανος56
- jimis2001
- Rene2004
- jj!
- Stroka
- Kostakis45
- Κλημεντίνη
- Drglitterstar
- fmarulezkd
- Idontknoww
- Intruder1
- Athens2002
- Pharmacist01
- Bgpanos
- ΘανάσοςG4
- American Economist
- Meow
- Monster Hunter
- KaterinaL
- Dimitris2001
- KingOfPop
- Prak
- St11
- luisnazariodelima
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.