Anthony
Δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
Η αποτριχωση και η ομοφυλοφιλια δεν εχουν αμεση σχεση ειναι καθαρα θεμα επιλογης, δεν ταυτιζεται με τη σεξουαλικοτητα.
αποψη σου και σεβαστη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=T2auZ1UPMKE&feature=related[/ame]ασε την εξουσια κατα μερους......σε μια συζητηση το ενα φερνει το αλλο,δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να ξερουμε 1 προς 1 τα θεματα που υπαρχουν....σορυ και φιλικα
Οι ποδοσφαιριστές που ξυρίζουν τα πόδια τους είναι ομοφυλόφιλοι.
Κι εσένα τι σε νοιάζει; Εσένα γαργαλάνε;
Δικαίωμά σου να μην τους πας.
Πρέπει να σεβαστείς το δικαίωμά τους να κάνουν ό,τι θέλουν στο κρεβάτι τους.
-----------------------------------------
Πιάσε κόκκινο.Τι αποψη ρε, οι ποδοσφαιριστες/πολιστες που ξυριζουν τα ποδια τους επειδη ΠΡΕΠΕΙ ειναι αδερφες;
Anthony
Δραστήριο μέλος
δηλαδη τωρα το οριστικοποιησαμε??βγηκε επισημη αποφαση :ξυρισμα = καθε αλλο παρα θυληπρεπες??? ωραια,χαιρομαι γιατι δε θα ασχοληθω για να συγχιζομαι περισσοτερο...
Zaraki
Δραστήριο μέλος
Anthony
Δραστήριο μέλος
ΥΓ:κατι εγινε παιδια με το θεμα και κοπηκε στα 3???τι εγινε διαφωτιστε μας λιγο
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος
Είπαμε πολύ σοφά πράγματα και γι' αυτό.omg....δεν ειπα αυτο ρε παιδι μ.....ψαξε σε αλλα ποστ μου να δεις τι εννοουσα...ελεγα για κατι τυπους που ξυριζονται σε ινστιτουτα και κανουν μασαζ με σοκολατες και βγαινουν με μεικ απ αν δουν ενα σπυρακι στο μετωπο...κατι τετοιους ειχε η στεφανιδου σε μια εκπομπη της περσι...
Anthony
Δραστήριο μέλος
τωρα που ηρεμησαμε καπως πειτε αν θιχτηκε καποιος δε λεει να μαλωνουμε για μαλακιτσες τωρα
Zaraki
Δραστήριο μέλος
Ωπα ναι εχεις δικιο.Καλα πως εχασα εγω τετοια εκπομπη;Πρεπει να ειχε τρελο γελιο.Σε αυτο θα συμφωνησω μαζι σου,τετοια συμπεριφορα ειναι οντως πολυ θηλυπρεπhς.omg....δεν ειπα αυτο ρε παιδι μ.....ψαξε σε αλλα ποστ μου να δεις τι εννοουσα...ελεγα για κατι τυπους που ξυριζονται σε ινστιτουτα και κανουν μασαζ με σοκολατες και βγαινουν με μεικ απ αν δουν ενα σπυρακι στο μετωπο...κατι τετοιους ειχε η στεφανιδου σε μια εκπομπη της περσι...
Anthony
Δραστήριο μέλος
Zaraki
Δραστήριο μέλος
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ούτε και εμένα μου αρέσει η πολύ θηλυπρέπεια στον άντρα, αλλά γιατί την θεωρείτε κάτι αρνητικό;Ωπα ναι εχεις δικιο.Καλα πως εχασα εγω τετοια εκπομπη;Πρεπει να ειχε τρελο γελιο.Σε αυτο θα συμφωνησω μαζι σου,τετοια συμπεριφορα ειναι οντως πολυ θυληπρεπης.
Zaraki
Δραστήριο μέλος
Ενταξει το διορθωσαΟύτε και εμένα μου αρέσει η πολύ θηλυπρέπεια στον άντρα, αλλά γιατί την θεωρείτε κάτι αρνητικό;
Το "πολυ" στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν γραφεται "πολλη";
Απλα το θεωρω υπερβολικο ενας αντρας να φερεται ετσι.
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ενταξει το διορθωσα
Το "πολυ" στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν γραφεται "πολλη";
Απλα το θεωρω υπερβολικο ενας αντρας να φερεται ετσι.
Αυτό-powned Όντως θέλει -λη εδώ.
Zaraki
Δραστήριο μέλος
BustedΑυτό-powned Όντως θέλει -λη εδώ.
savasavram
Νεοφερμένος
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΑ!
οι Σπαρτιάτες στα χρόνια τα παλιά την είχαν την ομοφυλοφιλία ως κάτι "δεκτό"-έκαναν οικογένειες αλλά ηταν γνωστό ότι οι περισσότεροι είχαν γκόμενο! ΑΑΑ!!! ειχαν και τρίχες!!!!!!!!!!
Επίσης άντρες με ξυρισμένα πόδια είναι πολύ περισσότερο άντρες απο κομπολογάδες και τύπους που φτύνουν στο δρόμο :no1:
Απλά εγώ πιστεύω ότι όταν ένας άντρας ή μια γυναίκα ξοδεύει χρήμα και χρόνο για να βάλει σοκολάτα στον κώλο του και να αγχώνεται κάθε μέρα να μην υπάρχει ίχνος τρίχας στην μασχάλη είναι αστείο!!!
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟ ΧΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ!!!!!!!!! αλλά φταίμε οι άντρες
που πήγαν τα τριχωτά??????
Στο μόνο μέρος που θεωρώ φυσιολογικό και καθώς πρέπει να ξυρίζετε κάποιος είναι στο σημείο
Irodis
Δραστήριο μέλος
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
δες μια τσοντα δεκαετιας 80 να χορτασει το ματι σου τριχα..... οχοαχοαοχοαχοα
πως φαίνεται ο γνώστης του αντικειμένου όμως...
Tasorf
Νεοφερμένος
Είχα βγάλει μουστάκι από Στ'Δημοτικού, δηλαδή από τότε μπορούσα να ξυριστώ. Δεν θέλω να αναφέρω αυτήν την στιγμή την ποσότητα της τρίχας μου, πάντως να δώσω ένα παράδειγμα για να καταλάβετε σε τι κατάσταση βρίσκομαι , όταν βγαίνω από το ντουζ-μπάνιο, δεν θα μπορεσετε να βρείτε δέρμα....
Ευτυχώς που δεν έχω στην πλάτη, και στην κοιλιά(τουλάχιστον όχι πολλές εκεί) αλλιώς θα είχα βάσιμες υποψίες ότι είμαι πίθηκος !
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magigi
- Alessandra Eliza
- Mary06
- qwertyuiop
- George_dr
- Nick0007
- Εριφύλη
- charmander
- iminspain
- _Aggelos123
- Jocaste
- Alexia1
- EiriniS20
- Georgia110
- harry akritas
- Memetchi
- Slytherin
- igeorgeoikonomo
- Vold
- TonyMontanaEse
- Φινεύς
- tsiobieman
- Αλκης Κ.
- nucomer
- hirasawayui
- Κορώνα
- Johnman97
- Γιώργος - Κόρινθος
- Stelios725
- Makis7
- jul25
- Manolo165
- SlimShady
- giorgosp97
- J.Cameron
- Viedo
- Xristinaqui
- kiyoshi
- panagiotis econ
- Γιουγκοσλαβος
- sofia.kp
- diamag
- χημεια4λαιφ
- Steffie88
- No name
- Μάρκος Βασίλης
- Στεφανος56
- jimis2001
- Rene2004
- jj!
- Stroka
- Kostakis45
- Κλημεντίνη
- Drglitterstar
- fmarulezkd
- Idontknoww
- Intruder1
- Athens2002
- Pharmacist01
- Bgpanos
- ΘανάσοςG4
- American Economist
- Meow
- Monster Hunter
- KaterinaL
- Dimitris2001
- KingOfPop
- Prak
- St11
- luisnazariodelima
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.